![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
fanta si lexie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
poate au gresit la vreuna din voi la tiparnita si va pomeniti jucand hora la un loc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Era sa intram intr-un mare rahat eu si colega. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Da ne-am scos..
Peste 2 sapt mergem sa jucam tenis de camp cu sefii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Socializam, ca doar ne-au avansat nu? Io sef de birou si ea de hala (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Io sa va zic ca avem iarasi chef vineri? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Va zic. Avem iar 3 sarbatoriti. Colegii mei sunt 90% nascuti toamna (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Ce fain, albi! Sa prindeti vreme buna, mingi la fileu si sa-i bateti mar pe sefi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Na, ca intre timp a intrat si Szimtulica sa se laude. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Bravos ca va tineti de chefuiala! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 108 Joined: 29-November 06 Member No.: 775 ![]() |
Salutare, fetelor!
La mine a fost o zi tare insorita azi si vremea asta asa placuta mi-a facut o pofta nebuna de iesit pe afara. O sa dau o raita prin magazine si la intoarcere spre casa cred ca ma voi opri intr-un parc (exista acolo un lac cu broaste testoase, ratuste, si din cand in cand si cate o lebada (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ), am observat ca ma relaxeaza fantastic treaba asta. Mango, nu ai facut reclamatii la politie sa-i saturi? (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Ba da, Lexie, fara succes, insa...trebuie sa-i prinda in flagrant ca sa intervina. Intr-o noapte, disperata fiind ca nu se mai potolesc i-am chemat chiar de 2 ori si bineinteles ca atunci cand au sosit oamenii legii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , baietii s-au linistit subit, insa indata ce au vazut ca au plecat au inceput sa se bata (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) ... |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pe mine ma doare ovarul drept din cauza de (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) Abia merg (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Rozy, esti fenomenala! Acu' e momentul sa stai cu buni la un ceai si sa va vaitati fiecare de ale ei! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Rozy, esti fenomenala! Acu' e momentul sa stai cu buni la un ceai si sa va vaitati fiecare de ale ei! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) good advice fanny! |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hay bueyy rozy...eu zic ca deja il lauzi pe masculul ala (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Chiar asa incat sa ma doara ovarele nu am patit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Vezi sa nu ai tu cumva vreo raceala mai degraba. Sau nu ma baga in seama, sunt doar invidioasa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Hai ca esti figura zau (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Eu mi-am activat in sfarsit servicul de Home banking la ING, ma mir cum de am razbit azi sa ajung inainte de 6 la banca. De fapt stiu cum, am lasat-o pe scorpia de shefa sa vorbeasca singura pe skype, am lasat skype aprins si am pus-o pe o colega de birou sa ii raspunda ca si cum ar fi EU. Si vorbeam cu ea prin telefon ce sa ii zica (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu ca n-ar fi de laudat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar da,am o raceala la ovarul si trompa dreapta
Stiu,stiu, o sa ma duc la gineco (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th August 2025 - 11:15 PM |
|