![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu o sa vorbim acum de metode mai bune sau mai proaste de agatat pentru ca exista un asemenea subiect, ci , pur si simplu de metodele folosite de catre noi cind am agatat sau pe care avem de gind sa le folosim de-acum inainte.
Metoda 1: daca simteam ca "atractia" e reciproca, zimbeam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nitel si il masuram de sus pina jos... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Rezultatul: in 99% din cazuri vena singurel sa se bage in seama (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Metoda 2: Daca eram in gasca si aveam mai mult curaj (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) , faceam cinste... Doamne, ce fraiera! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) In caz ca se dovedea prostovan, ii spuneam: " A, ma uitam si eu la pantofii tai; stii, si tata are unii la fel... " (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Alte metoda: Buna mea prietena Anda (nu am mai vazut-o de vreo 10 ani!!! ) ii invita sistematic la "o cafea", chiar daca era 2 noaptea... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Aia cu cafeaua o foloseam si eu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
In general, agatam cu privirea si cu zambetul. Ma uitam la el, ii zambeam usor, imi aruncam ochii in alta parte, iar reveneam cu coada ochiului. Si vorba ta, venea el singur la mine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am fost insa si directa la viata mea. Intr-o tabara la mare, am vazut un tip la balconul hotelului in care statea si am inceput sa strig la el :Ce faaaci? Vii diseara la discoteca X? Biiineee, te asteeept! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Bineitneles ca a venit la discoteca, unde eu agatasem pe altul intre timp, insa ala saruta groaznic, asa ca l-am lasat fara regrete pentru "Julieta" mea. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) P.S. Stiu o tipa care atunci cand vrea sa agate, vine direct la tip, il ia de mana si ii zice: "HAI!" Si pleaca cu el acasa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Macar e sincera fata! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Eu nu stiu sa agat barbati. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif)
This post has been edited by scumpic: Oct 9 2008, 08:30 PM |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scumpic nici eu nu stiu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ba mai mult nici nu stiu sa ma las agatzata de cele mai multe ori. Ca sunt f recalcitranta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Norocu meu ca s-au mai nascut si barbati f insistenti (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu nu prea agat pe strada, la magazin, etc. In club e aria mea de atac... Si nu fac nimic, doar dansez si le mai arunc cate o privire. Vin ei, unul cate unul! Mai nasol e ca vin si aia carora nu le arunc nicio privire, dar... na...
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
scumpic si angel si eu cu voi in bancuta
sint de moda veche la partea asta, prefer sa ma las agatata de cine-mi place (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Angel, asa si eu ,chiar ma si supar cind vor sa ma agate de nu stiu aia ce a dat peste ei. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu prea le am cu agatatul , ma las agatata dar la fel trebe sa fie insistent ca altfel nu eram cu cine sunt acum (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) saracu cat a insistat (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Anjel, lasa-ma pe mine sa-ti arat ce inseamna recalcitranta. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Despre mine se spune ca sunt "rece si inabordabila".
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 08:00 PM |
|