![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
pesca succes (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
eu stiam asa, la cele cu sare se pun 50g la 1 litru de apa unii fac si figura cu oul, daca e suficient de sarata saramura se ridica oul la suprafata, insa dupa mine muratura aia iti face gura punga de la saratura. deci o lingura mai varfuita la litru si inca una la final (deci 10 l si 11 linguri de sare) pe cat posibil sare de-aia gunjoasa mama insa pt ca n-a gasit-o si ea mi-a pus 2 borcane cu gogonele din gradinita a pus sare normala si vad ca-s ok pana acum |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
cleo, mersi. eu am gasit chiar azi sare pentru muraturi. Este Windsor - Coarse Salt si scrie "Canning & Pickling". Are si brocanul cu muraturi desenat.
Daca mai pui muraturi, hai sa-ti dau dintr-a mea, ca are 2 kg. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
mersi tu, am si eu tot de-aia si-nca vreo 2 feluri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
mama n-a gasit-o prin dulap. iti dai seama cate chestii sint acolo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) eu am pus deja ce-mi trebuie acu ma dau mare (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
ah, am inteles acum. nici la mine prin dulap nu e rost de gasit ceva. nici eu nu le mai gasesc, mai ales acum, dupa ce a plecat mama. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
eu am pus zacusca (cred ca ultima data, ca mi-a ajuns, nu mai am de gand sa pierd vremea cu asa ceva) si pun muraturile astea, ca am niste gogonele in gradina si nu-mi plac doar gogonele murate simple, trebuie sa mai fie ceva pe langa ele. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Am facut ieri ardei umpluti (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Inca n-am nici o idee pentru meniuri viitoare (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Pun in sfarsit poze la ce-am gatit. Mi-am terminat curatenia in camera (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu mi-am facut in mare planul: azi un curry de conopida cu linte rosie, maine carne (taiata in felii) cu sos si cascaval la cuptor, duminica...iaca am uitat. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Vroiam sa fac un krantz, dar parca mi-a trecut pofta de asa ceva, sa vedem daca mai fac alt dulce ori o las moarta saptamana asta cu dulcele.
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu mi-am facut in mare planul: azi un curry de conopida cu linte rosie, maine carne (taiata in felii) cu sos si cascaval la cuptor, duminica...iaca am uitat. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Vroiam sa fac un krantz, dar parca mi-a trecut pofta de asa ceva, sa vedem daca mai fac alt dulce ori o las moarta saptamana asta cu dulcele. e postata reteta curry cu conopida si linte ? eu n am gasit o (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
O pun maine, Lost.
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ok, credeam ca nu o gasesc eu.
|
|
|
![]()
|
|
eu aseara am cazut intre oale direct de la munca
am facut o mancare de masline cu pipote si praz, niste chiftele, am pus intr-o marinata interesanta niste cotlete de porc si va povestec pe urma ce-a iesit siii cum ma plimbam la alimentara cu cosul la sectiunea cu fel de fel de ciocolata de menaj am vazut pe un amabalaj reteta de brownies si-am zis ia sa vedem si au iesit cel mai aproape de ce imi doresc insa nu tocmai tocmai. Macar ca reteta de blat de tort si merita folosita. Ceva in genul chocolate heaven (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) no, spor la treburi s-avem |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 10:00 PM |
|