![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Adica tu stiai de sosul asta? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Si cu ce il mancai inainte?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Si eu salivez la salata de castraveti, la drobul de vinete si la carnati. teo cand ai vreme pui reteta de la drob please. Multam fain.
Pizza cu faina integrala, mai mult imi place cu faina alba da' am incercat. (IMG:http://i241.photobucket.com/albums/ff206/micelanos/P1015638.jpg) This post has been edited by Master of Norules: Oct 17 2008, 09:07 AM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
MoN, tu pui sosul de rosii pe deasupra la pizza? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Teo, asta-i sosul clasic la rasol de vita. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Teo, mi-ai facut la pofte...! Of, de cand ma chinui sa fac si eu o varza anatolica, si tot timpul intervine ceva. Acum e musai s-o fac, c-am poftit la varza ta cu carnati (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
MoN cine-a muscat din bucata de pizza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ? Las' ca-i mai sanatoasa cu faina integrala. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Pai cand s-o servesc da' pun sosul de rosii si asa o mananc eu si fiica-mea si mai pun cand am chef frunze de busuioc. Al meu sot o mananca fara sos.
Eu am muscat ca mi-era o pofta de numai puteam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Da' e mai sanatoasa faina integrala in ideea asta am facut-o si eu, dar cu faina alba e de ceva ori mai gustoasa. This post has been edited by Master of Norules: Oct 17 2008, 09:21 AM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Interesanta metoda, MoN, n-am mai auzit/vazut.
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu pun sosul deasupra, mai pun un strat de sos de rosii pe aluatul gol inainte sa vina sunca ciuperci, cascaval si cand o scot din cuptor vine ketchup ul.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ketchup pe pizza? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Kalua, la noi se mananca pizza cu Ketchup (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) De ce te miri?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Ketchup pe pizza? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Si eu pun (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Imi place mai mult asa . |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28th July 2025 - 12:53 AM |
|