IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

152 Pages V  « < 132 133 134 135 136 > »   
Closed TopicStart new topic
> Poze cu mancare si dulciuri, Show me your food !
sylvia_31
post Oct 17 2008, 10:11 AM
Post #1331

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

QUOTE(Szimcsi @ Oct 17 2008, 11:01 AM) *
Kalua, la noi se mananca pizza cu Ketchup (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) De ce te miri?

Asa se serveste si la noi, in pizzerii de succes, cu ketchup si/sau maioneza pe deasupra.
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Oct 17 2008, 10:43 AM
Post #1332

Musafir

Ptiu, pai ce pizza e aia, fratilor? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Ma gandesc cum s-or uita italienii cand vad asa ceva. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Sau poate se gandesc ca-i alt fel de mancare. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Teocris
post Oct 17 2008, 11:16 AM
Post #1333

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Noi suntem mai cu mot probabil (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Nu stiu nici o pizzerie la noi in oras care sa nu aduca default ketchup iute sau dulce la pizza (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
sylvia_31
post Oct 17 2008, 11:25 AM
Post #1334

Incurabil

Member No.: 868

Nu este totusi o regula general valabila, cu toate ca destul de des intalnita.
Cam asa arata o pizza pe care-am mancat-o la mare, la un restaurant de 3 stele.

(IMG:http://i165.photobucket.com/albums/u49/loveisfree_31/august_new08101.jpg)

servita cu sos de rosii, nu ketchup. Dar n-am mai pozat si varianta de pizza inundata-n sos de rosii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Daca va e fomica, serviti-va.

+Quote Post
Szimcsi
post Oct 17 2008, 12:18 PM
Post #1335

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Noroc ca tocmai ce-am mancat pizza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cu ketchup picant (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Cleo
post Oct 17 2008, 03:34 PM
Post #1336

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

sosul de hrean se potriveste f bine si la crenvusti (pe langa rasolul spus de kalua)
nici eu n-am mai auzit de combinatia cu carnat

foarte bine arata Teo, se vede din poza ca-s gustoase (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
angeldust
post Oct 17 2008, 03:58 PM
Post #1337

Musafir

Taica-miu mananca la greu carnati cu sos de hrean. Eu dupa carnati nu ma omor, dar am gustat odata asa si e chiar f bun.

A cam inceput sa dispara si la noi moda cu ketchup la pizza, pe unde am fost in ultima vreme tot sos de rosii am primit.

+Quote Post
kary_pink
post Oct 17 2008, 03:59 PM
Post #1338

Musafir

QUOTE(kalua @ Oct 17 2008, 10:43 AM) *
Ptiu, pai ce pizza e aia, fratilor? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Ma gandesc cum s-or uita italienii cand vad asa ceva. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Sau poate se gandesc ca-i alt fel de mancare. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Exact Kalua, al meu cand a vazut pizza in Romania a gustat de curiozitate si a spus ca e ceva bun dar in niciun caz pizza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) In Romania inca se practica ketchup si sos de rosii deasupra la pizza. In Italia nu ai sa vezi asa ceva niciodata...

+Quote Post
Master of Norule...
post Oct 17 2008, 04:58 PM
Post #1339

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Eu nici nu stiam ca nu se mananca fara sos d-asta de rosii pe deasupra. Mai pun si eu pe aluat un strat subtire de sos de rosii inainte de ingrediente da' de data asta n-am pus ca eram in graba.
Kary ia descoase tu de reteta originala de pizza pe boyfriend-ul si spune-ne si noua.

+Quote Post
kary_pink
post Oct 17 2008, 05:15 PM
Post #1340

Musafir

Master retetele originale apartin marilor campioni de pizza si secretul consta in dibacia lor de a face aluatul si pasta de rosii. Stiu ca pizza cea mai buna se face in sudul Italiei. Eu aici ( in nord) merg deseori la o pizzerie unde patronul, respectiv si pizzaiolu', este campion european in materie de pizza.

Mie imi place pizza care se face in Romania, chiar am in Galati un loc unde merg de fiecare data cand ajung acasa si imi place la nebunie sosul de rosii care mi'l dau ei sa-l pun deasupra. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Iar o pizza facuta in cuptorul electric sau pe gaz nu o sa iasa niciodata ca pizza facuta la cuptorul pe lemne (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

152 Pages V  « < 132 133 134 135 136 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 28th July 2025 - 12:37 AM