IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

139 Pages V  « < 100 101 102 103 104 > »   
Closed TopicStart new topic
> Jurnal de moda, cu ce sunt imbracata azi
angeldust
post Oct 28 2008, 02:59 PM
Post #1011

Musafir

Lexie genul ala de cizme face cam oricui piciorul scurt si butucanos. Daca bash tii mult la ele si vrei sa le porti, nu stiu, eventual cu o pereche de blugi conici care sa fie cam aceeasi culoare cu ele? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Alta idee n-am
Go to the top of the page

+Quote Post
happyCat
post Oct 28 2008, 03:00 PM
Post #1012

Musafir

QUOTE(angeldust @ Oct 28 2008, 12:59 PM) *
Lexie genul ala de cizme face cam oricui piciorul scurt si butucanos.

Exact asa am gandit si eu, Angel.

+Quote Post
angeldust
post Oct 28 2008, 06:37 PM
Post #1013

Musafir

Eu azi, cam gri asa....am avut si palton gri deci a fost one of these gray days (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Pata aia de pe san e defect de poza, nu altceva (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

(IMG:http://i49.photobucket.com/albums/f289/angeldust_new/mmm.jpg)

+Quote Post
kalua
post Oct 28 2008, 08:44 PM
Post #1014

Musafir

Angelu - tot frumos, numai ca mi-ar fi placut ca blugii sa fie o idee mai inalti in talie sau maieul un pic mai lung. Si mie-mi lipseste ceva atarnat de gat la tinuta asta.

Lexie - imi place pana la ciubote (ce-au zis si fetele).

Inspiratie de la cleo si Lexie (manusi). Pe deasupra am avut hainuta aia cu negru si gri, de stofa.
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/IMG_9771.jpg)

+Quote Post
Roxana_
post Oct 28 2008, 09:04 PM
Post #1015

Musafir

Nice Kalua. Imi plac ciubotele mult, dar manusile nu prea merg, dupa parerea mea. Of ce craci misto ai (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
Verdele ala Angelu' e pulloverul ce ti-l luasi de la Szeged? Tare mult imi place nuanta.
Io nu-s o pasionata a cizmelor alora calduroase. Ala are unele rosii, care-i vin f bine. A pus ea o poza pe undeva pe aici parca.

+Quote Post
bulina
post Oct 28 2008, 09:09 PM
Post #1016

Musafir

mie nu mi se pare ca cizmulitele celea se potrivesc cu blugi la modul general.

+Quote Post
angeldust
post Oct 28 2008, 09:30 PM
Post #1017

Musafir

Ba mie imi place tinuta asta a lui Ka, in intregime, zau daca as schimba ceva.

+Quote Post
Lexie
post Oct 28 2008, 11:18 PM
Post #1018

Musafir

Angelu', cizmulitele sunt cadou de la tata si chiar imi plac (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) O sa gasesc eu alta metoda de a le asorta. In orice caz nu le port de prea multe ori, trebuie sa fie frigut si uscat afara sa le pot incalta.
Imi place cum te imbracasi azi, simplu si frumos.

Kalua, sunt funny manusicile, dar parca nu merg cu restul... zic si eu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Oricum, e clar ca gusturile difera tare mult, fiecare vede si crede in alt fel. Oricum, e interesant sa asculti si alte pareri si sa te adaptezi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Oct 29 2008, 10:52 AM
Post #1019

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Mie nu-mi place cum stau ciubotele tale Kalua jos parca nu se aseaza bine blugii. Imi plac manusile ca-s colorate si dau un contrast la nuantele alea serioase, adica invioreaza atmosfera daca pot spune asa.
Si mie imi place puloverul Angel da' nus combinat cu griul de dedesupt nu-mi place. Si ai o silueta de cred ca esti foarte privita de barbati.(IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)

This post has been edited by Master of Norules: Oct 29 2008, 10:53 AM

+Quote Post
angeldust
post Oct 29 2008, 11:05 AM
Post #1020

Musafir

Eu sunt indragostita de combinatia gri/verde (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mie imi pare ca merge. E drept ca as fi vrut si eu sa fie putin mai lung maieul dar din cauza siluetei mult invidiate (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nu prea imi gasesc sa imi fie si stramte si suficient de lungi.

+Quote Post

139 Pages V  « < 100 101 102 103 104 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th September 2025 - 09:35 PM