![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
La mine e cand bine cand mai putin bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Eu mai am si alte probleme in afara de cosuri, dermatita, semnele de la ani de acnee si punctele negre (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) , e greu sa le tratezi pe toate pt ca ce poate face bine intr-un loc face rau in altul.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 17 Joined: 23-June 08 Member No.: 4,121 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 198 Joined: 8-December 05 Member No.: 50 ![]() |
Girlish, mutumesc flumos!
Iaca miine ma si duc s-o tirgui. Da spune tu la fata cit te-o costat? Ia, acuma vad ca esti din Cluj, si io vreau sa ma mut in Cluj de la anu, de prin septembre. Poate ca. Cine stie... (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Mersi frumos, pupat pe toata lumea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 267 Joined: 18-August 06 From: Baia Mare Member No.: 491 ![]() |
Deci sa o iau cu incepul in vara am reusit sa scap de acnee dar am facut un peeling care avea o crema post peeling f grasa si mi-a ingrasat tenul asta + faptul ca am fost la mare unde evident am stat la plaja (cu crema Ivatem fp 50+) au condus la aparitia cosurilor pe la sfarsitul lui August. Acuma m-am apucat de Sotret 20mg/zi is la a 18-a zi. Ce parere aveti de Boreade 12? Eu am folosit prin primavara dar atunci foloseam mai multe tratamante deci nu stiu ce ma scapat atunci.
Pt pete ati folosit ceva care sa dea rezultate? Astept cu nerabdare raspunsurile voastre. pupic |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 262 Joined: 18-February 06 From: Cluj-Napoca Member No.: 231 ![]() |
Girlish, mutumesc flumos! Iaca miine ma si duc s-o tirgui. Da spune tu la fata cit te-o costat? Ia, acuma vad ca esti din Cluj, si io vreau sa ma mut in Cluj de la anu, de prin septembre. Poate ca. Cine stie... (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Mersi frumos, pupat pe toata lumea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cu mare placere! 35-40 RON si cea mica si cea mare. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 30-October 08 From: Bucuresti Member No.: 5,234 ![]() |
Buna fetelor! Vreau sa va spun ca de o saptamana stau si citesc tot ce ati scris voi de-alungul timpului.
Si eu am acnee, am facut si un peeling care m-a marcat foarte mult si n-as vrea sa mai repet never. Tratamente la Mirela Miertoiu..... si multe altele La mine acum nu ar mai fi multe cosuri ci doar fff multe semne, si am auzit despe ceva nou si "revolutionar" tratamente cu radiofrecventa. Pe 3 am progr. la medic si as vrea sa stiu daca ati mai auzit ceva pareri despre aceste tratamente. Eu pentru reducerea porilor am mai folosit si CURIOSIN, ff bun. Sper sa fac si eu parte din grupul vostru pentru ca deja am impresia ca va cunosc de-o viata.... :iloveelady: |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 108 Joined: 29-November 06 Member No.: 775 ![]() |
Buna fetele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) !
Am aplicat doar o seara Retin si probabil ca e inca prea devreme sa ma pronunt, deocamdata mi s-a cojit foarte putzin pielea in zona barbiei, in fine nu e nimic alarmant. Am respectat intocmai instructiunile, am aplicat crema hidratanta Clean Ac la jumatate de ora dupa. Aseara am facut pauza(daca era dupa mine as fi continuat dar am preferat sa pastrez o doza de prudenta), voi aplica si in seara asta, doar in zona T pentru moment. Caitriona merci pentru sustinere (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! Am vazut ca te gandesti sa recurgi la tratament cu Roaccutan, dar totusi daca nu ai probleme prea mari cu tenul, nu ar fi mai bine sa incerci altceva mai bland? Eu Roaccutanul il vad ca pe o ultima solutie si mai ales pentru cazuri de acnee severa(nu cred ca e cazul tau din cate am inteles), apoi trebuiesc puse in balanta si efectele secundare. Zinc am folosit si eu in vara, era in combinatie cu seleniu si ei indicau ca doza zilnica 5-10 mg ceea ce mi se parea extrem de putin pentru a da rezultate in cazul acneii, dar si 50 mg mi se parea cam mult, asa ca am luat 20 mg zilnic timp de o luna jumatate fara rezultate remarcabile. Pana la urma in ce cantitate trebuie luat zincul ca sa aiba efect? Stiu ca a fost o discutie pe aici mai demult dar tot nu m-am lamurit. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 147 Joined: 2-December 07 Member No.: 2,761 ![]() |
am si eu o intrebare,ca si substante comedo va ghidati dupa zerozits.com? mango,sper sa nu spun vreo stupizenie,dar eu stiu ca pentru a vedea efecte asupra tenului,zincul trebuie luat in cantitati mai mari.peste 40-50 mg insa,cantitatile mai mari pot provoca efecte adverse,dupa cum spuneau bebe si girlish. succes in continuare cu retinul. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) fetele |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
danuta chiar a ajutat unguentul acela la reducerea porilor?
eu nu am auzit de tratamentul de care zici tu dar tine-ne la curent te rog, eu stiam ca momentan peelingul cu laser e cel care are rezultatele cele mai bune |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 198 Joined: 8-December 05 Member No.: 50 ![]() |
Cu mare placere! 35-40 RON si cea mica si cea mare. Thank you draga Girlish, n-am apucat azi sa trec pe la farma, iau miine. Ii comic pretu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) This post has been edited by Delphina: Oct 30 2008, 10:38 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 11:03 PM |
|