![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu mai stiu unul, dar nu il spun direct. Pare-se insa ca unii barbati le preera pe femeile mai ...
De cele destepte fug. Bine-nteles, se aplica numai pentru barbatii care au indoieli asupra propriilor capacitati intelectuale. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pot spune si eu ca sperii orice barbat care-mi intra in casa si ma vede urland la bunica-mea. Ba din aceeasi cauza cred ca s-au speriat si barbatii de pe acelasi etaj si din apartamentul de deasupra mea (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 18 Joined: 6-November 08 From: Bucuresti Member No.: 5,276 ![]() |
La prima "vedere" un motiv bun este rigiditatea evidenta de care dai dovada.
Incearca sa prinzi un barbat d-asta care fuge si intreaba. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Eu nu urlu, nu injur, si tot ii sperii.Pentru ca dau impresia ca ma descurc singura in orice situatie.Pentru ca de cele mai multe ori asta cred chiar eu (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
La prima "vedere" un motiv bun este rigiditatea evidenta de care dai dovada. Incearca sa prinzi un barbat d-asta care fuge si intreaba. Si de unde ai desprins tu ma rog asa evident rigiditatea asta de care da dovada Maat? And most of all....what makes you an expert? (IMG:style_emoticons/default/yeahrite.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Da, mai, pe linga ca sint rigida, naspa, grasa, proasta si paroasa, mai imi stau si-n git cei care se baga-n seama si vorbesc despre mine desi habar nu au cine sint. De-aia ii sperii. Cum de ai stiut? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Eh, Anjel, sta in spatele meu si nu am stiut. De-acu` merg cu usturoiu` dupa mine. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Injen, vrei sa iti schimbi numele in "mafalda" ? Ca daca le zici asa de bine zau ca nu ma pot opune! |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu constat cu surpindere (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ca ma schimb odata cu trecerea anilor. Parca am devenit mai toleranta si mai maleabila. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Nu strig si nu fac urat (trebuie sa ma calce tare rau pe coada sa fac asa ceva), si nici nu cred ca sperii barbatii. Din contra, aici la job sunt destul de placuta de barbati (si de femei - mi-au murit laudatorii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ), dar si in afara, in viata personala. Ca si Cleo, am niste limite peste care nu se trece. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am asa o vaga senzatie ca si eu ii sperii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Cei mai multi spun ca sunt rece si inabordabila. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Deci mai bine pastreaza distanta. Sau un coleg odata mi-a spus ca is o fata tare faina, mai putin atunci cand is turbata. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (cred ca multa lume ma uraste, I know I would (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) scorpirescu cel turbat |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Maat,eu daca am comentat ceva si te-a deranjat imi cer scuze,am facut o gluma mica-mica,sper ca nu te-am suparat. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Si eu sunt un pic ca Scorpi.. dar neturbata. N-as sti sa spun daca-i sperii si-i pun pe fuga, dar clar nu se apropie. (IMG:style_emoticons/default/ninjajig.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 05:22 PM |
|