![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 18 Joined: 6-November 08 From: Bucuresti Member No.: 5,276 ![]() |
Si de unde ai desprins tu ma rog asa evident rigiditatea asta de care da dovada Maat? And most of all....what makes you an expert? (IMG:style_emoticons/default/yeahrite.gif) Perceptiile noastre sunt evident diferite. Eu am citit 100 de post-uri tu cateva mii. Eu nu cunosc pe nimeni personal poate tu da. Iar eu, pe baza putinelor informatii acumulate, am putut spune ca Maat la prima vedere da dovada de rigiditate. Acum daca este sau nu... nu stiu dar pare. Iar la intrebarea acestui topic cei mai in masura sa raspunda ar fi barbatii speriati si Maat. Pana la raspunsul acestei intrebari mai sunt alte multele de aflat. Mai greu sunt de gasit intrebarile potrivite decat raspunsurile. Cu stima, Ionut |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Deci asta iese cand barbatii isi folosesc intuitia (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Cat despre cine poate sa raspunda sau nu la un topic... tare mi-e teama ca nu decizi tu asta, Ionute!
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 18 Joined: 6-November 08 From: Bucuresti Member No.: 5,276 ![]() |
...Cat despre cine poate sa raspunda sau nu la un topic... tare mi-e teama ca nu decizi tu asta, Ionute! Peste ironie trecem, ca din nou e gratuita. Sunt perfect de acord ca nici nu e cazul si nici nu sunt in masura sa decid cine raspunde la topic. MI-am exprimat si eu parerea care in acest topic nu pare a fi binevenita. None taken. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
scorpirescu cel turbat Nu e in ton cu subiectul, dar a fost foarte tare semnatura asta! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ehh, si-a spus si baiatul parerea. Evident ca nu a avut timp sa cunoasca persoanele in cauza si aparentele pot induce in eroare. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu inca nu sint pe deplin edificata asupra genului. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Insa o sa il cred pe cuvint PS: Barbatii n se sperie din prima, din contra, la inceput e fix invers. Cind o iau razna inepe sa le fie frica (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Anyway...Ionut pare a fi un barbat care nu se sperie usor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ca mie sincer mi-ar fi fost nitel frica sa vin pe un forum plin de femei si sa ma apuc sa ii pun etichete tocmai proprietarului forumului (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 82 Joined: 13-November 12 From: Bucuresti Member No.: 11,509 ![]() |
da, se speriau cand inca nu invatasem ca nu trebuie "sufocati"; sau ca interesul lor ajunge sub 0 daca lipseste provocarea.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 05:22 PM |
|