![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 9-November 08 Member No.: 5,298 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) Ma bucur tare mult ca am gasit forumul eLady, pt ca pot comunica cu persoane nebune dupa parfumuri ca si mine...Si colectia mea numara o gramada...Oricum favoritul ramane Alien - Thiery Mugler, da dupa Gloria(Cacharel), care nu se mai fabrica de cativa ani buni, dar eu tot am reusit sa nu-mi lipseasca pana azi (IMG:style_emoticons/default/thumbsup.gif) ."Colectia" mea numara asa:
1.Alien - Thiery Mugler 2.Gloria - Cacharel 3.Angel - Thiery Mugler 4.Flower Bomb - Viktor&Rolf 5.Allure - Chanel 6.Flower - Kenzo 7.D&G Red 8.Ange au Demon - Givenchy 9.Organza - Givenchiy 10.Nina - Nina Ricci 11.Midnight Sun - Lolita Lempicka 12.Lolita Lempicka - Lolita Lempicka 13.Hot Couture - Givenchy 14.Crystal Noir - Versace 15.Fleur de Dali - Salvador Dali 16.DKNY - DKNY 17.IN2U - Calvin Klein 18.Rush2 - Gucci Gata recenzia... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Pentru cele care intrebau...nu prea ai cand sa te dai chair cu toate, eu am unele care nu le-am folosit decat maxim odata...Da-s ale mele si mi-e tare greu sa ma despart de ele...Unele le-am mai "maritat" pentru ca nu ma dadeam cu ele si nici nu aveam de gand sa ma dau gen Envy Me - Gucci, care il primisem mai demult si nu-l puteam suporta... Cam atat pentru acum!See u next time. (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif) (IMG:style_emoticons/default/ots.gif) This post has been edited by Mary22: Nov 9 2008, 10:12 AM |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/blink.gif) wow!
Bine-ai venit pe elady! (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 9-November 08 Member No.: 5,298 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/blink.gif) wow! Bine-ai venit pe elady! (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Multumesc. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Si mie imi pare bine ca am ajuns... Am uitat sa va scriu si my wish list: 1.Skin - Trussardi 2.Madame - Jean Paul Gaultier 3.Mambo - Liz Claiborne ....da cam astea acum...poate ca ar mai fi dar nu-mi aduc aminte (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) V-am pupat,fetelor! |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Mary, ce varsta ai? Sper sa nu ti se para inoportuna intrebarea, dar sunt curioasa de unde apetitul pentru parfumuri dulcegi... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
mie parca nu-mi mai place nici un parfum (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . am acasa eternul Armani Mania de care nu ma plictisesc, dar am zis sa mai variez si eu. de fiecare data cand intru in parfumerie ies cu coada intre picioare si aruncand toate hartiutele alea pe care incerc parfumurile (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . as vrea ceva mai usor decat Mania mea draga, dar nici sa nu fie insesizabil... Da, si eu la fel!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Doar ca in cazul meu e Givenchy. Uite, o sa incerc si Armani Mania, poate o sa am vreo revelatie! Mary, (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Frumoasa colectie! |
|
|
![]() ![]()
|
|
Mary, ce varsta ai? Sper sa nu ti se para inoportuna intrebarea, dar sunt curioasa de unde apetitul pentru parfumuri dulcegi... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 24 de ani am:)...Astea imi plac, si zic eu si nu numai ca mi se potrivesc,poate de asta nu stiu daca si varsta dar s-ar putea... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Mary (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) bine ai venit cu colectia ta cu tot
Maat te-a depasit Mary, sariiiiiti! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) eu cu chiu cu vai am ajuns la 3 parfumuri si nici gand sa mai incerc altele prea curand. Greu de tot gasesc ceva sa-mi placa asa ca ma declar foarte multumita cu cele pe care le am |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Stai linisitita ca nu am stat degeaba de cind nu am mai scris aici (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Beckham Signature for Her (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
(IMG:http://i169.photobucket.com/albums/u230/bebe_maria/124962228.jpg) De mult nu mi-a mai placut un parfum asa mult! |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
de cateva zile am primit catalogul e la Sephora (auch ce-mi vazura ochii (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ) si printre altele au si binecunoscutele hartiute parfumate
un parfum cu un ambalaj tare dragut este Vivara (special edition) de Emilio Pucci (mie mi-a cam rupt nasul insa se prea poate ca unora sa le placa, e prea puternic pt mine) (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/nd3975.jpg) inteleg ca Vivara apare si asa, probabil nu-i editia limitata (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/emilio_pucci_vivara_perfume.jpg) apoi altul care mi-a placut ceva ceva de data asta este For her de Narciso Rodriguez (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/03940828906.jpg) Apoi Bvlgari a scos Jasmin noir care captureaza se pare sarmul irezistibil al unei femei senzuale si misterioase (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/nd3750.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 01:16 PM |
|