IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

78 Pages V  « < 57 58 59 60 61 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Parfum de femeie, Ce parfumuri va plac ?
Mary22
post Nov 9 2008, 09:29 AM
Post #581

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 5,298

(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) Ma bucur tare mult ca am gasit forumul eLady, pt ca pot comunica cu persoane nebune dupa parfumuri ca si mine...Si colectia mea numara o gramada...Oricum favoritul ramane Alien - Thiery Mugler, da dupa Gloria(Cacharel), care nu se mai fabrica de cativa ani buni, dar eu tot am reusit sa nu-mi lipseasca pana azi (IMG:style_emoticons/default/thumbsup.gif) ."Colectia" mea numara asa:

1.Alien - Thiery Mugler
2.Gloria - Cacharel
3.Angel - Thiery Mugler
4.Flower Bomb - Viktor&Rolf
5.Allure - Chanel
6.Flower - Kenzo
7.D&G Red
8.Ange au Demon - Givenchy
9.Organza - Givenchiy
10.Nina - Nina Ricci
11.Midnight Sun - Lolita Lempicka
12.Lolita Lempicka - Lolita Lempicka
13.Hot Couture - Givenchy
14.Crystal Noir - Versace
15.Fleur de Dali - Salvador Dali
16.DKNY - DKNY
17.IN2U - Calvin Klein
18.Rush2 - Gucci

Gata recenzia... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Pentru cele care intrebau...nu prea ai cand sa te dai chair cu toate, eu am unele care nu le-am folosit decat maxim odata...Da-s ale mele si mi-e tare greu sa ma despart de ele...Unele le-am mai "maritat" pentru ca nu ma dadeam cu ele si nici nu aveam de gand sa ma dau gen Envy Me - Gucci, care il primisem mai demult si nu-l puteam suporta...
Cam atat pentru acum!See u next time. (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif) (IMG:style_emoticons/default/ots.gif)

This post has been edited by Mary22: Nov 9 2008, 10:12 AM
Go to the top of the page

+Quote Post
Fanny
post Nov 9 2008, 09:40 AM
Post #582

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

(IMG:style_emoticons/default/blink.gif) wow!

Bine-ai venit pe elady! (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)

+Quote Post
Mary22
post Nov 9 2008, 10:10 AM
Post #583

Contaminat
*

QUOTE(Fanny @ Nov 9 2008, 09:40 AM) *

Multumesc. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Si mie imi pare bine ca am ajuns...

Am uitat sa va scriu si my wish list:

1.Skin - Trussardi
2.Madame - Jean Paul Gaultier
3.Mambo - Liz Claiborne
....da cam astea acum...poate ca ar mai fi dar nu-mi aduc aminte (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
V-am pupat,fetelor!

+Quote Post
Fanny
post Nov 9 2008, 11:54 AM
Post #584

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Mary, ce varsta ai? Sper sa nu ti se para inoportuna intrebarea, dar sunt curioasa de unde apetitul pentru parfumuri dulcegi... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Cindy
post Nov 9 2008, 12:35 PM
Post #585

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(claudia_electra @ Sep 10 2008, 05:37 PM) *
mie parca nu-mi mai place nici un parfum (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . am acasa eternul Armani Mania de care nu ma plictisesc, dar am zis sa mai variez si eu. de fiecare data cand intru in parfumerie ies cu coada intre picioare si aruncand toate hartiutele alea pe care incerc parfumurile (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . as vrea ceva mai usor decat Mania mea draga, dar nici sa nu fie insesizabil...

Da, si eu la fel!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Doar ca in cazul meu e Givenchy. Uite, o sa incerc si Armani Mania, poate o sa am vreo revelatie!

Mary, (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Frumoasa colectie!

+Quote Post
Mary22
post Nov 9 2008, 12:51 PM
Post #586

Contaminat
*

QUOTE(Fanny @ Nov 9 2008, 11:54 AM) *
Mary, ce varsta ai? Sper sa nu ti se para inoportuna intrebarea, dar sunt curioasa de unde apetitul pentru parfumuri dulcegi... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 24 de ani am:)...Astea imi plac, si zic eu si nu numai ca mi se potrivesc,poate de asta nu stiu daca si varsta dar s-ar putea... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

+Quote Post
Cleo
post Nov 9 2008, 04:58 PM
Post #587

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Mary (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) bine ai venit cu colectia ta cu tot

Maat te-a depasit Mary, sariiiiiti! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

eu cu chiu cu vai am ajuns la 3 parfumuri si nici gand sa mai incerc altele prea curand.
Greu de tot gasesc ceva sa-mi placa asa ca ma declar foarte multumita cu cele pe care le am

+Quote Post
Diana.
post Nov 9 2008, 09:37 PM
Post #588

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Stai linisitita ca nu am stat degeaba de cind nu am mai scris aici (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Nov 16 2008, 05:01 AM
Post #589

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

Beckham Signature for Her (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
(IMG:http://i169.photobucket.com/albums/u230/bebe_maria/124962228.jpg)
De mult nu mi-a mai placut un parfum asa mult!

+Quote Post
Cleo
post Nov 23 2008, 08:38 PM
Post #590

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

de cateva zile am primit catalogul e la Sephora (auch ce-mi vazura ochii (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ) si printre altele au si binecunoscutele hartiute parfumate

un parfum cu un ambalaj tare dragut este Vivara (special edition) de Emilio Pucci (mie mi-a cam rupt nasul insa se prea poate ca unora sa le placa, e prea puternic pt mine)

(IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/nd3975.jpg)

inteleg ca Vivara apare si asa, probabil nu-i editia limitata

(IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/emilio_pucci_vivara_perfume.jpg)

apoi altul care mi-a placut ceva ceva de data asta este For her de Narciso Rodriguez

(IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/03940828906.jpg)

Apoi Bvlgari a scos Jasmin noir care captureaza se pare sarmul irezistibil al unei femei senzuale si misterioase

(IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/nd3750.jpg)

+Quote Post

78 Pages V  « < 57 58 59 60 61 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 01:16 PM