![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Question: voi dupa demachiere nu va spalati pe fata? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Dati direct cu crema?
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 262 Joined: 18-February 06 From: Cluj-Napoca Member No.: 231 ![]() |
Eu dau direct cu crema.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu ma spal (impropriu spus pentru ca nu folosesc sapun ) pe fata si aplic cremele pe pielea uda; se absorb mai repede si o data cu ele se hidrateaza si tenul mai bine.
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie dermatologul mi-a zis ca e musai sa spal demachiantul de pe fata (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 34 Joined: 5-February 06 Member No.: 184 ![]() |
Rozy, depinde de demachiant. Daca, de exemplu, folosesti Sebium H2O atunci nu trebuie sa te speli dupa aplicare. Poate ca doctorul se gandeste la un demachiant cremos, dar nu vad de ce ai folosi asa ceva. Mai bine citesti instructiunile de pe spatele produsului si le urmezi.
Acum imi curat tenul cu apa de trandafiri, cumparata din Bulgaria. Mi se pare surprinzator de buna, similara cu Sebium H2O. Cat despre gelul cu aloe vera, nu va asteptati sa faca minuni. Ajuta la cicatrizare si la refacerea tenului dar nu este un medicament contra acneei. Mango, cred ca rezultatele bune de la Retin-A se vad cam dupa 6 luni. Dar uneori poate dura mai mult in functie de tenul tau. Oricum, chiar daca dureaza mai mult fii sigura ca vor fi rezultate ff bune. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 147 Joined: 2-December 07 Member No.: 2,761 ![]() |
am vazut ca si la roche posay si uriage au lotiune micelara ,ca sebium h2o.le-a incercat cineva?
rose ,folosesti doar apa de trandafiri?adica o folosesti pe post de demachiant sau de lotiune tonica? mi-am cumparat si eu dar n-am folosit-o inca. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eu ma spal (impropriu spus pentru ca nu folosesc sapun ) pe fata si aplic cremele pe pielea uda; se absorb mai repede si o data cu ele se hidrateaza si tenul mai bine. Da asa e, Maat are dreptate in privinta cremelor hidratante. E si mai bine daca sunt aplicate dupa apa termala. Cremele insa usor agresive, care exfoliaza pielea, trateaza etc. e bine sa fie folosite la un interval de 20-30 minute dupa spalatul pielii, pentru a diminua agresiunea produsa. Angel, sa te tina cat mai mult rezultatele! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Apropo, ce produse a folosit dermatoloaga? This post has been edited by sweet_girl: Nov 9 2008, 12:30 PM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 34 Joined: 5-February 06 Member No.: 184 ![]() |
am vazut ca si la roche posay si uriage au lotiune micelara ,ca sebium h2o.le-a incercat cineva? rose ,folosesti doar apa de trandafiri?adica o folosesti pe post de demachiant sau de lotiune tonica? mi-am cumparat si eu dar n-am folosit-o inca. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) O folosesc pe post de demachiant. Aplic apa de trandafiri pe o discheta demachianta si imi sterg fata. Curata bine, imi place de ea. Momentan nu simt nevoia sa-mi cumpar Sebium H2O. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 147 Joined: 2-December 07 Member No.: 2,761 ![]() |
senkiu ,rose, asa o sa fac si eu.
am apa langa mine aici ,dar cu toate ca am cumparat-o personal (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , nu am indraznit s-o folosesc pana acum. incerc si revin si eu cu pareri. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 108 Joined: 29-November 06 Member No.: 775 ![]() |
Bine v-am regasit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) !
Revin si eu cu impresii...sa incep asadar cu vestea cea buna:am testat gelul de aloe si imi place foarte mult (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) , am aplicat timp de 4 seri consecutive doar pe locurile unde mi-au ramas pete de la cosuri si roseata parca nu mai e asa evidenta, petele par mult estompate (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) ! In alta ordine de idei, la capitolul imperfectiuni, tenul meu arata ca dupa o batalie crancena, chiar nu imi amintesc sa fi avut vreodata atatea cosuri si cu o forma atat de ciudata (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) . Fetelor, m-am trezit cu niste dihanii pe moaca cum n-am avut in viata mea!!! Termenul "elefanti" mi se pare eufemism in cazul de fata, astia is balauri cu sapte capete ! Iese acel punct alb, storc dihania/ma asigur ca am stors bine, se formeaza crusta si pe dedesubt mai apare un balaur si iar o iau de la capat ...scuzati-mi descrierea scarboasa dar chiar nu m-am putut abtine. Am aplicat Retin doar pe barbie si pe frunte si m-am pomenit cu 3 new entry si pe obraz, unde de obicei nu aveam probleme. Rose, m-a cutremurat raspunsul tau, sper totusi ca perioada critica sa nu dureze asa mult (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) , sincera sa fiu eu eram pregatita d.p.d.v. moral pentru 2- 3 luni maxim (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 01:01 PM |
|