![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Merci mult, Pink! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Si la cat timp ar trebui totusi sa le schimb? Eu sunt putin paranoia si ma gandesc ca oricat le-as spala, se aduna germeni pe firele de par. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Tu cu ce le dezinfectezi? Eu folosesc gelul meu de fata, acum Roc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) This post has been edited by sweet_girl: Nov 10 2008, 10:44 PM |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
E bun.
Eu le spal cu gel de dus pentru bebelusi sau cu detergent de vase Dish Drops care este si antibacterian. Cel din urma le degreseaza bine dar cand nu am la mine le curat cu sapun/gel de dus. Pentru reutilizare cand nu am timp sa le spal le sterg bine pe un servetel si le dau prin dezinfectant pentru maini (de exemplu Touch) si le las sa se zvante. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
da, coastal scents face delivery si in Romania
da cele pentru pudra merg spalate dupa mai multe utilizari dar spre binele tenului tau cele care le folosesti cu produse crema spala-le dupa fiecare utilizare, ptr ca strang bacterii, pudra e un mediu sarac ptr bacterii, cream insa , nu Eu mai fac acasa brush cleaner, da nu e la fel de eficient ca cel de la MAc care e grozav, apa, spirt, sampon de vase, sampon de copii si balsam de par lichid sa conditioneze firul de par al pensulei, cantitatile exacte si cum se face le-am luat de la enkore de pe youtube Pensulele de calitate si intretinute corect pot tine zeci de ani, eu am una Mac de mai bine de 10 si arata f bine, doar s-a sters putin numarul pensulei si din nume This post has been edited by romi79_2008: Nov 13 2008, 06:24 PM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 19-November 08 Member No.: 5,364 ![]() |
da, coastal scents face delivery si in Romania da cele pentru pudra merg spalate dupa mai multe utilizari dar spre binele tenului tau cele care le folosesti cu produse crema spala-le dupa fiecare utilizare, ptr ca strang bacterii, pudra e un mediu sarac ptr bacterii, cream insa , nu Eu mai fac acasa brush cleaner, da nu e la fel de eficient ca cel de la MAc care e grozav, apa, spirt, sampon de vase, sampon de copii si balsam de par lichid sa conditioneze firul de par al pensulei, cantitatile exacte si cum se face le-am luat de la enkore de pe youtube Pensulele de calitate si intretinute corect pot tine zeci de ani, eu am una Mac de mai bine de 10 si arata f bine, doar s-a sters putin numarul pensulei si din nume Romi, cum ai platit? Prin western? Am facut si eu o comanda, offline, chiar azi si habar n-am cum sa le trimit banii. Card nu am, nici paypal (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
Pai cum ai facut comanda offline?
Eu am credit card care l-am adaugat contului meu de paypal si astfel platesc prin paypal. cei doi, sunt un cuplu care detin coastalscents, sunt foarte "sociabili" sunt sigura ca daca le trimiti un mesaj cu intrebarile tale iti vor raspunde |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Romi79 eu am Ing oare trebuie neaparat cont paypal sau merge si asa pt coastalscents ?
|
|
|
![]()
|
|
Se poate si fara paypal
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Romi, cum ai platit? Prin western? Am facut si eu o comanda, offline, chiar azi si habar n-am cum sa le trimit banii. Card nu am, nici paypal (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Asta e cea mai tare, mai tare decit QUOTE "adresa mea de mail e www.danielagyorfi@yahoo.com Un card iese in maxim doua sapatamini. Am si eu o intrebare penru posesoarele de carduri: V-ati chinuit vreodata sa cititi plicul si instructiunile venite de la banca? Atiu sunat la banca vreodata sa cereti lamuriri, pentru ca banca este obligata sa va furnizeze informatii, ca de-aia va ia comisione dragutele ? Eu am pus informatii de tehnologie, insa vaz ca nu citeste nimeni, nimeni nu intreaba nimic. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Sa nu ajungeti ca un drag de om care mi-a facut o plata de 0,25 lei ca sa vada daca ii "merge: ebankingul".... Si pentru ca m-am ofticat, a platit el 7 lei pe prostia lui. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Remember: prima data intrebati banca. Inca o data e-Commerce: Cumparaturi online, plati cu cardul, Cum sa faci cumparaturi online folosind cardul (reducind riscurile) |
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Exista la Sephora un gel antibacterian pentru curatat pensulele si costa 22 de lei. L am folosit o data dar parca tot mai bine curata sapunul. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 03:59 PM |
|