![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Sweet daca imi permiti un sfat incearca sa schimbi putin perceptia ta asupra pielii (tale (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Incearca sa te gandesti in fiecare zi ca pielea ta arata bine, ca esti multumita de ea, macar nu mai ai cosuri iar semnele care sunt sunt micute, nu le observi decat daca chiar vrei sa gasesti defecte in mod intentionat. Gandeste-te ca e pielea ta, asa e ea si gata, poti fii foarte frumoasa si cu ceva imperfectiuni. Concentreaza efortul pe care il depui acum pe imbunatattirea ei cu creme si tratamente in teritoriul psihic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Incearca si asta, n-are cum sa fie rau (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 147 Joined: 2-December 07 Member No.: 2,761 ![]() |
de accord bebe,e foarte importanta perceptia noastra despre noi insine.
sweet , nu se poate ca tocmai tu sa cazi asa ...pai eu te am ca model de ambitie ,curaj ,tenacitate si nu in ultimul rand bunatate.nu te cunosc personal dar am invatat, slava cerului, o groaza de lucruri de la tine.stiu ca iti doresti un ten perfect, ca noi toate ,dar tenul nu inseamna totul, invata sa-l accepti asa cum e el si nu da cu piciorul muncii tale de pana acum.hai, revino-ti , eu vreau s-o citesc iar pe sweet ,cea pe care am cunoscut-o acum 1 an ,cand am intrat prima data pe forum. imi cer scuze daca am fost off topic. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 71 Joined: 18-January 08 Member No.: 3,074 ![]() |
hello , (sunt baiat ca sa se stie ) Sunt in a 10 saptamana cu roaccutane ... primele 2 luni tin sa spun ca a fost ok , dupa aceea marea bucurie mi-au aparut din ce in ce mai multe nu prea inteleg dc... yo cred ca e ceva normal ( doar tin sa cred ) pe fata numai am probleme doar cu spatele sunt problemele mai mari , reactii adverse nu am avut delok chiar merge bine cu tratamentu , inafara de izbucnirea de cosuri care ma mira si acum de ce (cei/cele care au facut tratamentu sau inca sunt au avut cumva reactia asta dupa 2 luni de zile ? Dr mi-a zis ca in prima luna sar putea sa am o izbucnire dar na la mine a fost dupa 2 luni si e stresant asta e.
20 mg/day |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Caitriona, mersi mult pentru suport si vorbele de apreciere, conteaza mult pentru mine! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Ma bucur mult si daca am reusit sa te ajut!
Sa stii ca chiar m-ai mai mobilizat putin. Cred ca imi voi face si un tratament cosmetic cat de curand si o sa incerc sa fiu consecventa din nou. Pana la urma si din astfel de experiente neplacute, inveti mult, toate au un impact asupra ta care te schimba ca persoana si iti modifica viziunea asupra multor lucruri. Bebe, eu de felul meu sunt perfectionista si problemele astea sunt doar un aspect asupra caruia se resfrange perfectionismul asta si orgoliul. Nu pot sa ma multumesc cu jumatati de masura..dar o sa incerc sa fiu mai optimista. Mersi de sprijin! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) La tine cum mai este? |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 16-November 08 Member No.: 5,341 ![]() |
Am tras cu ochiul cateva minute pe aici... la ce scrieti voi... ce pot eu sa va spun este ca Roacuttanul va va afecta foarte grav sanatatea , eu sunt patita si nici macar nu am avut rezultate durabile.Ceea ce scrie la efecte adverse este adevarat , sa stiti, nu vreau sa va inspaimant dar credeti-ma ca nu merita. La 33 de ani m-am trezit in acelasi punct ca in urma cu 10 ani...am incercat toate cremele posibile...Roacutanne, Diane 35( astea da, au dat rezultate... am fost fericita atata timp cat am putut sa iau si am prelungit momentul la vreo 8 ani...) insa , nevoita sa le intrerup datorita starii de sanatate, iata-ma din nou incercand sa sfidez privirile trecatorilor...aproape ca uitasem cum e...
This post has been edited by tina75: Nov 16 2008, 08:18 PM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Sweet te inteleg foarte bine cu perfectionismul, totusi e bine sa nu uiti sa te bucuri de viata si in drumul catre varf, eu cred defapt ca asta e partea cea mai frumoasa, e mai importanta e calatoria decat destinatia, s-ar putea ca perfectiunea sa te dezamageasca (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Eu fac ceea ce-ti spun si tie sa faci (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (I practice what I preach), venitul in America m-a ajutat mult din punctul asta de vedere, e adevarat ca tenul meu e schimbat de cand folosesc produsele Paulei dar cred ca si felul in care abordez eu problema asta s-a mai imbunatatit. Vreau sa am cat mai putine zile in care sa ma simt oribila din pct de vedere estetic, e pacat de timpul care nu se intoarce, tot eu regret mai tz ca m-am necajit de niste probleme care sunt pana la urma destul de mici. Stii ca la salon vin si manechine, e o tipa de la elite models de ex si are si ea cosuri si riduri la ochi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si cu toate astea e frumoasa, eu de ce n-as putea sa fiu asa? Momentan mi-au iesit niste bube (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dar nah sunt la ciclu si e normal, stau cuminte cateva zile pana trec. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 147 Joined: 2-December 07 Member No.: 2,761 ![]() |
Am tras cu ochiul cateva minute pe aici... la ce scrieti voi... ce pot eu sa va spun este ca Roacuttanul va va afecta foarte grav sanatatea , eu sunt patita si nici macar nu am avut rezultate durabile.Ceea ce scrie la efecte adverse este adevarat , sa stiti, nu vreau sa va inspaimant dar credeti-ma ca nu merita. La 33 de ani m-am trezit in acelasi punct ca in urma cu 10 ani...am incercat toate cremele posibile...Roacutanne, Diane 35( astea da, au dat rezultate... am fost fericita atata timp cat am putut sa iau si am prelungit momentul la vreo 8 ani...) insa , nevoita sa le intrerup datorita starii de sanatate, iata-ma din nou incercand sa sfidez privirile trecatorilor...aproape ca uitasem cum e... la ce te referi mai exact ca si efecte adverse si probleme de sanatate? problemele le-ai dobandit de la roaccutane?adica sunt probate ,ti-a zis vreun doctor ca de la acest medicament? sunt tare interesata de acest subiect ,pentru ca nu am intalnit pana acum o persoana care sa fii luat mai demult roaccutane, sau o femeie care a nascut dupa administrarea acestui medicament, toate cazurile pe care le stiu nu sunt mai vechi de 2 -3 ani...... daca ai timp sa raspunzi ,iti multumesc. bebe, tu folosesti mai multe produse de la paula?ma bucur ca iti priesc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si folosesti numai produsele ei sau si altele in paralel? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) azi e ziua intrebarilor la mine, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sa aveti o zi frumoasa, fetelor! |
|
|
![]()
|
|
Caitriona de la Paula folosesc lichidul exfoliant 2%, hydralight moisturizing lotion si blemish fighting solution.
Mai folosesc skinoren, retin-a, uneori ma dau cu crema de ochi (Neutrogena) pe toata fata, seara. Am demachiantul meu, tot uleiul de bebe de la Hemel. |
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/thankyou.gif) ,bebe, de raspuns.
deci te mai dai si cu retin...hmm eu nu mai am curaj.. eu tot nu ma las cand imi intra ceva in cap si am rugat-o pe mama ca are treaba la bucuresti zilele astea sa-mi cumpere si mie crema pt ten gras si acneic de la deuteria.cunosc mai multe fete in constanta care folosesc gama asta de produse si dintr-un ten acneic au acum un ten de papusi.cam intr-o saptamana o primesc si eu si abia astept sa va spun impresii ca n-am vazut pe nimeni pe forum pana acum s-o fii incercat.ma ofer eu cobai (IMG:style_emoticons/default/giljotiini.gif) lichidul 2% bha de la paula il primesc abia prin ianuarie cand vine prietena mea in tara, mai am de asteptat.oricum ,sa-mi musc limba, nu mai am probleme asa mari. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 278 Joined: 15-December 05 Member No.: 104 ![]() |
Caitriona de la Paula folosesc lichidul exfoliant 2%, hydralight moisturizing lotion si blemish fighting solution. Mai folosesc skinoren, retin-a, uneori ma dau cu crema de ochi (Neutrogena) pe toata fata, seara. Am demachiantul meu, tot uleiul de bebe de la Hemel. Maria, crema pt ochi de care vorbesti tu este cumva Crema contur ochi neutrogena visibly young? Cum ti se pare si de cat timp o folosesti? Pt fata ti se pare ok? E noncomedogenica? Si ca sa fiu on topic: am trecut pe Brevoxyl de vreo doua saptamani (nimic spectaculos inca...dar mai sper) si gel de curatare Keracnyl de la Ducrey (asta chiar imi place) si ma tenta sa-mi achizitionez si o crema hidratanta tot de la Ducrey (parca de Ictyane erati voi multumite si spuneati ca e noncomedogenica). In rest...ma dispera comedoanele si m-am saturat de pori dilatati (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) ma gandesc ca niciodata nu voi scapa de problema asta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Cu Retin-A nu ma impac bine deloc, am folosit cu indarjire vreo 2 luni si imi scotea la suprafata niste chisturi si parca mai rau imi incarca tenul. Am incercat si Skinoren (apa de ploaie) si Zineryt (merge doar la cosuri, punctele negre nu le rezolva)...si doar Isotrexin-nul nu l-am incercat pana acum (IMG:style_emoticons/default/spanzuratoare.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 12:11 PM |
|