![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Merci Bebe inca o data de sprijin! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Mi-am mai revenit, si cu ajutorul vostru. Eu sunt o nemultumita din fire si paranoica pe deasupra, dar asta rau de tot. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Prietenii s-au obisnuit cu latura asta a mea si inca majoritatea nici nu constientizeaza problemele cu pielea, deci nah sunt groaznica pe toate planurile! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ma bucur ca te impaci cu produsele Paulei si sper sa fii multumita in continuare! E bine sa te dai cu crema pentru ochi pe toata fata? Eu stiam ca sunt mai grase, pentru ca zona ochilor este sensibila si are nevoie de mai multa hidratare, si nu ar trebui aplicate pe toata fata din acest motiv. Caitriona, ce e Deuteria asta? Stiu ca impulsul de a cumpara noi si noi produse, in cautarea celui miraculos, este puternica dar citeste mai intai ingredientele, sa te asiguri de eficacitatea lui! Arissuca, nici mie nu imi pria in ultima perioada cand am folosit Brevoxyl absolut deloc. Cat despre Isotrexin, nu mi se pare ca ai piedut mare lucru. Mie imi place Epitheliale de la Ducray. Ictyane nu m-a dat pe spate, in special pentru ca eu nu ma impac deloc cu vaselina si nici nu mi se pare ca hidrateaza bine. Si totusi, ingrasa pielea. Dar restul fetelor stiu ca au fost multumite de Ictyane.. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Sweety ma bucur mult ca esti mai bine (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Caitriona retin-a folosesc doar local si ocazional cand imi apar bubite mai nesuferite. La fel si cu skinorenul. Arrisuca crema de ochi este healthy skin anti-wrinkle intensive eye cream, am luat-o pt ca Paula o cota ca fiind printre cele mai bune creme de ochi, o folosesc de vreo 3 sapt deci nu stiu ce sa zic, am pielea mai hidratata cu siguranta si parca e si putin mai luminoasa. Tot pe beautypedia am citit ca varianta pentru fata (la fel printre cele mai bune creme antirid) are aproape aceeasi compozitie ca si cea de ochi (stiti cum Paula spune ca nu e aproape nici o diferenta intre cremele de ochi si varianta pt ten) doar ca este ceva mai fluida. Deci am prins curaj si am dat cu ea si pe fata de vreo 3 ori, a fost f bine, nu mi-a ingrasat deloc tenul, mi-a placut cum arata pielea de dimineata. In ciuda problemelor cu tenul pe care le am (cosuri, puncte negre pori dilatati) pielea mea e destuld e uscata si de multe ori simt nevoia de ceva mai... consistent (?) pt ca ma tine si mi se fac cojite peste tot. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 16-October 08 Member No.: 5,124 ![]() |
Buna fetele,
Nu am mai intrat de mult,intre timp am renuntat la L'oreal pure zone si am luat in considerare sfaturile voastre (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ,asadar mi-am achizitionat: -un gel spalare de la Uriage (Hyseac parca) -masca cu argila de la Vivanatura (pe care ati laudat-o voi pe aici) -Effaclar spuma de curatare -Effaclar K -Effaclar M Sweet stiu ca si tu folosesti produse din gama LRP,am si eu o intrebare,banuiesc ca Effaclar K si Effaclar M au aceeasi actiune,dar as vrea sa le folosesc unul seara si unul dimineata,tu ce sfat imi dai. Va pup fetele si va doresc un ten cat mai frumos. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 147 Joined: 2-December 07 Member No.: 2,761 ![]() |
neata fetele! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
sweet, deuteria este o gama de produse facuta si patentata de dr Ioan Nedelcu,sunt unice in lume,uite ce scrie despre ea. Crema pentru ten gras si acneic • apa echilibrata in deuteriu • ulei de argan si susan • vitamina B6 • extract din germeni de grau • salvie si zinc piritiona • pH 5,5 • fara coloranti Produs cosmeceutic realizat pentru ingrijirea tenului gras si acneic, avand un efect marcat normalizator al compozitiei si cantitatii sebumului, antiiritant, antiinflamator, antiseptic, antifungic, toning si purificator. Netezeste si calmeaza tenul gras si acneic si favorizeaza formarea tesutului cutanat normal si sanatos. Principii active Apa echilibrata in deuteriu (Deuterium Depleted Water - DDW) - are excelente efecte revigorante asupra pielii. DDW imbunatateste metabolismul energetic si determina hidratarea, revitalizarea si regenerarea controlata a epidermului ca urmare a actiunii unor mecanisme proprii, intrinseci, care au drept rezultat echilibrarea metabolismelor energetice, lipidice si glucidice ale tenului. Extractul de fructe de palmier pitic din America de Nord (North American Sawpalmetta), impreuna cu extractul de seminte de susan din America de Sud (South American Sesame seeds), in amestec cu ulei de arbore de Argania marocan (Maroccan Argan Oil) - controleaza si reduc productia de sebum in special a zonei „T” grasa a fetei cu ten gras si acneic, ca urmare a compozitiei unice de fitosteroli si polifenoli. Extractul de salvie, extractul de Aloe vera, vitamina B6, zinc piritiona, dymethicone, copolyol, extractul de germeni de grau -actioneaza impreuna prin efecte tonince, antiinflamatoare, antiseptice, antibacteriene, antimicotice si purificatoare pentru tenul gras si acneic, reducand dupa o utilizare sistematica si prelungita semnele si simptomele caracteristice tenului gras si acneic, facand din Deuteria Lux - crema pentru ten gras si acneic un produs indispensabil ingrijirii zilnice. uite ce scrie despre: Apa echilibrata in deuteriu - AED Deuteriul este un izotop natural, stabil, al hidrogenului, cu masa atomica 2 (un proton si un neutron). In natura exista un raport de 1 parte deuteriu la 5000 parti hidrogen. Apa obisnuita se obtine prin combinarea a doi atomi de hidrogen cu un atom de oxigen (H2O). Cand deuteriul este combinat cu oxigenul rezulta un compus cunoscut ca apa grea (D2O), (deuteriul este numit si hidrogen greu) care are efecte biologice negative. Apa din care a fost extras izotopul stabil de hidrogen, deuteriul, este cunoscuta sub numele de "apa super-usoara", "apa cu continut scazut (echilibrat) in deuteriu", ("Deuterium Depleted Water"). In apa naturala, de suprafata, exista o concentratie de molecule de apa continand deuteriu de 16,82 mM (miliMoli), adica aproximativ 150 parti per milion = 150 ppm. Apa echilibrata in deuteriu (Deuterium Depleted Water - DDW) este o apa speciala, creata in laborator, cu proprietati biologice spectaculoase, cu o concentratie de deuteriu de doar 25+-5ppm. Apa echilibrata in Deuteriu (DDW) este un produs acvatic de o noutate absoluta, obtinut in Romania printr-o tehnologie de separare-purificare izotopica imaginat de cercetatori romani de renume si premiat cu Medalii de Aur si Diplome de Aur la cele mai vestite saloane de inventica de la Londra, Bruxelles, Geneva etc. Interventia apei echilibrate in deuteriu (DDW) in utilizarea glucozei, colesterolului si lipidelor, implicarea sa in metabolismele energetice celulare si in proliferarea epidermica controlata au impus DDW ca un principiu avtiv de prima marime, de o noutate absoluta, folosit pentru crearea unor game originale de produse cosmetice medicale, cu o tehnologie revolutionara, cu efecte uimitoare. Apa echilibrata in deuteriu - AED este lipsita de toxicitate si poate fi bauta ca apa de masa, indeplinind toate cerintele legale pentru apa potabila sau poate fi aplicata local la nivelul zonei de interes. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) o sa vad eu cat de "minunata "e pe pielea mea hachitoasa. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 278 Joined: 15-December 05 Member No.: 104 ![]() |
Sweet, Maria, multumesc pt raspunsuri (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif)
Maria, sper sa gasesc si in farmaciile noastre crema de la Neutrogena, imi trebuie ceva f bun pt zona din jurul ochilor. De vreun an mi se pare ca pielea e din ce in ce mai lipsita de elasticitate (o fi si varsta, nah, ca am 29 de ani (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) dar ma dispera ridurile astea de sub ochi, in special la dreptul, imi vine sa ma urc pe pereti cand le vad si sunt si accentuate cand sunt obosita). Sweet, o sa merg mai departe cu Brevoxyl-ul, inca o luna sa vad daca apar sau nu efecte. Mie mi se curata f bine tenul de la Smooderm (ar trebui sa fie acelasi lucru cu Retin-A dar cred ca excipientii difera, sau ceva o fi acolo, ca de la Retin-A ma umplu de chistulete si, desi am mers pe ideea ca "las' ca timp de o luna scoate tot ce e rau din profunzime" am vazut ca si dupa doua luni situatia sta exact la fel). Merci de pontul cu Epitheliale, bine ca mi-ai zis de Ictyane ca e mai grasa, nu vreau asa ceva, vreau doar ceva care sa hidrateze f bine. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 11 Joined: 19-November 07 Member No.: 2,674 ![]() |
Buna tuturor !
In legatura cu produsele Deuteria, eu am ramas cam dezamagita de oferta lor. La magazinul Victoria nu aveau decat emulsie pentru ten acneic si crema, lotiunea era dintr-o alta gama. In plus sunt foarte scumpe-crema 161 lei, lotiunea in jur de 80. Mi-am luat emulsie demachianta dar nu ma prea incanta, imi lasa pielea grasa, nu mi se pare ca e cel mai potrivit produs pentru un ten acneic. Caitriona, ce produse anume a folosit prietena ta care a scapat de acnee ? Eu tot mai sper sa gasesc crema minune pentru tenul meu, dar asta mi se pare prea scumpa. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 147 Joined: 2-December 07 Member No.: 2,761 ![]() |
amelie, am ramas (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) ,chiar nu sunt bune?eu imi puneam mari sperante in produsele astea.
deci ea a luat roaccutane ,destul de multa vreme si dupa ce a terminat ,la o perioada de timp a inceput sa aiba iar imperfectiuni ,dar nu asa grave ca prima data.si nu s-a mai dus la dna Leventer ,unde urmase tratamentul ci la dr Nedelcu.acesta i-a zis sa mai ia 3 luni iar roaccutane si i-a dat si produsele din gama deuteria:demachiant,lotiune tonica si crema, toate pt ten gras si acneic.ea nu a mai vrut sa ia roaccutane si a folosit doar produsele astea, si dupa o perioada i s-a curatat tenul si pana acum e impecabil.eu nu am vazut decat demachiantul ,ca il avea in poseta ,era intr-un tub mic si parca ambalajul era albastru.ea e foarte incantata si eu nerabdatoare ,insa acum ca am citit ce-ai postat (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) acum....ce sa zic ,astept si eu crema si o sa vad dupa aia.am promis ca postez imediat cum o s-o folosesc sa va zic impresii. arissuca,forgive me ,daca gresesc, dar tu nu foloseai intr-o perioada glycon?sau incurc eu borcanele........ (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) daca e asa ,de ce nu-l mai folosesti?brevoxil eu am folosit vreo 2 ani dar.....cat te dai e bine ,cum te lasi de el , nu mai e bine..in schimb am mai zis ma dau in fiecare seara cu peroxid de benzoil de la daniel kern 2,5% , si imi place ,mai mult.ce ma scoate din minti la substanta aasta e ca decoloreaza si toate pernele mele colorate sunt varza. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 108 Joined: 29-November 06 Member No.: 775 ![]() |
Buna fetelor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) !
Indraznesc sa spun ca tenul meu arata putintel mai bine, in sensul ca pe barbie pielea pare foarte neteda, nu mai am cosuri, au ramas doar petele care sper sa treaca cat de curand (pentru asta folosesc gelul de aloe vera care zic eu ca face treaba buna). Probleme ar mai fi pe obrazul stang, unde am vreo 3-4 cosuri cam nehotarate, chiar nu inteleg ce intentii au (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) , sunt acolo de vreo 2 saptamani (IMG:style_emoticons/default/valea.gif) , nici nu dau inapoi, nici nu sunt inflamate ca sa le pot stoarce si apoi sa se vindece. In rest fata e curata, totusi mi-e si teama sa afirm chestia asta de frica sa nu ma deochi...si da, si eu fac urat daca mi se fac complimente la adresa tenului, am impresia ca multi o zic dintr-un fel de compasiune sau pur si simplu sa-mi ridice moralul (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Buuuuun, deci merg inainte cu Retin-ul. Arissuca, ma cam sperie putin ceea ce zici despre Retin, intr-adevar am observat si eu ca e prezent pe lista inci miristaul de izopropil, dar e trecut la excipienti...fetele experte poate ne lamuriti si pe noi (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) . Caitriona, suna interesant produsele Deuteria, dar probabil ca se comercializeaza doar in Ro, astept cu nerabdare sa ne impartasesti impresii. Sweet, sa stii ca si eu te am ca model, de fapt pentru mine reprezinti un punct de reper in forumul legat de problemele tenului, asa ca fruntea sus!!! Avem nevoie de tine radioasa si optimista asa cum ai fost si pana acum (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) ! Pup fetele! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Arissuca treci pe la topicul cu creme de ochi, am scris cateva considerate de Paula drept bune.
Si eu am probleme mai mari cu tenul pe partea stanga (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Atat riduletele de la ochi cate si bubite, f ciudat (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu tot pe partea stanga am probleme mai mari cu roseata. Tiii, ce ciudat. Eu m-am gandit ca e din cauza ca dorm aproape tot timpul pe partea stanga, cu obrazul stang pe perna, dar cine stie...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 06:06 PM |
|