![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pesca, sa ma scuzi c-am gresit sexul lui Sunny (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
noi astazi am facut baie
SCOS POZELE DISPARUTE si tare am fost jucausa si nu am lasat-o pe mami sa citeasca SCOS POZELE DISPARUTE
Reason for edit: SCOS LIPSA POZELOR
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Ce ochi negri ca taciunele are! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Sunt tare curioasa, cum reactioneaza la foehn?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
este foarte speriata de asta nici nu il pot folosi ca latra si musca; eu am o alta metoda de uscare:o infasor in prosopelele ei si o frectionez asa rapid pana sare din brate si incepe turele prin casa.
incepem sa ne jucam pana la extenuare: ea prinde jucaria cu boticul de o parte si eu de cealalta si o masez energic pana se usuca. intreaga procedura dureaza in jur de 1h30 - 2h. urmeaza periatul pe toate partile si stergerea urechiuselor eventual tunsul boticului daca e parul prea lung. dupa aceasta lunga operatiune ea se culca iar eu profit de un moment de liniste (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Epuizant proces!
E de fapt un soi de "rade ciob de oala sparta" ca si eu ma chinui cu motanul dupa ce-i fac baie, mai rau decat atunci cand ii fac baie. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bestiuta mea, in control! In spate se zaresc preferatele lui: pungile de la supermarket!
(IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/Blue-3.jpg) |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce dragut e Blue, parca e un pic somnoros.
Odraslele mele zici ca au luat-o razna. S-au 'imprietenit' cu o pisica din vecini pe nume Sophie care ne viziteaza cand suntem noi plecati, intra prin usita aia mica, a pisicilor si mananca mancarea alor mei. Ei mama, dar linge castroanele, nu gluma, ca eu cand vin acasa nu mai e nimic. Si astia doi se uita la ea! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Bleky, e frumoasa foc, sa nu o deochi.
Am promis si eu niste fotografii cu Amy cea cantareata. Vin si ele acusuca. |
|
|
![]()
|
|
E privirea lui de "inspectie''. N`ar trebui sa aiba moaca de somnoros, caci 80% din timp doar cu asta se ocupa. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Uneori chiar ii invidiez viata pisiceasca! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
blekytza, te rog sa nui stergi pozele din photobucket sau sa le muti de unde sunt pentru ca dispar de aici si arata topicul asta a unul parasit. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Maui (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Maui/IMG_0255.jpg) (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Maui/IMG_0324.jpg) Pe balustrada de pe casa scarilor (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Maui/IMG_0189.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 11:28 AM |
|