![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Cleo mi-a facut pofta de peste, si azi am fost toata ziua acasa, asa ca am pregatit ceva foarte rapid, imi este si rusine sa pun poza mea dupa tot ce ati gatit voi (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Pangasius cu cartofi copti si un sos alb cu porumb si usturoi, a fost foarte bun, am mancat ca un rege astazi:) am baut si vin, singurica, dar sa nu spuneti la nimeni (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) (IMG:http://i294.photobucket.com/albums/mm111/janistoday/P1020704.jpg) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
janis ba n-are de ce sa-ti fie rusine
1. arata f bine ce-ai gatit 2. sintem intre prietene (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kalua deci acu ne pregatesti bombe de-astea o data pe saptamana carevaszica (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) zana nu prea-i carnivora si cu pestele daca o nimeresc sint mai mult decat fericita |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cleo, ce copil cuminte ai daca a mancat toate legumele si pestele! Bravo.
Kalua, unde e reteta de crackers? Arata tare bine. Eu tocmai am facut un rhubarb crumble (nu stiu cum sa traduc), insa nu prea e demn de fotografiat. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rubarba toamna, happy? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Crackers-ii sunt la retetele Montignac. Chiar sunt foarte usor de facut si merg extrem de repede (mai ales facuti in cuptor). Cu cat pui faina mai putina, cu atat ies mai crocanti (tari (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ). Bravo, janis! Un mic comentariu: daca verdeata aia uscata ai pus-o pentru aspectul artistic, las-o mai bine deoparte data viitoare. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Hehe, las' ca ma balacesc si eu in peste la sfarsit de saptamana! |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Senchiu.
Am avut rubarba din gradina, la congelator. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
mmmmh, ce bunatate acrisoara, pai zi-i asa! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai mai Happy, ca nici lasagna mea nu era demna de fotografiat, dar am facut-o! Mai mult curaj!
Kalua, din pacate nu pot aparea pe aici de 2 ori pe saptamana, dar o data se poate, ca eu doar in weekend reusesc sa trec pe la bucatarie. Apetisante mancarurile voastre! |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Bravo, janis! Un mic comentariu: daca verdeata aia uscata ai pus-o pentru aspectul artistic, las-o mai bine deoparte data viitoare. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ma gandeam ca ar arata bine cu ceva verde, dar verdeata mea uscata n-a fost cea mai buna alegere, dar sincer prima data am vrut sa pun ceva frunze de pe floarea din living (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) , combinatia verde si comestibil n-am gasit prin bucatarie. Si sa nu spun ca am umplut toata masa cu verdeata uscata si abia am reusit sa-l scot inainte sa ma apuc de mancat:P. Mai am mult de lucrat si la impresia artistica si la gatit. Data viitoare fara verdeata uscata, promit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) P.S. Va rog sa nu numarati de cate ori am folosit expresia verdeata uscata (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
salata din cockteil de boabe de fasole si paine MM de la brutaria din cartier
(IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/102_4398.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 9 Joined: 7-November 07 From: Baia Mare Member No.: 2,574 ![]() |
Roxana, ti-a iesit foarte bine crema de zahar ars! La mine acasa este dulcele cel mai apreciat si mai des preparat! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 02:50 PM |
|