![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Happy, e chestie de obisnuinta cu ciocolata. Dupa ce te obisnuiesti cu cea neagra, ti se pare mult mai buna, si cea cu lapte, de-a dreptul gretos de dulce. Na, acum trebuie sa rezist tentatiei, ca mi-am impus sa nu mananc dulciuri pana sambata (am mancat prea multe in ultimul timp).
Si aici, tot in jur la 0 grade. Si fulguie aproape in fiecare zi. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Ar fi cazul sa spal si eu masina, dar sapatamana trecuta le era demontata spalatoria. Asa ca am bonul cu codul, mai trebuie sa bag si masina la instalatie. Albi, am patit si eu ca n-am putut descuia usa la masina iarna, dupa ce am spalat-o. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar era foarte frig afara (aprox - 30 grade). E.L. Eu am descoperit o ciocolata buuuuna, care ti se topeste in gura, Dove 71 % cacao. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) A, si Afer Eight, editia de sarbatori 70% cacao, e to die for it! This post has been edited by pescarush: Dec 3 2008, 08:31 PM |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pentru problema cu incuietoarea la masina, este un spray care se da si se dezgheata automat, nu stiu exact firma, denumire, etc, doar ca functioneaza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Problema e unde il tii, ca noi tot in masina il cazam (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Prietenul meu prefera metoda mai simpla: cu bricheta...
O seara faina! Ps: Raport de vreme: la Iasi e .... caldut, vreo 14 grade, doar ca bate un vant... (IMG:style_emoticons/default/germare.gif) si mai si picura... |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Happy, vezi c-a aparut si ciocolata Lindor, Mr. kalua si-a facut stoc acasa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
Neith |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salutare fetele! Eu am cam lipsit zilele astea. Am bolit din greu - enterocolita. 3 zile de stat in pat, apa cat cuprinde, ceai de menta si pumni de pastile si deja ma simt mai bine. Ma mai doare putin in partea dreapta a abdomenului, nu stiu ce-o fi acolo ca nu prea mi-a placut anatomia, da e tare suparatoare.
In Bucuresti e destul de caldut. Am iesit acum pe seara pana la supermarket echipata ca de iarna si m-a cam luat cu calduri. O seara faina va doresc! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Neith, am zis ca imi era dor de tine si ca nu stiam ce ti s-a intimplat. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Lilisor, in ce parte a Iasului stai? |
|
|
Neith |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am mai citit eu asa cate putin, ca l-am rugat pe mister sa-mi aduca calculatorul in dormitor si l-am montat la tv... Si tot venea sa vada ce fac si " iar citesti forum pentru femei? " . Se amuza el foarte tare ca e forum pentru femei, si eu, ca o femeie ce sunt, tot citesc. Na, ziceti voi, ce-i asa amuzant ca eu nu vad?
Of, acum vad ca e ora 11:15 si eu pe la 9 mi-am zis ca "Ma duc sa intreb ceva pe forum si dupa sa-mi fac manichiura"... manichiura m-am facut! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Seara buna!
Avut o zi groaznica, plina, abia am avut timp sa mananc si m-am suparat rau si cu nesimtirea si birocratia si hartogaraia asta tampita care au facut sa se amane ceva foarte important si trebuie musai sa rezolv cumva maine ca altfel nu am liniste. Tot ce-mi doresc e o zi buna maine! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Neith, sanatate multa (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) Maat, frumos indexul elady si la mai mare pentru cei trei anisori! Noapte buna, ladies! |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neith, multa sanatate. Ai grija cu enterocolita, eu am ramas sensibila pe viata in urma unei enterocolite facute acum vreo 15 ani. Daca mananc ceva ce nu e prea proaspat, sau mai uleios, sau le amestec un pic, aia sunt!
Aici a fost caldut azi (pentru Canada (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ), adica + 4 grade. De maine vine iarasi frigul, pe vineri se anunta -6 grade. (IMG:style_emoticons/default/germare.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Neatza! (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Azi am sentimentul ca e vineri (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Ceea ce inseamna ca maine voi fi foarte suparata ca trebuie sa vin la birou.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 06:59 PM |
|