IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

150 Pages V  « < 111 112 113 114 115 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXIII, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Roxana_
post Dec 12 2008, 11:45 AM
Post #1121

Musafir

Hai mersic!
Gata, ma bag la treaba! Ne citim later! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Aud colinde de la fete din birou si-mi place asa de mult atmosfera asta de sarbatori de iarna.
Go to the top of the page

+Quote Post
Master of Norule...
post Dec 12 2008, 11:53 AM
Post #1122

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Distractie faina Roxi. Daca te doare spatele iau mai usor. Take care of you si menajeaza-te cat mai mult posibil in perioada asta.
Kary drum bun.
Clau sa te distrezi la maxim in concediu oricum destinatia deja te duce cu gandul la relax cat de mult posibil.
Bleky uite ca am uitat sa-ti zic, pune-ti comprese umede cu argila (argila bagat in compresa si compresa sa fie umeda cat mai mult timp) face minuni la entorse. Sa-ti treaca cat mai repede.
In seara asta ne ducem eu cu fiica-mea la concert de colinde cu Stefan Hrusca, eu nu-s chiar fan, da' fiica-mea n-a fost niciodata la asa un concert si ii place orice fel de muzica chiar si populara si educatoarea de la gradi a fost draguta si ne-a zis ca daca nu vrem sa mergem asa ca mergem. Pe al meu sot nu-l prinzi la concerte d-astea, nu va zic ca daca e concert cu Proconsul (sunt fan inrait) de multe ori ma duc singura , o data ploua torential puternic de tot si am aflat in ultima clipa de concert si am fost cu totii ne-a dus cu masina ca eu n-aveam tupeu sa ma duc pana in oras s-o parchez pe acolo ca nu prea ai unde s-o parchezi.

This post has been edited by Master of Norules: Dec 12 2008, 12:05 PM

+Quote Post
Philia
post Dec 12 2008, 11:59 AM
Post #1123

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Hello!
Eu sunt cam trsita cand vad zapezile alea...pe aici nu se anunta nimic (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Roxi, have fun!

+Quote Post
albinuza
post Dec 12 2008, 12:07 PM
Post #1124

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Acum ma doare si inmijlocul talpii drepte, de parca nu era de ajuns ca numai acolo nu ma durea!
Mi.e rau tare! Da ma consolez cu gandul ca-s sanatoasa!! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Am o durere de ovare,sau cel putin asa cred, care radiaza de jur imprejur. SI picioarele ma dor!! Nu mai pot si nu mai vreau!!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Dec 12 2008, 01:12 PM
Post #1125

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Albinuco (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) hai ca mai un pic si apoi ajungi acasa si o sa te simti bine. Du-te la doctor poate ai facut o raceala la ovare sau poate estin in preajma sa fi pe rosu si la ovulatie se mai poate intampla sa te doara ovarele. Daca ai racit fereste-te de frig la picioare de acolo se accentueaza problemele racelii mie mi-a zis ginecologul asta.

+Quote Post
Roxana_
post Dec 12 2008, 01:44 PM
Post #1126

Musafir

Mie-mi place mult Hrusca. Parca nu-i Craciun, daca la mami nu ascultam colindele lui. Are o caseta pe care o pune intotdeauna in preajma sarbatorilor.
Asa ca s-ar putea sa vii cu o alta impresie de la concert MoN. Cand oi pleca la ski, sa-i faci o poza fetitei tale pe schiuri special pentru mine. Dar mai de aproape, asa (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .

Fetelor, dar un leac babesc pentru mijlocul meu, nu stiti? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Teocris
post Dec 12 2008, 01:53 PM
Post #1127

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Ba da: ODIHNA!
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
albinuza
post Dec 12 2008, 02:03 PM
Post #1128

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

eee am fost la doctor miercuri. Am stat 4 ore in spital. Mi.au pus perfuzie cu calmante, mi-au luat sange, mi.au luat temperatura din 3 locuri(la unul dintre ele nici nu vreau sa ma gandesc (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ) m-a vazut ginecologul, care mi-a bagat chestia aia cu o camera in varf si mi-am vazut-o pe interior. Am si poze (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) M-a vazut un chirurg. M-a vazut al 2-lea. MI.au facut ecografie de sub tate pana la... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) , m-a vazut iar un chirurg. Inca un ginecolog. Foarte tare. Facut pipi in pahar. Buuunn... concluzia. Esti sanatoasa fata, nu ai nimic! Ai scurgeri intermenstruale. Nu e nimic ciudat in asta! Esti sanatoasa (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Cam asta fu vizita mea la urgente la It.
S-am incalecat pe-o sa!

+Quote Post
Diana.
post Dec 12 2008, 02:09 PM
Post #1129

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Slava Domnului ca esti sanatoasa!

QUOTE(Roxana_ @ Dec 12 2008, 01:44 PM) *
Mie-mi place mult Hrusca. Parca nu-i Craciun, daca la mami nu ascultam colindele lui. Are o caseta pe care o pune intotdeauna in preajma sarbatorilor.
Asa ca s-ar putea sa vii cu o alta impresie de la concert MoN. Cand oi pleca la ski, sa-i faci o poza fetitei tale pe schiuri special pentru mine. Dar mai de aproape, asa (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .

Fetelor, dar un leac babesc pentru mijlocul meu, nu stiti? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

In afara de odihna, cum bine zice Teo: frunze de varza (crude, numurate) puse pe piele si apoi te infasori cu ceva (preferabil o pinza de cearsaf subtire) si stai in pat. Cred ca si unguentul Boilicil (acum ii zic crema dr. Boici) e buna, ca e din plante. Dar mai bine intrebi doctorul.

+Quote Post
rozy
post Dec 12 2008, 02:10 PM
Post #1130

Musafir

Vreau sa ma duc si eu sa fac ce facusi tu acolo. Hate it! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post

150 Pages V  « < 111 112 113 114 115 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th July 2025 - 09:55 PM