![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu votez pizza hut ca-i mai in drumul meu, dar facem asa cum vor fetele si cum le e si lor bine. Tu si Roxi aveti prioritate in decizie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu votez pizza hut ca-i mai in drumul meu, dar facem asa cum vor fetele si cum le e si lor bine. Tu si Roxi aveti prioritate in decizie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) OK, pizza hut e bine si pentru mine. Cea de la universitate, deci. La ora 8 e bine? |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Cred ca da. Acus i-am transmis ora si Roxanicii sa spuna daca-i oki doki si pentru ea. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
LE: E ok si din partea Roxanicii! Sun sa fac rezervare pentru ora 8, nefumatori, masa de 5 persoane (Happy, Rox, Bia, Lex si cu mine). Confirmarea e facuta. V-am trimis si pe PM toate datele, inclusiv numele pe care e facuta rezervarea. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Abia astept sa va vad! This post has been edited by Fanny: Dec 29 2008, 12:23 PM |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dragutelor, nu vreau sa va suparati pe mine, dar am tot alergat azi pe ici pe colo si m-a cam luat frigu' si barbata-miu (care-i ceva mai grijuliu decat mine) a zis sa stau acasa.
Mie nu-mi sta in fire sa nu ma tin de cuvant, dar acum, cand sunt cu Sara-n burtica, sunt ceva mai precauta. Va urez distractie placuta! Happy, sunt convinsa c-o sa ne vedem noi o data si-o data. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Las' ca aflu de la Fanny toate detaliile (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
S-a facut! Va pup eu si pentru Roxana. (IMG:style_emoticons/default/bigwink1.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu sunt gata, astept ora de plecare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pentru amatoare, rezervarea era pentru 5 persoane si suntem numai 4. Deci we still have room!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Si, si..cum o fost? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu cu sweet o sa ne vedem Duminica - 25.01.2009 pe la 5-6 prin zona Unirii. Si ne gandeam ca ar fi dragut sa ne vedem mai multe. Cine mai doreste, cine mai pofteste?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Enjoy! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu duminica aia lucru, iar pe seara e posibil sa fiu prinsa cu treburi in familie. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Noi avem o mica "tranzactie" de facut (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) si ne-am gandit ca poate vreti sa o cunoasteti si pe junioara Jo. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 02:22 PM |
|