![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Foarte misto, sa le porti sanatoasa! Cizmele sunt f tari, la fel rochita rosie si desaga (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Wow, Kalua, dar vad ca ai cumparat, nu gluma!
Ce faine sunt chestiile alea de pus in cap, chiar am vrut sa zic ca iti dau asa un aer chic, (uitati-va in poza de pe grup). I-am zis si eu lui mr happycat sa ma duca in Livingston la shopping azi, sa vedem daca are chef. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Am admirat si eu floriceaua! Pe capul Kaluai arata "tres chouette"!
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu am zis ca floricica Kaluai e chic si n-am vizitat topicul asta inainte, sa zici ca m-am inspirat de aici (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Kalua, sa le porti cu placere. Imi plac toate. Cizmele sunt super si geana aia cu Betty Boop e dementiala. Sa ne spui si noua, te rog, ce-i chestia aia in tub alb in pachet cu TE. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angelu' cat te-au costat meteoritii de la Guerlain? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc.
Chestiile alea pentru cap sunt de la Topshop, numai atata prada am facut de acolo. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Chestia de la YSL e Lisse Expert Advanced - soin intensif anti-rides yeux-lèvres, ca asa am tinut eu minte ca a spus cleo, ca a dat-o tanti de la parfumerie cu ceva de atenuat ridurile inati, apoi i-a aplicat TE-ul. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Kalua, m-ai omorat cu cizmele alea!! Sunt superbe! De fapt imi place tot ce ti-ai luat, dar cizmele sunt fabulous.. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Cat au costat, de curiozitate?
This post has been edited by sweet_girl: Jan 2 2009, 03:26 PM |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si mie la cizme mi-au ramas ochii. Sunt bestiale. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Si sacosa aia e mortala. Ma duc sa dau o raita la poze, sa vad cum vin floricelele alea pe cap. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu mai stiu exact, ceva sub GBP 40. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Erau reduse la 49 parca (si asa un chilipir), dar la casa au cerut si mai putin de-atat. (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) Talpa e din plastic, din pacate, dar in rest e numai piele si-s lucrate bine.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Stai putin..adica aproximativ 160 ron?! wow!! Chiar chilipir! (IMG:style_emoticons/default/dance.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 06:03 PM |
|