IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

12 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Rostul si rolul casatoriei in vremurile noastre, , este casatoria o institutie invechita?
Motive pentru care m-as casatori/m-am casatorit
You cannot see the results of the poll until you have voted. Please login and cast your vote to see the results of this poll.
Total Votes: 34
Guests cannot vote 
angeldust
post Jan 7 2009, 04:09 PM
Post #81

Musafir

Ehh pisicii mei...cum sa iti ia copilul?? Nu au ce face! Cum ar putea ei face asta? Doar daca dovedesc ca tu esti mama denaturata sau alte bazaconii de genul, ceea ce ma gandesc ca nu e cazul.
Go to the top of the page

+Quote Post
Lucille
post Jan 7 2009, 04:22 PM
Post #82

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 5,454

Bineinteles ca nu e cazul, dar ei vor face tot posibilul sa ma puna intr-o lumina nefavorabila, lucru care va face sa se tergiverseze cu decizia instantei. Nu au sanse sa il ia acum, ca are doar 3 ani si locul lui este langa mama. Pe masura ce creste el, cresc si sansele lor de a-l lua. Asa e la noi. Deci eu oricum ar trebui sa ma grabesc. Dar nu aveti idee, fetelor, cat de dureros poate fi, si cat de rau imi pare ca o sa se ajunga aici si nu doresc nimanui sa treaca prin porcarii din astea. Trist, dar adevarat. Niciodata nu mi-as fi imaginat ca la nici 26 de ani o sa fiu o femeie divortata. As fi vrut mai mult de la mine. Putea sa fie inca povestea aia de dragoste de la inceput. Ma simt uneori ca intr-un film siropos, numai ca nu e film. Si ce face totul sa fie mult mai greu, e ca nici nu mai am prietenii buni pe care ii aveam eu inainte, unde sa ma pot descarca si unde sa pot gasi un sfat sau un umar. Dovada e ca stau si "vorbesc" aici, cu voi, prin intermediul tastaturii, de la birou, cu voi pe care nu va cunosc si poate nici nu o sa va cunosc vreodata.
Dar va multumesc din suflet ca aveti rabdarea sa ma ascultati. Nici nu m-as fi gandit ca o sa imi sariti asa in ajutor cand am postat aici prima oara.

+Quote Post
LostWhispers
post Jan 7 2009, 04:34 PM
Post #83

Musafir

Lucille e groaznic ce se intampla, asa ceva nu trebuie sa existe in nici o relatie fie ea de orice fel, suntem fiinte umane nu animale sa dovedim cine e mai tare si care are mai mare forta de dominare. Eu cred ca in cele din urma vei reusi sa divortezi mai ales ca e unul din obiectievele tale pe 2009. Iar faptul ca poti sa vb aici te ajuta si mai mult.
Imi place ca nu ti ai pierdut incredera si te vezi in continuare frumoasa si desteapta, mai ales ca sotul tau in acesti ani a incercat sa te faca sa te simti subapreciata.
Eu stau si ma gandesc ca nu cumva cineva sa l fi influentat prin minciuni de a capatat dintr o data comportamentul asta si tu nu stii. Mie una mi se par cei mai de joasa speta acele pers care stau pandesc pana se intampla un lucru si apoi isi arata adev fata.

+Quote Post
scumpic
post Jan 7 2009, 04:37 PM
Post #84

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 2,663

E bine ca vorbesti aici cu noi si...cine stie poate ca o sa ne cunosti vreodata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) E bine sa te descarci, sa vorbesti cu cineva.
Nu da vina pe tine, se intimpla multor oameni astfel de lucruri, trebuie sa se rezolve cumva si sa iti gasesti linistea.
Nu au cum sa iti ia copilul, el sta la mama de obicei, ai vreun martor ceva ca iti vorbeste si se poarta urit cu tine?

+Quote Post
Lucille
post Jan 7 2009, 04:41 PM
Post #85

Contaminat
*

De cateva ori a asistat familia lui la scenele de nervi pe care le are, dar asta e egal cu zero. In schimb am o colega de serviciu care stie prin ce trec si m-a vazut de multe ori venind plansa la job din cauza ca am avut meciul de dimineata. Ea sigur ca m-ar ajuta depunand marturie.

+Quote Post
Lexie
post Jan 7 2009, 04:51 PM
Post #86

Musafir

Mai ai si plangerea depusa la politie impotriva lui sau apelul telefonic pe care ai spus ca l-ai facut.
Cand te-a lovit, nu ti-ai scos un certificat sau probabil nu a fost intr-atat de violent? Trebuie sa strangi macar cateva dovezi impotriva lui, sa arati mult mai usor in instanta ce-i poate pielea.

+Quote Post
Oana
post Jan 7 2009, 04:55 PM
Post #87

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Iasi
Member No.: 5,191

Luccille, parerea mea e ca nu er trebui sa mai locuiesti cu el. Daca mama ta te sustine, ar fi bine sa-ti iei inima-n dinti si copilul de mana si sa pleci. Lasa-l cu Mos Craciun, fugi mancand pamantul si gaseste-ti linistea. Copilul nu e afectat de situatia asta?

+Quote Post
Lucille
post Jan 7 2009, 05:03 PM
Post #88

Contaminat
*

Loviturile nu au fost atat de violente incat sa lase urme. Dar daca se mai intampla, ma voi duce la IML ca macar sa fiu in evindenta lor.
Oana, crede-ma, as fugi dar sunt legata de maini. Asta inseamna parasirea domiciliului si este unul din factorii care contribuie la acordarea custodiei copilului in favoarea lui!

+Quote Post
Roxana_
post Jan 7 2009, 05:11 PM
Post #89

Musafir

Of Lucille, ce inceput de viata in 2, ba chiar 3 urat ati avut.
Asta voiam sa spun si eu, ca nu poate parasi domiciliul, daca vrea sa divorteze.
Imi place ca desi ai trecut prin multa suferinta, gandesti totusi logic si n-ai picat intr-o depresie sa te resemnezi in situatia actuala, pentru ca-s multe femei care o fac (din diverse motive). Treaba cu cardu' mi se pare chiar hilara.
Vorbeste cu noi, daca asta te 'elibereaza' un pic.
Trist ca exista astfel de barbati. Oricum, nu iese fum fara foc: adica ceva a suferit el prin copilarie de se comporta in halul asta cu o femeie, ba chiar cu sotia lui. Un astfel de om trebuie dus la psiholog.

+Quote Post
angeldust
post Jan 7 2009, 05:19 PM
Post #90

Musafir

Pentru mine una asta e o dovada in plus ca institutia asta nu e chiar buna. Ca uite ce simplu era acum pentru Lucille daca nu era casatorita cu acte. Isi lua copilul si pleca pur si simplu, nu era obligata sa mai stea nici un minut in plus in iadul ala doar pt ca nushce instanta ar considera ca e parasirea domiciliului conjugal. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post

12 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > » 
Reply to this topicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 12:54 AM