![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Romi, mersi de lamuriri.
Am aruncat si eu o privire pe site-ul MAC la pensule si m-am imbolnavit. Am vazut acolo pe site ca au si solutie pentru curatarea pensulelor. |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
waw , am ramas fara cuvinte (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
Is happy ca una dintre piesele sotului a ajuns in primele 5 seectate ptr eurovison. Eu ma asteptam sa ia cealalta piesa, desi stiam ca suna prea western ptr eurovision, in fine suntem bucurosi ca are numai reviewuri bune
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mult succes Romi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ! Citeam azi in presa ca se selecteaza cele 24.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Felicitari! Avem si un topic cu ce ne-a bucurat azi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Inca ma declar fascinata de colectia ta si n-a trecut decat o zi de cand ma tot uit salivand. Banuiesc ca nu reusesti sa le folosesti pe toate, chiar daca machiezi si prietenele. Cum le sortezi si cand hotarasti sa le arunci, in afara de rimel pe care-l folosesti 3 luni pentru iginiena? A, si ce parere ai de redhead, brunette, blonde, noua colectie? Paletele cele mari sunt de gasit in MAC store daca ar fi sa merg in afara sau sunt numai pt professional use? |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
De cand salivam dupa colectia BBR , dar cum facusera discount zilele trecute si nu m-am putut abtine si am facut si acu 2zile o comanda, mi-am redus drastic comanda de azi, mi-am luat din colectia redhead(sunt bruneta) ptr ca am tenul deschis mi-am luat skinfinish-ul, rujul marquise, glossul live& die si pensula 226, atat doar vreau sa ma pastrez cat de cat si ptr HEllo kitty, desi nu ma incanta atat de tare
Sa sti ca le cam folosesc ptr ca eu ori imi fac un machiaj complet ori deloc, altfel nu mai stiu Ce nu prea folosesc sunt creioanele, decat cele Urban decay(nu`s in poza) si produsele de buze Paletele unt ptr uz profesional, se gasesc doar pe macpro.com online nu se pot comanda fara cardul pro, dar cred ca se pot comanda pe telefon cu livrare in sua bineinteles.Ptr cine nu stie paletele vin goale, fardurile se cumpara individual dupa bunul plac, asta e propria organizare, unele le-am luat in format pan (ptr paleta) altele in pan si am facut eu deppoting asa au ajuns unele ciobite (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) altele s-au spart de tot. Colectia mea Mac implineste 1 an abia in aprilie( de cand am inceput sa cumpar) aaa, magzinele pro parca se numesc Mac standing store s-ar putea sa ma insel multumesc de urari fetelor, sper sa castige elena, e foarte profesionista in ale muzicii http://makeupforlife.net/2009/01/mac-brune...d-swatches.html niste swatchuri reusite ale colectiei BBR |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, aici intru si eu de mai bine de un an si pe temptalia.com, unde Christine are mereu grija sa ne tina up-to-date, plus ca machiajele ei sunt super ok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Romi wow! Super. Musai sa dau o tura pe la MAC dupa niste pensule. Am doar 2, pudra si blush.
Si eu care credeam ca am multe farduri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Pai Rox, daca ai fi facut si tu (Doamne fereste) o acnee pe obraji, pe un ten cu cateva zile in urma de portelan in sens real, doar in urma folosirii unui blush nepotrivit, repercusiuni pe care le tragi si dupa 5-6 ani, ai intelege paranoia la paroxism. Nu m-am suparat, nu ma vait, doar ma explicam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nici acum nu am depasit pragul psihologic de a mai folosi blush si incerc sa fiu cat mai prudenta.
Romi, tare as vrea sa vad si sectiuni din machiajele tale! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
sweet girl de la ce blush ai facut acneea?
eu pensulele le spal cam o data la 2 saptamani , mai des trebuie spalate cele pt cosmetice cremoase. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 09:47 AM |
|