![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Intrucat nu era un topic cu aceasta tema, m-am gandit sa fac unul, c-am ceva sa va prezint. Lucrurile sunt abia la inceput, adica camera mai are nevoie de covoras, perdea, lustra, fotoliu pentru mine (folosit pentru alaptat) s.a. Deci, ta-na-na...camera Sarei, intr-o versiune preliminara (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif)
(IMG:http://i143.photobucket.com/albums/r158/roxanica10/Camera%20Sara/DSC05104.jpg) (IMG:http://i143.photobucket.com/albums/r158/roxanica10/Camera%20Sara/DSC05106.jpg) (IMG:http://i143.photobucket.com/albums/r158/roxanica10/Camera%20Sara/DSC05107.jpg) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Foarte dulce mobila.
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Foarte draguta mobila, chestiile alea aplicate (delfinul, soarele) se pot da jos?
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Functionala si frumoasa, sa va tina cat va trebuie!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Foarte misto! Eu mi.as pune-o la mine in camera (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Roaxana, s-o stapanesti cu placere, cred ca ai deja emotii cand te uiti la ea.
Foarte frumoasa si practica. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Foarte draguta mobila, chestiile alea aplicate (delfinul, soarele) se pot da jos? Am impresia ca-s aplicate. O sa mai punem si niste forme roz, cand primesc astia la magazin. Patutul se poate transforma in pat normal si o sa-l tinem pana face Sara 8 ani. Mai e etajera, dar nu au montat-o ca n-aveau bormasina la ei si am si salteluta (care-i din fulgi de cocos) (sunt langa sifonier). Multumesc fetelor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ! |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
S-o folositi cu mult drag. Cred ca ochisorii Sarei o sa fie incantati de placere.
Imi place ca dulapiorul iti va folosi ca masa de schimb pentru bebe si, de asemenea, faptul ca v-ati gandit la mobila care sa poata fi folosita pentru o perioada mai lunga. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
S-o stapaneasca sanatoasa si voioasa!
Foarte vesela camera Sarei, iar albul general imi da o senzatie placuta, de liniste sufleteasca. Cu un covoras si perdele in nuante pastelate totul va fi perfect pentru intampinarea omuletului. Roxi, iti doresc din toata inima nastere usoara! Mangai-o pe Sara din partea mea si transmite-i ca de abia astept sa ne vedem! (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) ...si sa faca tot posibilul sa apara pe 25 ianuarie....e o zi binecuvantata! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
E minunata mobila. Si ce fetita norocoasa este micuta Sara!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 09:50 PM |
|