![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
E mortala, sexi si ...delicata in acelasi timp tinuta ta , Claudia. Ce sa mai, e superba, imi place mult. Iar ghetutele... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Multumesc fetele mele dragi. Sincer e una din putinele camasi care-mi mai vin fiindca am luat-o cu un nr mai mare de la inceput. Sa ma vad eu peste vreo luna-doua cu ce ma mai deghizez...
Cari, am si eu o fusta cu croiala burticoasa, dar zau daca incap in ea cand am burta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . E doar asa, un artificiu, nu cazeaza burti reale. Dar ce nu am eu e un asa decolteeeeu (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) . Mai respira colegii tai de sex masculin?? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai era bagat la inaintare tot ce am (si mult n-am), dar un sutien bun face minuni. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Clau, las' sa vezi ce decolteu o sa ti se faca, de-o sa-i faci poze ca n-o sa vina sa-ti crezi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 267 Joined: 18-August 06 From: Baia Mare Member No.: 491 ![]() |
deci imi plac de mor ambele tinute nici nu ma pot decide care imi place mai mult a lui clau sau a lui kalua.
Clau, super camasa si imi place cum ai asortat cu cizmele sunt aceeasi nuanta de rosu si blugii au meritat sa faca o gaura in buget ca iti vin bine Kalua, fusta "balon" face totul e superba mi-ai dat o idee ce tre sa achizitionez pe viitor si merge perfect cu camasa aia bagata inuntru |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc. Stati sa va spun cu fusta: sta pe mine ca pe gard, cel putin la bata e jale. Si binenteles ca merge numai cu ceva bagat inauntru. M-am imbracat si dezbracat ieri dimineata de cel putin 5-6 ori pana am dat de camasuica asta. Cu toate celelalte (pulovere subtiri, helanci), cu toate ca erau mulate, nu se potrivea nicicum.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
F tari tinutele voastre Clau si Kalua. Fac toti banii blugii.
Rox imi esti datoare o burticaaa! Oki, doar ca trebuie sa mai astepti pana sambata, cand ma duc la eco. In rest, prin casa stau intr-un trening rosu cu dungi, asa ca nu-s prea fashionable lately. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
fa poza in lenjerie intima atunci (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Kalua, esti cu adevarat (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) ! Imi place fusta foarte mult, culoarea, cum iti vine, cum iti pune in valoare corpul! Ai niste picioare foarte misto (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , de fapt tot corpul, arati mult mai bine decat multe colege de-ale mele de la facultate de 20-22 de ani..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mr.Kalua e un fericit.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, imi taiati rasuflarea! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Eu azi la scoala: (IMG:http://i282.photobucket.com/albums/kk258/walpurgik/DSC01416.jpg) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
fa poza in lenjerie intima atunci (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) Nebunatico (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Se pare ca rosu'-i in trend. Walpu, eu as fi ales dres negru simplu. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 05:39 AM |
|