![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Stau si ma hlizesc de incantare! Doamne ce frumuseti.
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Lebadute negre! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Eu ma intreb ce aparat au "copiii", de ies culorile astea mirifice. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Superb...Sper sa ajung si eu odata...
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxa, excelente pozele!
In Chile imi zisese un baiat ca a fost si a stat 1 an Noua Zeelanda si ca arata cam la fel ca la ei. Acuma uitandu-ma la poze cconstat ca a avut dreptate (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si am vazut pozele tale personale in care esti supersimpatica si cu freza faina de mamica aranjata si cocheta!:) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu ma intreb ce aparat au "copiii", de ies culorile astea mirifice. Fanny, ambele cupluri sunt pasionate de fotografie, asa ca au investit ceva in aparate. Mi se pare ca au Nikon. Mai vreau sa va mai pun poze de la ghetar, dar astept sa-mi soseasca (mai dureaza minim o saptamana). Bulina, multumesc (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Peisajele sunt superbe, Roxi. Mi se par deosebite pozele cu apusul de soare.
Iti multumesc pt ca ai avut bunavointa sa le imparti cu noi. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Mai pune! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Chiar vroiam sa spun si eu de asemanarea cu locurile vizitate de Bulina. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mai ai cu foci? (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 10:08 PM |
|