IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

66 Pages V  « < 61 62 63 64 65 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Fond de ten necomedogen
bebe_maria
post Jan 21 2009, 03:22 PM
Post #621

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Arissuca vad ca pe beaute test are 4 stelute din 5. Pe de alta parte majoritatea celor care si-au dat cu parerea au peste 40 de ani deci poate pielea lor nici nu mai e asa predispusa acneei. Totusi am gasit si o tipa de 25 de ani care zicea ca nu e comedogen.
Eu zic sa-l incerci daca ti-a placut asa mult cum arata pe pielea ta, pana la urma pt unii poate fi comedogen si pt altii nu, nu o sa stii sigur pana nu incerci.
Mi-a placut si mie ce zice la el (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
arissuca
post Jan 21 2009, 03:28 PM
Post #622

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 104

Merci mult, Maria! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tocmai eram dezumflata ca citisem tot aici http://www.elady.ro/forums/index.php?showt...=175&st=420 ca n-ar fi bun si nu mai stiam ce sa fac. Cred ca o sa incerc si La Roche-Possay Toleriane make-up fluid sa-mi fac o idee (de el am auzit ca e bun) si apoi o sa ma hotarasc. Oricum, mie mi-a placut tare mult cum arata Flexilift-ul (desi ma cam feresc de produsele Vichy).

+Quote Post
Jo
post Jan 21 2009, 04:40 PM
Post #623

Musafir

Sweet, fost la sensiblu, testat Ivory, nuanta potrivita (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Acum... am eu o mica problema: testerul parea cam uleios... asa e si fdt-ul? Ma gandesc ca o fi fost cam vechiut ala sau ceva...

+Quote Post
Cindy
post Jan 21 2009, 05:12 PM
Post #624

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Mie nu mi se pare uleios fdt.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Insa trebuie sa spun ca nu este nici cel mai matifiant fdt din lume, trebuie pudra peste el. Ca putere de acoperire mi se pare insa foarte bun.

+Quote Post
Jo
post Jan 21 2009, 06:00 PM
Post #625

Musafir

Inseamna ca era testerul de vina. Adica... pur si simplu se vedea uleios (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Ca putere de acoperire mi-a placut si mie. Cat despre matifiere... tre sa recunosc ca eu inca n-am gasit fondul de ten peste care sa nu-mi trebuiasca pudra asa ca e ok.

+Quote Post
bizua
post Jan 21 2009, 06:02 PM
Post #626

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 5,688

fetelor... am nevoie de un sfat! maine neaparat trebuie sa imi cumpar un fond de ten. Si sunt total nedumerita. Nu stiu ce sa aleg. Am nevoie de un fond de ten care sa aibe putere de acoperire mare, pentru ca am un ten cu probleme, e gras, si m-am gandit la un fond de ten spuma, dar mi-e frica, ca dupa aplicare sa arete ca si o pudra. Mai ales ca eu nu folosesc tocmai cantitati mici de fdt. Ma puteti ajuta?

QUOTE(Jo @ Jan 21 2009, 06:00 PM) *
Inseamna ca era testerul de vina. Adica... pur si simplu se vedea uleios (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Ca putere de acoperire mi-a placut si mie. Cat despre matifiere... tre sa recunosc ca eu inca n-am gasit fondul de ten peste care sa nu-mi trebuiasca pudra asa ca e ok.

+Quote Post
Jo
post Jan 22 2009, 12:17 AM
Post #627

Musafir

Daca citeai putin in urma (2-3 pagini macar) ai fi vazut ca lumea are pareri bune despre double wear si colorstay ca matifiere si putere de acoperire mare.
Orice fond de ten folosit in exces arata urat, indiferent ca e spuma sau fluid.

+Quote Post
kalua
post Jan 22 2009, 11:16 AM
Post #628

Musafir

A folosit cineva Vichy Aéra Teint? Ce parere aveti despre el?
(O prietena de-a mea m-a rugat sa va intreb ca tare-i place ce spuneti voi despre cosmeticale (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

+Quote Post
bizua
post Jan 22 2009, 04:47 PM
Post #629

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 5,688

Deci... azi nu a fost ziua mea norocoasa. Am incercat vreo 8 mostre de fdt. Ba de la rimmel, maybelline, miss sporty etc. Mi-am luat pana la urma un fond de ten de la rimmel-cool matte 16h, doar ca am ales o nuanta cam inchisa! In rest, este bun. Daca alegeam eu culoarea potrivita... era perfect . (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
Jo
post Jan 22 2009, 04:54 PM
Post #630

Musafir

Bizua, ce am observat eu in general este ca in magazinele de cosmetice e o lumina cam proasta. Eu incerc intotdeauna sa testez fondul de ten la lumina naturala, pe fata (de fiecare data cand am incercat sa-l testez pe mana mi-am luat culoarea gresita).

+Quote Post

66 Pages V  « < 61 62 63 64 65 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 01:11 AM