IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

158 Pages V  « < 142 143 144 145 146 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce filme ati mai vazut?
3A
post Jan 21 2009, 01:39 AM
Post #1431

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Toronto
Member No.: 3,077

Kalua (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Imi pare rau nu am vrut sa te induc in eroare! (eu una ma simt cu musca pe caciula)
Numa' ca tu uitasi ca eu sunt o femeie singura...asa ca ma bucur de un bust gol si o secunda (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Nicole e mortala! Mai ales in fazele de inceput de film.

Am vazut si eu August rush (ca ati pove voi pe aici, alfel il evitam ca mi se parea un film trist). E o poveste faina.

Go to the top of the page

+Quote Post
Cleo
post Jan 21 2009, 03:00 AM
Post #1432

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

QUOTE(bulina @ Jan 19 2009, 08:30 AM) *
Vazui The Curious Case of Benjamin Button si mi-a placut foarte mult si

Loved it 2 insa in mintea mea pregatita de real life stories sau defect ''profesional'' am zis ca exista o boala rara care-l face pe copil sa arate batran (de fapt exista- Hutchinson - Gilford Progeria) si el pt c-a fost inconjurat de dragoste s-a vindecat. Deci finalul povestii de iubire, desi adorabil (!!), m-a descumpanit. Din cauza asta ii dau 9/10 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (Ce tanar arata Brad Pitt la ultima aparitie!!)

despre perfomanta lui Nicole Kidman in Australia am citit pareri contrare insa mie personal imi place actrita (cred ca sint si putin subiectiva pt ca am avut o prietena cu care seamana (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

Janis prima parte din Gremlins e simpatica/de tolerat a 2-a e o pierdere de timp

+Quote Post
kalua
post Jan 21 2009, 10:51 AM
Post #1433

Musafir

Eu nu ma dau tocmai in vant dupa Nicole Kidman, iar de cand si-a facut buzele ma deranja chestia asta tare. Dar ieri am uitat si de asta. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
angeldust
post Jan 22 2009, 12:26 AM
Post #1434

Musafir

RocknRolla - dezamagitor pentru mine, care sunt mare fan filme Guy Ritchie (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Inceputul mie mi s-a parut promitator, a avut cateva faze misto de tot insa ma asteptam la mult mai mult.

+Quote Post
kalua
post Jan 22 2009, 10:08 AM
Post #1435

Musafir

Vazut si eu o parte de Keeping Mum (2005) cu Rowan Atkinson, Maggie Smith (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) si Kristin Scott Thomas. Cum nu-s fan Mr. Bean, la inceputul lui trebaluiam prin bucatarie, Mr. kalua si el prins in treburi, dar pana la urma am ajuns toti trei sa stam frumos pe bancuta in fata televizorului si sa ne distram.

+Quote Post
bulina
post Jan 23 2009, 05:10 PM
Post #1436

Musafir

Slumdog Millionaire

Mie personal mi-a placut foarte mult.
Ideea in sine mi s-a parut originala, a prezenta o viata de om prin intrebarile de cultura generala, trecerile prezent-trecut foarte profesionale. Din punct de vedere cinematografic il gasesc deosebit si original. Imaginile cutremuratoare din India sunt secundare din punctul meu de vedere.

+Quote Post
janis
post Jan 23 2009, 05:44 PM
Post #1437

Obsedat

Group: Dependent
From: In nori...
Member No.: 4,029

Am vazut ieri The Painted Veil (2006), nu stiu de ce am tot ocolit filmul acesta, mi-a placut foarte mult (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
pescarush
post Jan 23 2009, 06:34 PM
Post #1438

Musafir

Eu cred ca nu sunt chiar in a good mood pentru filme. Am vazut Seven Pounds, n u m-a impresionat nici asta. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
MadutZ15
post Jan 23 2009, 07:24 PM
Post #1439

Musafir

The Curious Case of Benjamin Button - mi-a placut

+Quote Post
deedee29
post Jan 23 2009, 08:19 PM
Post #1440

Dependent

Group: Dependent
From: Highway to Hell
Member No.: 5,474

Gran Torino. Chiar daca sunt critici care spun ca nu-i tocmai cel mai bun film al lui Eastwood, mie mi-a placut foarte mult, atat ideea, cat si felul cum a fost regizat. Iar schimburile de replici mi s-au parut foarte bune si desi subiectul nu e unul foarte vesel am ras cu pofta la unele faze. Am fost dezamagita cand am vazut nominalizarile la Oscar si nu am regasit si filmul asta pe lista.

+Quote Post

158 Pages V  « < 142 143 144 145 146 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th August 2025 - 11:00 AM