![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Kalua (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Imi pare rau nu am vrut sa te induc in eroare! (eu una ma simt cu musca pe caciula)
Numa' ca tu uitasi ca eu sunt o femeie singura...asa ca ma bucur de un bust gol si o secunda (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nicole e mortala! Mai ales in fazele de inceput de film. Am vazut si eu August rush (ca ati pove voi pe aici, alfel il evitam ca mi se parea un film trist). E o poveste faina. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Vazui The Curious Case of Benjamin Button si mi-a placut foarte mult si Loved it 2 insa in mintea mea pregatita de real life stories sau defect ''profesional'' am zis ca exista o boala rara care-l face pe copil sa arate batran (de fapt exista- Hutchinson - Gilford Progeria) si el pt c-a fost inconjurat de dragoste s-a vindecat. Deci finalul povestii de iubire, desi adorabil (!!), m-a descumpanit. Din cauza asta ii dau 9/10 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (Ce tanar arata Brad Pitt la ultima aparitie!!) despre perfomanta lui Nicole Kidman in Australia am citit pareri contrare insa mie personal imi place actrita (cred ca sint si putin subiectiva pt ca am avut o prietena cu care seamana (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Janis prima parte din Gremlins e simpatica/de tolerat a 2-a e o pierdere de timp |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu ma dau tocmai in vant dupa Nicole Kidman, iar de cand si-a facut buzele ma deranja chestia asta tare. Dar ieri am uitat si de asta. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
RocknRolla - dezamagitor pentru mine, care sunt mare fan filme Guy Ritchie (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Inceputul mie mi s-a parut promitator, a avut cateva faze misto de tot insa ma asteptam la mult mai mult.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vazut si eu o parte de Keeping Mum (2005) cu Rowan Atkinson, Maggie Smith (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) si Kristin Scott Thomas. Cum nu-s fan Mr. Bean, la inceputul lui trebaluiam prin bucatarie, Mr. kalua si el prins in treburi, dar pana la urma am ajuns toti trei sa stam frumos pe bancuta in fata televizorului si sa ne distram.
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Slumdog Millionaire
Mie personal mi-a placut foarte mult. Ideea in sine mi s-a parut originala, a prezenta o viata de om prin intrebarile de cultura generala, trecerile prezent-trecut foarte profesionale. Din punct de vedere cinematografic il gasesc deosebit si original. Imaginile cutremuratoare din India sunt secundare din punctul meu de vedere. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Am vazut ieri The Painted Veil (2006), nu stiu de ce am tot ocolit filmul acesta, mi-a placut foarte mult (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu cred ca nu sunt chiar in a good mood pentru filme. Am vazut Seven Pounds, n u m-a impresionat nici asta. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
The Curious Case of Benjamin Button - mi-a placut
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
Gran Torino. Chiar daca sunt critici care spun ca nu-i tocmai cel mai bun film al lui Eastwood, mie mi-a placut foarte mult, atat ideea, cat si felul cum a fost regizat. Iar schimburile de replici mi s-au parut foarte bune si desi subiectul nu e unul foarte vesel am ras cu pofta la unele faze. Am fost dezamagita cand am vazut nominalizarile la Oscar si nu am regasit si filmul asta pe lista.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th August 2025 - 11:00 AM |
|