![]() |
![]() ![]() |
![]() |
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Jo imi spui te rog cat a costat o pe prietenea ta shipingul si ce metoda a ales pt transportul produselor pt ca sunt mai multe, si in cat timp au venit?
Pacat ca multe produse nu sunt in stoc. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai ei nu sunt un magazin propriu-zis (reprezentanta adica), probabil cumpara din magazine produsele la pret redus si le vand mai departe, asa ca nu au un stoc prea mare.
Shippingul te costa in functie de greutatea coletului. Daca ai pana in 1 lb (aprox 500g) poti sa alegi usps first class daca nu, priority mail (ambele international, desigur - daca esti in afara u.s). Pana in Romania dureaza aprox 10 zile lucratoare. |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
mersi mult (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Nu ma mai joc (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Imi faceti aici pofta cu MAC-urile in sus si in jos (si sunt sigura ca nu numai mie) si eu nu am de unde sa imi cumpar (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Mie nu mi-ar trebui din astea profesionale , dar macar niste farduri de ochi normale, de unde imi iau si io ha??? Ca pe strawberry nema si in alta tara pana ajung cine stie cat mai dureaza (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Life is not fair (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Angel, nu aveti in piata vietii? Trecand peste asta, si eu am aceeasi intrebare ca si tine! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Desi la mine e mai complicat, ca am impresia ca nu ma prinde per total nici o culoare in mod special. Tot spuneam ca o sa ma duc la reprezentanta MakeUp Forever, poate gasesc acolo ceva interesant. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Jo unde domle produse MAC pe coastal scents?? Oricum m-am interesat ieri, shippingul mi se pare exagerat de mare de pe coastal, sa dau la o comanda de 2 mil inca un mil shipping nu mi se pare chair cinstit. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Sweet om avea noi Piata Vietii da asta nu inseamna ca se gaseste orice in ea (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) MAC-uri io nu am gasit niciodata. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
aveti bre rabdare inca vreo juma de an si aveti Mac in Cocor Mall ;:inlove:
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bai dar oare daca vreau eu sa vand MAC intr-un magazin din TM de exemplu, ce mi-ar trebui sa ii conving pe astia sa imi dea dreptu?? Oare cum se procedeaza? Ca o pun si de o mica afacere imediat numa nu stiu de unde sa incep (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Jo, mi-ai dat de lucru, acu' aleg farduri Mac de pe site-ul lasat de tine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dar sa vad cat costa si transportul si apoi vad cat de fericita sant.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am incercat eu, la o comanda de 36 $ a iesit 6 $ shipping.
Dar mie site-ul ala nu imi inspira deloc incredere. Daca nu ziceai tu Jo ca a comandat o prietena de a ta , nici nu m-as fi gandit sa risc. E foarte prost facut si low cost ca site, poate de aia nu imi inspira incredere. |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel, pe coastal gasesti farduri de ochi normale (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu am inteles din ce-ai spus tu ca n-ai vrea neaparat mac dar sa fie bune (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Silly me, probabil am inteles gresit. Pe al doilea site gasesti insa mac.
Cat despre costurile de expeditie... nu coastal-ul le stabileste ci posta. Si e in functie de greutatea coletului. Si pe ebay daca te uiti, majoritatea produselor cu shipping din USA au vreo 20 de dolari costuri de expeditie. Chinte, serios? O, Doamne, deja prevad cati bani o sa cheltui acolo :-< Ella, eu mai stiu o tipa care comanda de pe site-ul asta in masa si dupa aia le vinde aici. La un pret mai marisor ce-i drept, dar mie-mi convine ca le iau pe loc, chiar daca dau cu vreo 10 lei mai mult, nu astept 2 saptamani. Bine, ipotetic vorbind, farduri de la mac n-am luat niciodata, am luat altele. edit: angel, cred ca am scris in acelasi timp si n-am apucat sa vad ce ai scris. Nu stiu cum ti-a iesit tie shippingul 6 dolari. Ori ai produse sub 1lb, ori ai ales posta gresita. Site-ul intr-adevar nu inspira foarte mare incredere, dar stiu ca prietena care si-a comandat a fost f multumita, inclusiv de pensulele normal size. Acu... eu nu mi-am bagat nasul prin ce si-a comandat ea, dar am incredere in ce zice. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 03:19 PM |
|