![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Romi... sunt sigura ca nu e chiar asa tragic cum spui tu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu cred ca esti drage draguta asa graviduta (mie-mi plac gravidutele de mor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). Ce daca nu-ti incape fata in poza? Noi oricum voiam bucati:)
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Romi multumim de poze ajuta foarte mult fata de cele ce le au ei pe site (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ai mai adaugat la colectie...(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Jo, am comandat de pe site-ul pus de tine, 6 bucati (fard ochi) si am platit transportul 11$. Va tin la curent.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Romi, cum e soft&gentle comparativ cu redhead, asa folosindu-le pe amandoua? Mie imi place redhead cumplit, insa pe site-urile astea de ne uitam noi sa ne tocmim la comenzi nu e decat prima. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
Sunt f discrete ambele, redhead aproape ca nu se observa pe tenul meu , trebuie sa am o aplicatie mai intensa daca il folosesc ca highlighter. Soft&gentle e mai sidefat, parca se vede un pic mai bine
Redhead e sold out in us, dar acum apare in europa, soft& gentle e permanent deci ar mai putea astepta... |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=ipqjEUX-uY8...re=channel_page
Mie in continuare mi se pare ca 187 lasa fata prea incarcata. Poate pe un ten uscat cu un fdt foarte lichid merge bine. Insa la tenul meu gras si cu un fdt matifiant care se intinde destul de greu nu cred ca as reusi sa obtin un "airbrush look". Plus ca 190-ul merge si la spuma/crema/etc. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=ipqjEUX-uY8...re=channel_page Mie in continuare mi se pare ca 187 lasa fata prea incarcata. Poate pe un ten uscat cu un fdt foarte lichid merge bine. Insa la tenul meu gras si cu un fdt matifiant care se intinde destul de greu nu cred ca as reusi sa obtin un "airbrush look". Plus ca 190-ul merge si la spuma/crema/etc. Mie imi lasa fata mai incarcata pensula normala ptr fond de ten, de fapt asa se si recomanda, ptr o acoperire mai densa sa folosesti 190( eu am ten combinat acneic si cand am cosi folosesc ceva similar cu 190 ptr ca vreau sa-i "sterg"....erau seturi de pesnule Mac , nu stiu daca se mai gasesc, la ei pe site sunt sold out , aprox 50$ ptr 4 pensule de fata erau care le contineau pe amandoua, poti incerca asa.. si in functie de care iti palce sa o iei full size.Cele fullsize sunt superioare calitativ celor din seturi(acestea sunt facute la masini, automat, celelate intregi manual) Diferenta , care mi se pare mie importanta e data de faptul ca la 190 trebuie sa ai o tehnica f buna sa nu ramana dungi, pe cand la 187 datorita miscarii circulare e mai usor de intins, eu nu incerc sa te conving sa iei 187 dar tine cont de faptul ca pensule gen 190 sunt facute de n firme si se aseamana calitativ, pe cand cea 187 inca nu au reusit nici o firma sa -o reproduca calitativ |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
romi, eu am mai zis pe undeva, am o gagica care vinde tot felul de smacuri de la mac si eu iau de la ea. Avea chiar setul asta pentru moaca, si-am convins-o sa-l desfaca sa-mi dea mie 190 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Nu cred ca se arunca nimeni intre timp la celelalte pensule asa ca, posibil sa iau si 187-le pe viitor.
Eu am din set alea de ochi. Acum... ce sa zic? Mie mi se par mai mult decat ok ca si calitate si au fost la un pret accesibil. Nu stiu daca as da 1 milion si ceva pe o singura pensula. Ma descurc foarte bine si cu astea. Poate daca as fi make-up artist da. Dar asa... waste of money. |
|
|
![]()
|
|
Ideea e ca nu iti trebuie asa multe, vreo 4 ptr fata si vreo 4 ptr ochi sidaca ai grija de ele te tin 20-30 de ani, eu am una de mai bine de 10 ani si arata f bine. Eu mai am putin si termin cu cumparatul pensulelor, mai vreau 231, 219(am altele asem, dar o vreau si pe asta), 217(vreau una ptr fard, o am dar mai vreau una ptr anticearcan, e minunata)242 , 210 si cu semnul intrebarii 188, deci inca 100 si ceva si am toate pensulele care le-am dorit de la Mac. Asta fiind o investitie pentru ani buni de zile, in sensul ca doar daca mai apare ceva nou, cum a fost in colectia BBR mai iau ceva( abia le astept si pe celelalte doua).
Din punctul meu de vedere sunt 2 lucruri fara de care n-as putea de la MAC, restul pot sa le iau de la alte firme: pensulele si paint-pots , si vine din urma MSN-si astea imi plac |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai asta e ideea ca deja am majoritatea care imi trebuie SE. Si sunt multumita de ele. Momentan nu-mi permit sa le iau pe alea normal size, prea-s scumpe si eu fara job (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 02:25 PM |
|