![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 9-January 08 From: Momentan in Bucuresti Member No.: 2,974 ![]() |
OOO, aici e de mine... pasiunea mea cu "vopselurile de ochi" a.k.a. Farduri de pleope. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Am fost si am ramas fana Seventeen inca de cand eram 17 (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Balanta calitate/pretz mi se pare foarte fair-play iar fardurile lor au culori superbe, o varietate larga de culori, finish de la mat la stralucitor la satinat , tot ce iti doreste inimioara! Am farduri single , truse de cate 3, farduri - loose ( gen pigments) , sclipiciuri care se fixeaza cu Gel Fix and so on si am fost intotdeauna multumita (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
Dar cum imi place sa experimentez , nu m-am oprit aici .... nuuuuuu , nu... am continuat sa cumpar farduri ca painea calda asa ca sa vedem ce mai am si imi place ( sunt destule produse care m-au dezamagit , chiar si High End , asa ca nu vor fi mentionate aici) : Too Faced - Liquif-Eye , prima culoare ( negru shimmery ) din stanga sus mi se pare cel mai reusit smoky pe care l-am facut. Se poate cumpara si separat , caci e jumatate din Duo-ul Ooh & Aah. Toata paleta e frumusica, dar nu o folosesc pt scopul pt care am cumparat-o , ci doar ca eyeshadows ( de fapt aceasta paleta vine cu un fel de tus incolor - Liquif-Eye , care transforma fardurile de pleoape in tusuri lichide , dar la mine n-a avut succes metoda) (IMG:http://i144.photobucket.com/albums/r192/Matrashita/Sephora-Too-Faced-Liquif-Eye_8219BC.jpg) Urban Decay - Deluxe Shadow Box, farduri cu o consistenta mai cremoasa, in opinia mea, f usor de blenduit, culoare intensa si pigmenti rezistenti. Eu mor de dragul culorii - "Scratch" - un peachy superb! Vine impreuna cu varianta mini a Urban Decay Primer Potion ( cu care eu nu m-am inteles niciodata bine , este testat odata -2 ori, dar il donez cui doreste, k eu nu-l folosesc... (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) (IMG:http://i144.photobucket.com/albums/r192/Matrashita/image_0.jpg) Too Faced - Smoky Eye Shadow Collection, o trusa f dragutza cu niste cartonase care te invata cum sa faci un Smoky Eye, nu numai pt incepatoarele in ale Make-Up-ului , dar in general e interesant sa stii cum aplica un Make-up artist fardul ca sa dea un color pay-ff superb. Mie imi place paleta, are trei genuri de Smoky - Day Smoke * Fashion Smoke * Classic Smoke. Vine cu 2 pensulitze cu doua capete pt aplicare si blending , nu sunt geniale dar merg. (IMG:http://i144.photobucket.com/albums/r192/Matrashita/51DocIBt-DL.jpg) Sleek Makeup - Divine Mineral Based Eyeshadow Palette, am 2 palete si sunt gasite intamplator prin excursiile mele in UK ( ma duc des si ma umplu de Make-up p'acolo ). Au o mie si una de culori, si sunt tare frumoase ... Eu nu prea folosesc culori mate la ochi momentan , f rar ... asa ca am ales paletele cu farduri mai vibrante , desi se gaseau si mate. Nu se strang, rezista f bine pe pleoape , excelent blending , si eu m-am mirat ... pt ca o paletutza costa in jur de 5 Lire ( din cate imi amintesc ). Se merita! Sa pun si o poza - doua (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://i144.photobucket.com/albums/r192/Matrashita/Sleek_divine_palette-thumb-210x182.jpg) Si niste Swatches pe care le-am gasit pe net , se vede cam intunecat dar va faceti o idee cred : (IMG:http://i144.photobucket.com/albums/r192/Matrashita/untitled.jpg) Pout - Eye Shadow , nu am decat unul - Miss August , cu tonuri de Albastru denim si ciel , dar e tare frumusel (IMG:http://i144.photobucket.com/albums/r192/Matrashita/shadow_august_lg.jpg) Mie imi mai plac si cateva farduri de la Margaret Astor - Eye Artist Eyeshadow , sau cele de la Biguine , Bourjois etc. Eu tare as fi vrut sa mai gasesc gama Radiant ( parca era asociata cu Seventeen, fiind gama lor profesionala de machiaj, nu?) ... dar nu am mai vazut de ff. mult timp pe nicaieri prin Bucuresti.. Acum mi "s-a pus pata " pe fardurile de la Deborah , cele in cutiutze de cate 3. Vreo recomandare, sunt bune? Ei, momentan dragele mele, cam atat ... la mai ... multe (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) This post has been edited by RoxieFoxie: Feb 8 2009, 09:13 PM |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am o buburuza mare cu multe farduri deborah, sunt misto, mai ales cu primer dedesubt, dar nuantele mele nu-s asa de intense.
Dar vad ca tu experimentezi mult cu firmele si prin faptul ca mergi in UK des, cu jobul sau? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxie, vorbesti serios de radiant? E in unirii, la B&B. Eu am de la ei pudra si blush, dar aveau si farduri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 9-January 08 From: Momentan in Bucuresti Member No.: 2,974 ![]() |
Walpu - Pai cam 3 sferturi din an sunt in Anglia ( acum am venit sa termin ce-a mai ramas din facultate ) , asa ca daca aveti nevoie de produse de acolo , cu cea mai mare placere ajut ... Job & Boyfriend in UK, cam asta-i povestea (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Jo , unde, mamy? Ca eu am tot fost in ultimele 2 sapt. in Unirea si n-am vazut... De exemplu , stii unde e standul de la Seventeen ? De acolo incotro ma indrept? |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Erm... nu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) B&B-ul banuiesc ca stii unde e, i-ai intrebat daca au? Ca e posibil sa nu fie la unirii si sa fie la obor sau in alta parte. Eu am fost acum vreo 2 luni, de atunci nu mai stiu...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Jo , unde, mamy? Ca eu am tot fost in ultimele 2 sapt. in Unirea si n-am vazut... De exemplu , stii unde e standul de la Seventeen ? De acolo incotro ma indrept? Pai e foarte aproape de Seventeen. Langa e standul L'Oreal si exact vizavi e standul cu Radiant, Revlon, Deborah. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Roxie, eu am un trio de la Deborah si imi place tare mult, am pus ceva poze dar nu sunt relevante, in realitate sunt mult mai intense culorile. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Am cautat ca o bezmetica sambata un eye primer si am constatat cu mare uimire ca doar Guerlain are unul, si ala nou aparut. Helena Rubinstein mai are ceva similar, dar e pentru toata fata. Asa ca din multiplele posibilitati, am cumparat Guerlain-ul acesta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Ieri l-am bagat in actiune si seara am lesinat de ras in fata oglinzii: la un ochi fard era inca acolo, la celalalt se adunase. Oi fi pus prea putin?
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
Sau nu l-ai intins bine..
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sau ai pus prea mult (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu am impresia ca-i cam ca ala pe care-l am eu de la sephora, adica e foarte lipicios si se intinde greu. Asa e?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Nu e lipicios deloc deloc, dar se intinde greu, se si ia de pe cutiuta greu...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 03:54 AM |
|