![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
acum vad ca am mai povestit la topicul asta demult si am mai dat si numele doctoritei la care am fost noi
eu n-am completat nici un formular ea scria si ma intreba insa vizita la ea era din genul celor povestite de maat. E o persoana foarte placuta si ca atare foarte usor de comunicat cu ea, e un medic care a renuntat la a practica specializarea ei si s-a dedicat homeopatiei cu tot cu mers la conferinte si citit tot ce e de citit in materie de noutati ... pe scurt pt cele din Buzau o recomand cu caldura pe d-na doctor Pavlovschi, coordonatele sint ceva mai in fata indicate |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Legat de ce spunea Bulina mai sus, chiar in Femeia de azi de saptamana asta, mi-au cazut ochii pe un articol despre produsele albinelor, in care se afirma ca veninul este un antiinflamator forte. Citez: Veninul albinelor producatoare de miere contine cel putin 18 substante active. Melitina, cea mai importanta substanta, este unul dintre cei mai puternici agenti antiinflamatori cunoscuti (de 100 ori mai puternic decat hidrocortizonul). La fel si adolapinul, care are si un rol analgezic.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Astazi la 6 am sedinta. O sa vorbesc si de ce mi-ati spus voi! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Dusa, te rog sa iti verifici emailul de pe yahoo - multumesc de intelegere. |
|
|
dusa |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pentru elle_ni: Am urmat si eu tratament homeopat si as dori sa-ti impartasesc din experienta mea urmatoarele:
1). Tratamentul homeopat NU ARE NICI UN FEL DE EFECT (remediile homeopate sunt blocate) daca organismul se afla sub actiunea unor asa-numite "energii perverse" (electrosmog, radiatii stres geopatic etc) sau a unor uleuri esentiale; 2) Exista, si in tara si in strainatate, mai multe scoli de homeopatie, care pretinde fiecare ca detine adevarul absolut. Ca pacient nu stii pe cine sa crezi, fiecare are propriul sistem de clasificare dupa simptome; mie personal mi s-a parut cea mai interesanta scoala din Danemarca unde remediile homeopate se dau in functie de glandele (chakrele) dezechilibrate. 3) Homeopatia este un tip de medicina empirica descoperit de dr.german Samuel Hannemann la sfarsitul sec. al XVIII-lea. Pe la 1955 ea a fsot revizuita de un dr. numit Reckeweg, pentru a "tine pasul" cu descoperirile moderne (din pacate in Romania nu s-a auzit de aceasta revizuire, si imensa majoritate practica homeopatia de acum doua sute de ani); 4) Diagnosticarea dupa simptome si "clasificarea" pacientului dupa ele este nestiintifica si nu corespunde realitatii. Putem spune, din acest punct de vedere, ca homeopatia se aproprie de medicina alopata, in care se trateaza SIMPTOMUL (adica MIASMA in homeopatie) si nu PACIENTUL. A fost un doctor pe la 1956 care a DEMONSTRAT ca fiecare suntem o fiinta unica, deci avem problemele noastre specifice pentru care avem nevoie de tratamente specifice. Asta nu inseamna ca desconsider valoarea homeopatiei, ci doar ca ea poate fi folosita numai ca metode de tratament, alaturi de multe alte metode naturiste. Pentru rezolvarea problemelor de sanatate folosind metode naturiste, iti recomand o vizita la un cabinet de medicina integrativa, la care starea ta de sanatate sa fie diagnosticata cu ajutorul unui aparat (deci rezultatele sa fie OBIECTIVE !) si tratamentul sa fie personalizat si intergrativ: asta insemnand, printre altele, sa ai posibilitatea sa-ti alegi tipul de tratament pe care ti-l doresti pe baza justificarilor stiintifice care ti se ofera. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
1. Ca sintem fiinte unice se stie de cind cu genomul (1920).
2. Nu e frumos sa aruncam nici o umbra de indoiala asupra confratilor pe breasla pentru a ne pune in valoare serviciile proprii. Incalci etica profesionala. 3. Revin (am facut-o si pe email !) cu rugamintea de A TE ABTINE DE LA PR. A treia oara NU o mai fac, pun regulamentul in functie. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 26-September 08 Member No.: 4,812 ![]() |
Se pare ca ai avut intr-adevar norocul sa dai peste o homeopata cu har. Eu stiu ca la prima consultatie se primeste un teanc de formulare de completat, pentru tipizare (completarea lor dureaza ore!). Dar daca ea a reusit numai intr-o ora jumate sa te faca sa plangi (se spune ca plansul asta, sau rasul din nimic duc la indepartarea unor necazuri care s-au depus in forme diferite pe articulatii in cazul tau) e semn de foarte bine. Buna! Sunt noua pe forum si am vazut topicul am avut si eu fericita ocazie sa merg la o doctorita homeopat si am renascut. am facut si cateva sedinte de acupunctura , mi-a dat si suplimente;m-am simtit minunat desi tratamentul nu a fost scurt dar a meritat din plin si doamna doctor la care am fost folosea venin de albine in puncte de acupunctura (am vazut pacienti la cab). Succes! Pentru elle_ni: Am urmat si eu tratament homeopat si as dori sa-ti impartasesc din experienta mea urmatoarele: 1). Tratamentul homeopat NU ARE NICI UN FEL DE EFECT (remediile homeopate sunt blocate) daca organismul se afla sub actiunea unor asa-numite "energii perverse" (electrosmog, radiatii stres geopatic etc) sau a unor uleuri esentiale; 2) Exista, si in tara si in strainatate, mai multe scoli de homeopatie, care pretinde fiecare ca detine adevarul absolut. Ca pacient nu stii pe cine sa crezi, fiecare are propriul sistem de clasificare dupa simptome; mie personal mi s-a parut cea mai interesanta scoala din Danemarca unde remediile homeopate se dau in functie de glandele (chakrele) dezechilibrate. 3) Homeopatia este un tip de medicina empirica descoperit de dr.german Samuel Hannemann la sfarsitul sec. al XVIII-lea. Pe la 1955 ea a fsot revizuita de un dr. numit Reckeweg, pentru a "tine pasul" cu descoperirile moderne (din pacate in Romania nu s-a auzit de aceasta revizuire, si imensa majoritate practica homeopatia de acum doua sute de ani); 4) Diagnosticarea dupa simptome si "clasificarea" pacientului dupa ele este nestiintifica si nu corespunde realitatii. Putem spune, din acest punct de vedere, ca homeopatia se aproprie de medicina alopata, in care se trateaza SIMPTOMUL (adica MIASMA in homeopatie) si nu PACIENTUL. A fost un doctor pe la 1956 care a DEMONSTRAT ca fiecare suntem o fiinta unica, deci avem problemele noastre specifice pentru care avem nevoie de tratamente specifice. Asta nu inseamna ca desconsider valoarea homeopatiei, ci doar ca ea poate fi folosita numai ca metode de tratament, alaturi de multe alte metode naturiste. Pentru rezolvarea problemelor de sanatate folosind metode naturiste, iti recomand o vizita la un cabinet de medicina integrativa, la care starea ta de sanatate sa fie diagnosticata cu ajutorul unui aparat (deci rezultatele sa fie OBIECTIVE !) si tratamentul sa fie personalizat si intergrativ: asta insemnand, printre altele, sa ai posibilitatea sa-ti alegi tipul de tratament pe care ti-l doresti pe baza justificarilor stiintifice care ti se ofera. de cand aparatele stiu singure ce e specific? ele functioneaz dupa un program prestabilit. This post has been edited by delia plaesu: Sep 28 2008, 09:36 PM |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Delia, (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
Te rog, foloseste butonul RASPUNDE, nu RASPUNS pentru a nu cita un coscogemitea mesajul. Daca vrei sa faci referire la ceva, pur si simplu nominalizeaza : referitor la mesajul lui x: sau [i] @ XXX[/ i] |
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am scapat de o alergie foarte urata la nichel prin tratament homeopat. Ma iritam de la catarama de curea, de la nasturele de la blugi, pana si de la tintele acelea mici de la blugi de pe lateral, sa nu mai zic de cercei, coliere si alte cele; nici argint nu puteam purta, probabil continea si el putin nichel.
Bunicul meu, avea varice foarte urate si la fel, prin tratament homeopat a scapat de tot de ele, are piciorul curat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 15 Joined: 13-October 08 Member No.: 5,104 ![]() |
buna! cine imi poate recomanda si mie un medic homeopat? ma confrunt cu o problema destul de grava, si anume, virusul papilloma insa am inteles ca acesta poate fi distrus in aproximativ 3 ani de imunizare. de aceea ma gandeam sa incerc un homeopat din moment ce nu exista deocamdata niciun tratament alopat definitiv pentru aceasta boala.
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Whiterose nu stiu de unde esti sa iti pot recomanda medic. Cei care ii stiu eu, nu dau consultatii telefonice sau prin e-mail .
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 08:21 AM |
|