IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

36 Pages V  « < 17 18 19 20 21 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Pensulele pentru machiaj, cele mai bune pensule
Jo
post Feb 14 2009, 10:59 PM
Post #181

Musafir

Stai linistita, ultimul meu post nu era legat de tine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Era la modul general zis.
In schimb, ma feresc cat pot sa iau produse testate pe animale. Aia chiar mi se pare o cruzime.
Go to the top of the page

+Quote Post
RoxieFoxie
post Feb 14 2009, 11:15 PM
Post #182

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Momentan in Bucuresti
Member No.: 2,974

Ok, Jo ... scuze daca reactia mea a parut cumva exagerata ... Da, produsele testate pe animale , o cruzime ... dar cateodata nu putem scapa de ele ... majoritatea produselor Procter & Gamble sunt , si multe din noi folosim ...

De exemplu eu n-am avut incotro , caci dupa ce am incercat sa o dau pe produse 100% ne-testate si naturale , in special un sampon .. m-am umplut de matreatza ... so m-am intors la vechiul meu Head&Shoulders, de nevoie.

Hai ca am deviat mult si sunt off-topic. Dar ca sa fiu in topic, vreau o recomadare pentru o pensula pt. "Smudging" ... khol sau fard sub ochi ... acele "Smudge brushes" ... Stie cineva vreuna buna? Fie si din par de animale ... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

This post has been edited by RoxieFoxie: Feb 14 2009, 11:16 PM

+Quote Post
Jo
post Feb 14 2009, 11:24 PM
Post #183

Musafir

Smudge brush de la Sephora (a postat cineva si o poza cu ea cateva pagini in urma, e destul de populara, multe din noi o avem), sau 219 de la MAC.

+Quote Post
bebe_maria
post Feb 16 2009, 03:39 AM
Post #184

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

QUOTE(Jo @ Feb 15 2009, 12:24 AM) *
Smudge brush de la Sephora (a postat cineva si o poza cu ea cateva pagini in urma, e destul de populara, multe din noi o avem), sau 219 de la MAC.

Eu n-o folosesc aproape niciodata, am luat-o degeaba (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) , daca vreau sa atenuez eyelinerul mai aplic putin fard peste si gata.

+Quote Post
Jo
post Feb 16 2009, 12:14 PM
Post #185

Musafir

Eu o mai folosesc. Mai ales pentru pleoapa inferioara. In rest, nici eu nu pot sa zic ca ma omor cu ea. Da bine, eu nici nu-mi fac smokey eyes prea des, asa ca...

+Quote Post
bebe_maria
post Feb 16 2009, 06:08 PM
Post #186

Membru de Onoare

Jo, tu care ai pensule si de la MAC si de la coastalscents si poti sa compari, crezi ca cele din urma sunt la acelasi nivel cu MAC? Ma refer la cat de bine se 'prinde' fardul de ele, cat de moi sunt si cum rezista?
Am vazut 3 pensule care ma tenteaza si sunt doar $2!? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Jo
post Feb 16 2009, 06:55 PM
Post #187

Musafir

Hm, pai... n-as putea sa fac o comparatie foarte buna pentru ca am pensule diferite de la fiecare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar eu sunt foarte multumita de cele de la coastal. Tin fardul destul de bine, la liner n-am ce comenta, pensulele de pudra/blush iar sunt (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) . Eu zic ca merita, sunt aproape la acelasi nivel cu cele mac SE (care dupa cum a zis si romi, nu sunt hand made ci pe banda rulanta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ), dar sunt si apropiate ca pret. Eu am dat aprox 30$ incluzand transportul pe cele de la coastal iar cele de la mac cica are fi aprox 40$

+Quote Post
bebe_maria
post Feb 16 2009, 07:26 PM
Post #188

Membru de Onoare

Mersi Jo, eu as vrea sa-mi mai iau 2 pensule dar vreau sa fie de calitate sa le am pe termen lung, de-asta ma gandisem la M.A.C.
In plus acum imi dau seama ce inseamna o pensula buna, altfel iese machiajul.

+Quote Post
Cleo
post Feb 16 2009, 09:20 PM
Post #189

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

pensulele de la MAC incep de pe la 27CAD deci nu-s ieftine daca ai nevoie de 3-4-5
mi-a plecat comanda de la coastal sa vedem cum imi plac

cele cumparate zilele trecute sint grozave
Jo asa-i 217 nu merge la fardurile cremoase (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Feb 16 2009, 09:47 PM
Post #190

Membru de Onoare

Cleo si tu ti-ai comandat si pensule de la ei?
Stiu ca M.A.C. sunt scumpe, eu vreau sa iau 239 si 272, cred ca mi-ar fi de ajuns impreuna cu 275 pt machiajul ochilor pt ca oricum eu nu fac chestii prea complicate.
Le-as lua una acum, una peste 1 luna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

36 Pages V  « < 17 18 19 20 21 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st May 2025 - 01:18 PM