![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
depinde cu cine vorbeste (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Freud era si obsedat, citisem undeva ca el sustinea de exemplu ca dragostea de tata a aparut astfel: in Antichitate, regele unui trib avea toate femeile pentru el (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) , iar fiii erau foarte invidiosi si l-au ucis, ca nah ravneau si ei la femeile alea. Apoi i-a apucat remuscarile, l-au slavit si asa s-a nascut cultul tatalui. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) El explica totul prin prisma impulsurilor sexuale.
Pana una alta, Invisible ia spune-ne tu ce este adevarat de pe lista aia sau completeaz-o. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Angel (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Sa stii ca asa fac si eu, povestesc dramele prietenelor, de haine, machiaj, gatit, ce fac prin spital (subiectul lui preferat iti dai seama...) si dau mii de detalii, dar ma asculta saracul, mai da si din cap cateodata, dar sa stii ca si el cateodata imi povesteste niste chestii ca si din cap imi vine greu sa dau...Trebuie sa-i arat si eu articolul.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
off topic:
Chuck Norris can touch MC Hammer (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (N-are neaparat de-a face nici cu invi, dar asta a fost bancul cu Chuck pe ziua de ieri si m-a distrat teribil) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Eu ii pun intrebarea mai intai: te intereseaza? Apoi il intreb pe parcursul discursului meu: mai esti pe fir? sau cobori la prima statie?
Imi dau seama imediat cand nu e interesat si il atac cu cuvantul sex, care nu are legatura cu subiectul,daca tresare ...atunci sar si eu in sus, nu de fericire. Maat , ai punctat foarte bine cu ce ai spus legat de subiectul lor favorit. Eu ma distrez cand ii vad reactia, dupa care incepe razboiul. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Deci Oana sa inteleg ca povestea ar suna ceva de genu "Si cum am duceam eu pe la prietena mea Maricica...am vazut ca nuanta rujului nu mi se asorta cu cea a fardului de ochi...si m-am decis sa... fac sex salbatic cu taximetristul" ?? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Angel (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Incercati si cu masini si alte chestii ce tin de tehnologii, s-ar putea sa existe reactii similare. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Cam asa, Angel. E foarte distractiv sa vezi reactia urmatoare.
Culmea e ca dupa ce se inchide subiectul el ma intreaba: chiar te-ai gandit la asa ceva? Eu ii raspund: nu, "doamne ajuta", el tresare din nou,...departe de mine gandul asta, dar daca insisti sa ma intrebi s-ar putea sa-mi zboare gandul... Si uite asa il tin cu atentia marita la un subiect plictisitor. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Angel (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Incercati si cu masini si alte chestii ce tin de tehnologii, s-ar putea sa existe reactii similare. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Precizare importanta: In categoria "tehnologie" NU intra: - schimbat becuri - reparat prize - chestii legate de aparate electrocasnice. D in aceasta categorie insa lipsesc: dvd-ul, TV-ul, PC-ul platformele de game. Astea au butoane, deci sint faaaaaaaaaine! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
mare adevar graiesti Maàt!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 11:51 AM |
|