![]() |
![]() ![]() |
![]() |
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Avem si noi Douglas, in Baneasa Shopping City.
|
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pentru sprancene ce folositi? Eu pana acum am folosit un creion de la Seventeen dar as vrea sa-mi iau un fard sa vad cum e. Am vazut o paleta Sephora pentru sprancene, doua culori plus ceara, si am mai citit niste review-uri bune la cele de la stila? Ati folosit vreunul din ele?
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu trebuie sa-mi iau ceva pentru sprancene, nu-s in stare sa fac nimic cu ele...kitul de la anastasia l-a incercat cineva?amailhik am auzit si eu ca produsele de la stila sunt ok, dar nu am testat nimic de la ei
|
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Anastasia? Pe unde se gasesc astea? Daca nu se gasec la noi, nu mi mai zice ca s destul de ofticata cu MAC...
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sweet, tu parca ziceai ca ai niste sabloane pentru sprancene... De unde le-ai achizitionat? Vreau si io`:(
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Am o trusa pentru sprancene profi, care are si fard si 3 sabloane, formele sunt foarte dragute, arcuite. La noi nu se gasesc. Daca vrei, pot sa intreb si pentru tine. Eu personal nu prea stiu sa le folosesc pentru mine, cred ca m-as descurca mai bine pe o alta persoana. E greu sa tii sablonul si in acelasi timp sa te pensezi. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Ti le arat la o alta intalnire forumistica.
Eu am facut o mare boacana. Va spuneam ca am un trimmer, pe care il foloseam sa mai curat zona, e mai usor uneori decat cu penseta. Doar ca facand asta intre sprancene, am bulit putin partea de inceput a unei sprancene! (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) A reusit sa taie din firele de la inceput si spatiul pare cam gol. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) O sa dau cu mult ulei de ricin zilele astea in speranta sa creasca firele cat mai repede. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Reusesc sa camuflez mai bine si natural boacana daca folosesc fardul cu un angled brush? |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Zici tu ca merge cu uleiul de ricin la crescut firele? Ca eu am niste goluri care nu se mai umplu odata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sweet, m-as lasa pe mana ta la pensat, daca zici ca te pricepi. Ca eu e clar ca mai mult ma mutilez. Eu una nu reusesc sa camumflez golurile cu angled brush :-<
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Anastasia Soare, cred ca e romanca plecata de mult in state si s-a specializat in cosmetica, pensat si acum vinde produse pentru sprancene, are chestii interesante, eu mi-as lua de pe ebay, desi am altele pe lista inainte.... site-ul e http://www.anastasia.net/
Are niste preturi destul de mari (IMG:http://i682.photobucket.com/albums/vv190/iulishca/anas.jpg) 55 $ (IMG:http://i682.photobucket.com/albums/vv190/iulishca/anastasia.jpg) 32$ |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
55 de dolari?????? Nu dau in 55 de ani (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 08:04 PM |
|