![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Atunci mai asteptam cumintele. Asa obsesii am cu MAC incat din cand in cand ma visez in magazinul lor din Atena. Psihozaaaa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
Beauty marked...de cand il pun si il iau din cos, ma inebuneste arata demential in pot si pe piele (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) si am tot cautat swatchuri, cica singura modalitate sa iasa ca in pot e sa-l aplici peste o baza destul de portocalie(era vorba de un shadestick de la Mac care nu se mai fabrica), eu mai astept ( e intre ultimele 10 care le vreau) ptr ca tot sper sa scoata ceva asemanator dar o formula mai buna, ptr ca ei obisnuiesc sa faca asta.... eu inca jelesc dupa Magnetic fields din colectia Neosci fi de anul trecut ce-o fi fost in capul meu de nu l-am luat si acum daca il vreau il gasesc da la pret dublu (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Ia uitati-va pe ce imi las banii in martie http://shades-of-beauty.blogspot.com/2009/...ac-addicts.html vreau lolllipop lovin ls 1 gloss (sunt 5 nuante nu ma pot hotara) 1 MSF (perfect topping) aquavert stars&rockets dear cupcake (fardul roz-corai), cel deschis nu-l iau ca-i lustre si se imprastie tot |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Magnetic fields este pe allcosmetics... si e $20. Nu e chiar dublu ca pret.
|
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa vedeti din dcembrie ce o sa fie pe topic-ul asta. Io mi am luat aia, io d-aia... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
am un fard de ala gen pigment de la Bourjois care are exact culoarea lui Magnetic Fields.
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu azi am cautat ca o nebuna care e adevarata culoare a blushului de la Mac nuanta Taupe , pe allcosmetics arata intr un fel pe altele e mult mai inchis si are cu totul alta nuanta. Stie cineva cum e nuanta sau descrierea lui ca pe maccosmetica.com nu l au. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu tocmai ce l-am adaugat acu 30 min si mergea. unsure:
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Am testat si eu beauty marked pe mana, e negru cu un pic de sclipici dar f putin, poate daca folosesti altceva ca baza il poti pune in evidenta diferit.
Uite un machiaj cu el |
|
|
![]()
|
|
Mi-am luat magnetic fields (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si vex, am vrut si romp dar cand am platit deja nu il mai aveau...I`m such a sucker for mac, luna asta mi-a luat 200$ shhhhh don`t tell my hubby
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 02:51 PM |
|