![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Romi tu le iei cu discount 40%?
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Despre vex am auzit ca se potriveste ochilor albastri, asa-i? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De unde le-ai luat pana la urma? |
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Romi le ia direct de pe site de la mac dar are pe cineva in state, mie imi face cu ochiul:
- vex, amber lights, satin taupe, sushi flower, fig1, carbon, humid, tempting, espresso, woodwinked (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) si un total ar fi 140$ (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Romi le ia direct de pe site de la mac dar are pe cineva in state, mie imi face cu ochiul: - vex, amber lights, satin taupe, sushi flower, fig1, carbon, humid, tempting, espresso, woodwinked (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) si un total ar fi 140$ (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) pitigoi cum ai facut socoteala ca un fard e $14.50 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) oricum daca vrei sa le iei mai ieftin iti cumperi 2 truse goale si fill-in-s apropo de humid, eu il am si e 99% la fel ca un fard verde de la neutrogena |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
Nu nu le iau cu discount, pe cand m-am trezit eu ce vreau imi expirase documentul de america si nu aveam alt document doveditor si sora-mea care poate lua 30% e prea ocupata.... de obicei le iau de pe site dar aseara le-am luat de pe acw ptr ca magnetic field nu mai e demult valabil pe situl lor
14.5$ plus tax (intre 7-10% in functie de zona) dntre cele mentionate preferatul meu e tempting iar cel pe acre nu-l caut niciodata e sushi flower... Vex e un crem care bate spre verde in functie de lumina..nu a fost niciodata pe lista mea dar tot vorbind cu diverse fete (din cea mai mare comunitate care iubeste Mac aka specktra)si toat spunand ca e printre putinele farduri care a trebuit sa-l recumpere m-am hotarat sa-i dau o sansa..........la fel si cu beauty marked , toata lumea il iubeste cum arata si-l uraste cum iese pe ochi asa ca incerc sa rezist tentatiei de al lua |
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am facut asa un calcul la plezneala, stiu ca cele pentru pus in paleta sunt mai ieftine.
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor care v ati facut comanda pe allcosmetics, e mare diferenta intre cursul nostru de dolar si al lor ? Deja sunt obsedata de site ul asta (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
aici in magazinul MAc e tot timpul aglomerat, ne putem face programare si facem cursuri individuale de machiaj, dureaza 90 de minute si costa vreo 86€, as fi curioasa sa vad cum e, a fost cineva sa imi spuna macar daca se merita?
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetele, mi-a venit comanda de la acw, 187 se 3 mostre pigmenti: kitschmas, gold stroke, naval blue. Inca 4 mostre din alta parte: silver frog, black black, deep brown si gold. Va pun poze cu ele daca vreti; sunt superbe toate (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
ohhh super, eu nici nu stiam ca ai facut comanda pe acw! In cat timp ti-au venit??
De la OP de la Gara le-ai ridicat? N-ai mai platit nimic acolo nu? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 11:52 AM |
|