![]() |
![]() ![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Obiceiul cu pasarelele in colivie scoase la plimbare e traditional chinezesc.
Eu am fost atat de obosita aseara ca asteptand niste prieteni, am pus capul pe perna "2 min" si a devenit deodata asa de greu ca nu m-am mai putut ridica. Am adormit cu lentilele de contact pe ochi si intr-o sfortare supraomeneasca am tras pe mine pijamalele- invers (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) - si lata am fost. Astept si eu soarele ca prin restul tarii, aici e innorat de cateva zile deja. |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
La multi ani dragele mele ! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 431 Joined: 5-May 07 Member No.: 1,591 ![]() |
Sa aveti o primavara frumoasa si insorita! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
La multi ani, ladyes!
Eu ma bucur ca incepe sa reinvie lumea! O fac si eu odata cu ea! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
LA MULTI ANI ELADIES!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu iar fac mancare! Au iesit rulourile doctoresei! Acum fac mancare pentru azi si pentru la munca, si dupa aia jur ca nu mai fac nimic! Aici ploua si e naspa! Va pup gagici! O primavara frumoasa! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dragelor, va doresc tuturor o primavara frumoasa, sa fiti fericite si iubite! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Ghiocei proaspat "culesi" pentru toate e-ladies: (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Primavara%20luxemburgheza/HPIM2670.jpg) (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Primavara%20luxemburgheza/HPIM2669.jpg) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am primit zambile de martisor. La mine ghioceii au venit inainte sa nasc si chiar aveau miros.
S-aveti o primavara insorita si sa fiti sanatoase tun dragele mele! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
La multi ani, ladies. Sper ca aveti un 1 martie mai bun decat al meu. Pe langa toate problemele care s-au adunat mi-a mai iesit si un nenorocit de herpes la gura. Ce ma fac eu cu gura umflata la expozitie? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Era exact ce imi mai lipsea.
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
La multi ani, dragele mele! Sa aveti o primavara frumoasa si un an pe masura.
Szi, mult succes cu expozitia, si nu-ti face griji pentru herpes, asta e, se intampla cand ti-e lumea mai draga. (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eu am fost atat de obosita aseara ca asteptand niste prieteni, am pus capul pe perna "2 min" si a devenit deodata asa de greu ca nu m-am mai putut ridica. Am adormit cu lentilele de contact pe ochi si intr-o sfortare supraomeneasca am tras pe mine pijamalele- invers (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) - si lata am fost. Walpu, si mie mi s-a mai intamplat, de fapt de mai multe ori, sa adorm cu lentilele de contact la ochi. E grav rau? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Probleme cu ochii nu am de la lentilele astea. Doar o data am gasit o lentila in pat spintecata in vreo 10 bucati, probabil in zvarcolelile mele nocturne. :| Szi, cand ai expozitia? Mult succes! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st August 2025 - 02:30 PM |
|