IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

6 Pages V  « < 2 3 4 5 6 >  
Reply to this topicStart new topic
> No comment, Topic fara cuvinte
happyCat
post Feb 17 2009, 04:36 PM
Post #31

Musafir

Se pare ca baietasul din poza de mai sus nu ar fi tatal copilului. Au mai aparut la orizont inca 2 pusti de vreo 15-16 ani care au zis ca si ei au avut relatii cu respectiva. Acum se fac teste DNA sa descopere cine e adevaratul tata.
Mare e gradina Domnului!
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Feb 17 2009, 08:32 PM
Post #32

Musafir

Da, i-au dat pe cei trei pustani si la noi la tv, auzi, la stiri! Pe unul care face nu stiu ce inventii la 15-16 ani nu-l dau, dar pe asocialii astia da! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
Cindy
post Feb 17 2009, 08:59 PM
Post #33

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(walpurgik @ Feb 15 2009, 07:38 PM) *
Sa vedeti, ieri la cursurile de fara frecventa, in timp ce mi se prezentau cei prezenti, o domnisoara mi-a zis ca are 22 de ani si o fetia de...12 ani. Nu mi-a venit a crede, am avut o reactie, whaaaat?! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

Ioii, adica e ca si cum as avea eu o fetita de 12 ani, ca avem cam aceeasi varsta?!? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Se poate fizic asa ceva?

+Quote Post
Fanny
post Feb 17 2009, 09:06 PM
Post #34

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

daca are ovulatie, da.

Cea mai tanara mama din lume : o fetita din Peru , care a nascut la 5 ani. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
happyCat
post Feb 18 2009, 12:33 PM
Post #35

Musafir

Vai de mine!!! Am citit si eu articolul, la 5 ani sa faca un copil?? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
strumfita
post Feb 18 2009, 01:35 PM
Post #36

Musafir

Acum am citit si eu topicul pt prima data, chiar sunt socata.

+Quote Post
Oana
post Feb 18 2009, 01:38 PM
Post #37

Incurabil

From: Iasi
Member No.: 5,191

No comment, chiar te lasa fara cuvinte. Am citit de cateva ori si tot nu stiam ce se mai poate spune intr-un astfel de caz.

+Quote Post
Fanny
post Mar 3 2009, 09:17 PM
Post #38

Moderator Global

ce insamna miscare de marketing! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Dupa ce cotidianul Cancan a dezvaluit identitatea barbatului cu care Andreea Mantea are o relatie de dragoste, asistenta lui Mircea Radu de la emisiunea “Din dragoste” s-a pricopsit cu eticheta de amanta, intrucat iubitul ei, Andrei Tardea, este casatorit. Cel putin deocamdata. Deranjata de speculatiile ulterioare aparute in presa, bruneta a dorit sa clarifice situatia in ochii publicului si a acceptat oferta lui Mircea Radu de a-si prezenta povestea, din punctul ei de vedere, intr-o editie a emisiunii. Pentru a-si dovedi dragostea fata de ea, Andreea l-a “somat” pe Andrei sa vina dupa ea la Roma, unde se afla cu echipa de filmare. Evident, acesta a dat curs chemarii si s-a urcat in avion pentru a fi alaturi de iubita sa in capitala Italiei. Potrivit celor doi amorezi, ei s-au cunoscut dupa ce Andrei incheiase relatia cu sotia sa, Alexandra Badescu, si se separasera, negand vehement faptul ca Andreea a stat la baza despartirii lor.
In urma cu cateva saptamani, Tardea a inaintat actiunea de divort, declarand ca, dupa finalizarea procesului, o va cere in casatorie pe asistenta lui Mircea Badea. Alexandra, inca sotia in acte a lui Andrei, este insarcinata in sapte luni, dar Andrei contesta faptul ca el ar fi tatal copilului care urmeaza sa vina pe lume.

+Quote Post
Roxana_
post Mar 3 2009, 09:31 PM
Post #39

Musafir

Da...astept acum sa vad 'siropu' la tv, ca prea i-au facut reclama. Dupa mine, fata asta tot spargatoare de casnicii ramane.

+Quote Post
Fanny
post Mar 3 2009, 09:38 PM
Post #40

Moderator Global

Oups, omul pe langa fosta care-i insarcinata, a mai avut o fosta care i-a facut un copchil! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Miroase a pattern!

+Quote Post

6 Pages V  « < 2 3 4 5 6 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th August 2025 - 11:32 PM