![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Sa le porti sanatoasa, deedee!
Sunt faine. Mai ales ultimele 2, ca-s mai colorate (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ai un boyfriend generos, dee! Sa le porti cu placere, sunt frumoase.
Bluza a doua imi place tare mult si mi se pare cunoscuta, ori a mai postat-o cineva aici, ori o are cineva din cercul meu de cunoscuti. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) De la ce magazin e? |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor sa va purtati cu placere achizitiile.
Eu am vazut azi o gramada de chestii dragute la Mango, dar niste preturi domle, parca au innebunit, eu nu mai inteleg nimic (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Luai ulei de Jojoba care sa-l folosesc ca demachiant si crema de zi cu vitamina C
http://avalonorganics.com/index.php?id=86&pid=384 |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bulina, si eu am folosit 2l de ulei de jojoba ca demachiant, buna treaba. Poate nu uit sa-mi comand iar la toamna.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eu am vazut azi o gramada de chestii dragute la Mango, dar niste preturi domle, parca au innebunit, eu nu mai inteleg nimic (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Da, sa stii! Pe timp de criza, au crescut mult preturile, la absolut toate. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce-am ma cumparat? Hm! Multe!
trei dessou-uri negre sexoase (sau sint 4? nu mai stiu, trebuie sa ma uit acasa), 2 costume de baie (desi nu am mai fost la mare de 8 ani!), niste rochite de ocazie (4, negre, modele diferite) si un top argintiu, nu am nici cea mai vaga idee unde am sa il port si cu ce (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Si la categorie cosmeticale:
Pantofi nu cred ca mai cumpar, am cred ca 15 perechi din care vreo 8 neincaltate ca nu ma mai incapaeau din cauza artritei care imi nenorocise gleznele. Insa acum ma incap si sint..... veeeeeery sexy! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Geez,io nu-mi cumpar atatea in 2 ani (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am mai ochit o rochita, dar m-am zgircit. Daca o mai vad, o iau!
Stai, ca sint de-abia la inceput! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) A, si o perehe de ochelari de soare, negri si triendi, dragutei si 3 tricouri: de la copii, ca acum incap in ele. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
Kalua bluza despre care zici este de la Etam, de fapt cam toate sunt de acolo.
Eu ma simteam prost crezand ca-s cheltuitoare, dar cand m-am uit la lista de achizitii a lui Maat (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) m-am linistit. Se poate si mai bine. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Iata inca un motiv sa va (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , numai o femeie ar putea intelege de ce ai nevoie de 50 de perechi de dresuri, cel putin 5 incaltari pe sezon (asa, minimum minimorum) si de ce nu poti spune niciodata ca ai destule haine. Eu acum nu mai am efectiv unde sa imi pun toalele, dar nu as recunoaste in vecii vecilor fata de boyfriend si fata de ai mei ca exagerez. Si vorba lui Maat, abia acum incepe, ca se schimba colectiile si vine sezonul cald, unde improvizatiile sunt nelimitate, la fel si tentatiile. Abia astept. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 04:04 PM |
|