IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

174 Pages V  « < 109 110 111 112 113 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXV, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Cindy
post Mar 10 2009, 10:56 PM
Post #1101

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Hai ma tu Scorpi, mic, retras si tacut?! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
blekytza
post Mar 10 2009, 10:58 PM
Post #1102

Incurabil

Group: Obsedat
From: Nice
Member No.: 5,113

Acum am vazut si eu pozele, Doctorici iti sta foarte bine, imi place! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
cum stie Gilles asta sa-si fidelizeze clientela! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)

+Quote Post
Fanny
post Mar 10 2009, 11:02 PM
Post #1103

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

retrasa? tacuta?
(IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/pug-clothing.jpg) (IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/pug_beckett1.jpg)

Scorpi, tu?

+Quote Post
scorpirescu
post Mar 10 2009, 11:08 PM
Post #1104

Musafir

iooooi, cuti meuuu (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

E, si in liceu faceam parte din bisericuta aia retrasa considerata a tocilarilor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am avut un liceu de cosmar. Si mereu am fost complexata si nesigura, cu increderea in mine undeva sub nivelul marii, retrasa, tacuta si speriata de bombe. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Yep, me.

+Quote Post
kalua
post Mar 10 2009, 11:09 PM
Post #1105

Musafir

QUOTE(dr_wise @ Mar 10 2009, 09:37 PM) *
Angel dear, tin sa precizez ca am incercat sa folosesc niste eufemisme colea...realitatea e de 'enspe mii de ori mai cruda. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

scorpi, si eu am fost rosu ca focul cu negru. Dar nu suvite, ci de jur imprejurul capului cu rosu. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) La mine n-a durat nici pe departe asa mult.
Am fost asa bicolora in India si indienii, femei si barbati, tot chicoteau si-si dadeau coturi uitandu-se la parul meu. Aia mai curajosi veneau si ma intrebau daca-i parul meu natural si cateva chiar au vrut sa atinga partea cu rosu. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Mar 10 2009, 11:17 PM
Post #1106

Musafir

Apoi nici eu nu am avut suvite desi asa parea. Era de la urechi pana in spate o placa asa neagra apoi una rosie si apoi deasupra tot negru. Sandwich (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Insa am renuntat dupa o vreme ca e foarte greu de intretinut. Tot la 2-3 saptamani trebuia sa imi bag rosu inapoi in cap ca se decolora.

+Quote Post
Fanny
post Mar 10 2009, 11:20 PM
Post #1107

Moderator Global

QUOTE(scorpirescu @ Mar 10 2009, 11:08 PM) *
retrasa, tacuta si speriata de bombe. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Yep, me.

Daca mai esti asa si acum, inseamna ca nu-ti pasa ca te irosesti si preferi sa privezi oamenii din jur de o companie foarte placuta. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

PS: Iti doresc din suflet sa ai parte de un sef/sefa care sa te munceasca mai mult pe domeniul relatiilor publice. Ti-ar face un mare bine!

+Quote Post
kary_pink
post Mar 10 2009, 11:27 PM
Post #1108

Musafir

Fanny sunt oameni ca mine care poti sa'i muncesti oricat si nu dau acelasi rezultat ca altii, adica o gluma facuta de mine nu are acelasi efect ca o gluma a altuia. Mai exact, la a mea abia daca schitezi un zambet si la altul te cracanezi de ras... Si ma refer la aceasi gluma... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Mi se intampla uneori sa mi se para ca vorbesc prea mult dar sa aud de la cei din jur: '' auzi dar tu de ce esti asa tacuta'' (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

Bineinteles depinde de situatii si oameni...

+Quote Post
Fanny
post Mar 10 2009, 11:40 PM
Post #1109

Moderator Global

Din cate vad sunt cazuri diferite. Eu ma refeream la cazul "a sta intr-un colt de teama ca nimeni nu te va placea sau... nu va rade la glumele tale".

Legat de sarm, e adevarat ca sunt oameni care au lipici la public si orice-am face nu-i putem depasi decat daca suntem din acelasi aluat. Important e sa ne gasim nisa pentru farmecul nostru, astfel incat sa devenim echilibrate din toate punctele de vedere, nu frustrate social.
Sper ca n-am baut prea mult vin! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

PS: si eu am un coleg care-i atat de simpatic, incat oricati nervi ti-ar face, nu potyi ramane suparat pe el mai mult de 2 minute. Pentru mine-a fost un "caz" tare interesant de urmarit.

+Quote Post
kary_pink
post Mar 10 2009, 11:43 PM
Post #1110

Musafir

Stiu ca tu te refereai la tipul celui retras dar mi-am adus aminte si de tipul asta...

Cat despre sarm, las ca nu ai baut prea mult vin, ai dreptate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

174 Pages V  « < 109 110 111 112 113 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th August 2025 - 03:19 PM