![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai... albi, Fondurile de ten sunt, ca si cremele, pe categorii: pentru ten gras, pentru ten uscat, mixt, sensibil, etc. Cu putere mai mare sau mai mica de acoperire. Cele pentru ten gras sunt facute sa absoarba/stopeze producerea sebumului - e clar ca la un ten uscat il va usca si mai tare.
Inainte de aplicarea fdt-ului, aplica o crema hidratanta, si asteapta vreo 10 minute sa intre in piele, abia apoi aplica fondul de ten. deedee29 pentru o aplicare cat mai "frumoasa" a blush-ului, se folosesc pensulele (fiecare ce-i convine). Aplicarea se face progresiv - iei putin de tot pe pensula, aplici pe fata, mai iei putin, iar aplici, si tot asa, pana esti multumita de cum arata. Nu se aplica mult de la inceput pentru ca atunci apare aspectul de "papusa imbujorata". In functie de locul in care tii pensula, aplicarea o sa arate altfel - daca o tii mai aproape de varf o sa iasa mai "dura" ca sa zic asa, adica ceva mai definita, iar daca o tii mai spre sfarsitul cozii iti iese o aplicare mai light, mai difuza. Blush-ul il poti aplica inainte sau dupa pudra, fiecare cum prefera. Daca nu te pricepi foarte bine, poti sa-l aplici peste pudra, va fi ceva mai usor de corectat daca nu-ti iese cum vrei. De asemenea, varful pensulei trebuie sa atinga doar putin fata, nu are de ce sa "ia" din acoperirea fondului de ten. Sper ca v-am lamurit macar putin (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Mama mia da' ce le stii Jo.
Ziceti-mi si mie ce pensula eficace pt. fard mousse sa-mi iau, nu foarte scumpa ca eu nu ma fadez decat din in Pasti. Am renuntat la ideea MAC desi ar avea cine sa-mi cumpere de dincolo pana intru in posesia ea ar mai trece timp si cu comenzile online eu am pitici pe creier oricat de secure ar fi site-urile respective exista pe lumea asta hackeri care daca-si bat capul pot sparge orice. In viitor poate o sa-mi iau totusi una, numa' ca eu n-am prea multa rabdare, cand vreau sa-mi cumpar ceva atunci vreau in momentul ala. |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poti sa incerci cu o pensulica sintetica, din cate stiu cei de la The Body Shop au pensulici destul de bune si acceptabile ca pret.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Multam fain, Jo si unde gasesc pensulici d-astea? Nu radeti de mine, da' abia acu' dupa mult timp, voi mi-ati inspirat pasiunea asta.Stau si ma gandesc cu groaza ce machiaje naspa imi trageam cand eram very young. OMG noroc ca nu ma machiam prea des.(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
This post has been edited by Master of Norules: Mar 11 2009, 12:20 PM |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai ti-am zis, la The Body Shop (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Si la Sephora din cate stiu, dar nu stiu sigur daca ai la tine in oras (retin ca parca nu esti din Bucuresti). La Sephora cel putin scrie pe ele care pot fi folosite pt produse crema.
|
|
|
![]()
|
|
Nu cred ca e The Body Shop aici, doar Sephora o sa ma uit la Sephora. Eu am zis ca The Body Shop e marca nu magazinul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Multam fain.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
In functie de locul in care tii pensula, aplicarea o sa arate altfel - daca o tii mai aproape de varf o sa iasa mai "dura" ca sa zic asa, adica ceva mai definita, iar daca o tii mai spre sfarsitul cozii iti iese o aplicare mai light, mai difuza. De asemenea, varful pensulei trebuie sa atinga doar putin fata, nu are de ce sa "ia" din acoperirea fondului de ten. Sa inteleg ca este mai bine sa imi iau o pensula cu coada lunga daca vreau o aplicare mai light, discreta? Deci nu o pensula retractabila pe care, fiind scurta, trebuie sa o tin mai aproape de varf? Sau deduc prin rationamente gresite? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce frumoase sunteti fetelor, nu mai vb de cum va machiati stau si ma gandesc ca in fiecare zi am ceva de invatat de aici.
Eu pt blush folosesc o pensula de la Clinique, o am de anul trecut dintr o trusa de pe strawberry stau si ma gandesc de ce naiba nu am folosiit o pana acum e superba micuta, practica , soft si care surprinzator fata de cea Ja-de folosita pana acum nu retine fardul in ea, cea de la jade absoarbe, nu stiu daca am folosit cuv absoarbe corect ca doar nu e fdt dar ramane multa pudra in pensula, la clinique deloc nu patesc asa. Si pt mine blush ul e un must pot sa am cel mai fancy machiaj daca nu folosesc putin blush e ca si cum as fi pe jumatate machiata. E magic ce poate un blush. Nu conteaza cat de scurt e manerul sau lung pensula sa fie buna si mana formata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) This post has been edited by LostWhispers: Mar 11 2009, 02:12 PM |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
Jo, multumesc pentru rabdarea de a-mi explica. Din pacate tind sa fiu de acord cu Lost, daca mana nu e priceputa...tot degeaba. O sa incerc data viitoare sa tin cont de sfaturile tale, poate iese mai bine. Si daca tot mi-ai dat un deget, hai sa-ti iau toata mana (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Cum stabilesti zona pe care il aplici? Ca am senzatia ca eu am vazut la cineva cum a facut si am dat si eu cu bidineaua la fel, numai ca banuiesc ca depinde si de forma fetei, de pometi, nu?
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aici arata cum sa te fardezi in functie de forma fetei.
http://www.guerlain.com/index.asp?page=gba...ces/&logo=1 |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 10:30 PM |
|