IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

174 Pages V  « < 120 121 122 123 124 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXV, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Cindy
post Mar 12 2009, 09:56 PM
Post #1211

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Ce enervant!! Daca ati primit ceva pe mail de la mine, nu fusei eu, nu dati click sa se raspadeasca si spre toate contactele voastre. Cretinatatea cu jocul cu Becali, sexy Braileanca sau cine mai era, lol ma pocnise curiozitatea! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kary_pink
post Mar 12 2009, 10:23 PM
Post #1212

Musafir

Seara buna

Daca e loc la o bauta ma bag si eu. Asa'mi vine cateodat... Cred ca ori incep sa sufar de paranoie ori sufar de nesiguranta ori mi'e frica sa ma las purtata de ce simt fara sa gandesc prea mult ori sunt blonda si basta. Problems de corason, sper sa'mi treaca repede. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Mar 13 2009, 12:06 AM
Post #1213

Musafir

Salutare!
Eu baui un pahar de Bordeaux la pranz, dar tot inghetata am ajuns acasa (din cauza de pahar cat o pipeta).
Sa va spun ca azi dimineata am iesit val vartej din casa si s-a trantit iar usa lui Roberta (Bip! Bip! Bip!) dupa mine, cu cheia pe dinauntru? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Am zis ca nu-i adevarat...dar era! Ce mai! Imi trebe o excursie de relaxare asap! Sau un maseur...
Si, colac peste pupaza, usa de la intrarea in cladire era incuiata. Adica eram blocata in cladire, fara sa pot iesi, fara sa pot intra in apartament. Asta numa' fiindca tin cheia de la intrarea in cladire pe acelasi inel cu cheia de la usa apartamentului. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Am sunat la usa vecinului de etaj, de fapt, o vecina negresa, din Madagascar, cuplata cu un american, n-a iesit nimeni.
Buuuuuuuun!
Al naibii american, toata ziua se fataie pe usi si cu liftul, numa' acum il apucase somnul ala adanc. Pe semne ca facura dragoste exact in noaptea dinaintea "fatalitatii". Data viitoare o sa incerc sa pierd cheia cand sunt certati. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Pana la urma am prins o vecina care pleca la servici si am iesit victorioasa din cladire.
"Scoala", vorba lui Kalua, ma astepta in masina, iar eu am aparut cu o falca in cer si una in pamant, gandindu-ma cum sa fac, sa nu afle amore puro ca-s blonda nordica de fapt, damn it!
Le-am spus gagicilor ca-mi trebe musai o foaie de radiografie, cardul CityFarm n-a mers data trecuta, e prea rigid.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ...a se observa ca m-am specializat deja in spart usi....
M-au utilat cu o mapa subtire din pvc si am purces la spart usi, mama lor!
Am "lucrat" la ea ca o disperata! Si am razbit-o, fratilor!!!! Dupa cca 30 minute! (IMG:style_emoticons/default/dance1.gif) (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif) (IMG:style_emoticons/default/rock.gif) Topaiam in fata usii de una singura de incantare, precum Kevin Costner in "Dansand cu lupii".
Cand m-au vazut gagicile, si-au facut fiecare cruce in religia ei (una turcoaica, una din Japonia) si au rasuflat usurate.
Asadar, am plecat la Thionville, un orasel simpatic din Franta.
Toate bune si frumoase, dar vremea a fost urata, frig, burnita, vant, plus magazine care se inchid la 1200 si se mai deschid la 1400. Francezii astia cred ca au cea mai lunga durata de viata din Europa, la cum isi respecta tabieturile cu sfintenie.
Am intrat intr-un restaurant cochet sa mancam ceva, toate al naibii de scumpe. Mi-am luat un carpaccio de boeuf, domle, pentru un roman nu ajungea nici macar la o masea! Carnea de vita era taiata foita de tigara si pusa precum petalele de floare pe marginea farfuriei, de jur imprejurul salatei...care salata era intr-o cantitate infinitezimala.
Pe langa faptul ca am considerat carnea aia modelul farfuriei, atat de subtire era taiata!!!!, cand am mai vazut si frunza aia de salata (daca era o frunza....) taiata in fasii mititele, toata chestia asta stropita cu ulei de masline (stropita cu un spray probabil!) si acoperita cu o adiere de parmezan, toata afacerea la 12,50eur...ptiuuuuuuu! Mi-am zis, europenii astia din vest s-au adaptat la criza imediat! Am iesit mai mult ametita de acolo, de foame, nu din cauza vinului rosu servit in sticla de 37,5 cl!!! 3 gagici calare pe sticla asta!!!
N-am mai mers in Centrul Comercial, desi l-am ochit in drum spre centrul orasului, era tare tentant, o aglomeratie de cel putin 8 hypermarketuri, am purces spre casa cu viteza luminii, visand la musacaua care ma astepta cuminte si in deplinatatea rotunjimilor ei balcanice in frigigel.
Nu-mi mai trebe excursie in imprejurimi pana cand da caldura...daca o da caldura p-ici.
PS: cuget adanc acum, daca miercuri si joi fusera asa niste zile pline de adrenalina, oare cum va fi vineri 13?! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

This post has been edited by dr_wise: Mar 13 2009, 12:15 AM

+Quote Post
Diana.
post Mar 13 2009, 12:14 AM
Post #1214

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Vreau betivaneala! Ca m-am pus sa ma uit la tv si ... am adormit. ma doare curazonu` si dl Maat nici nu baga de seama! Daca m-ar calca trenu` pe cap si tot n-ar observa nimic! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
Cindy
post Mar 13 2009, 12:16 AM
Post #1215

V.I.P.

QUOTE(dr_wise @ Mar 13 2009, 12:06 AM) *
Cand m-au vazut gagicile, si-au facut fiecare cruce in religia ei (una turcoaica, una din Japonia) si au rasuflat usurate.

Esti fenomenala! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Dar eu am reusit sa ma blochez ieri IN casa, nu mai voia sa se descuie usa nicicum. Dupa vreo 10 minute de trudit, mi-am facut si eu cruce si am rasuflat usurata. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Mar 13 2009, 12:17 AM
Post #1216

Musafir

Di, honey...(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Da' ce crezi, ca al meu citeste Kamasutra acum?!!!
Sforaie de vreo ora, daca nu mai bine! Cred ca d-asta imi da Dumnezeu zile pline de adrenalina.

This post has been edited by dr_wise: Mar 13 2009, 12:18 AM

+Quote Post
Cindy
post Mar 13 2009, 12:18 AM
Post #1217

V.I.P.

Mda, si al meu citeste acum Tantra! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Diana.
post Mar 13 2009, 12:20 AM
Post #1218

Fondator eLady.ro

Si-a meu a bagat cornu`n perna! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Si io iau foc. Si mi-i foame! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) De nervi! Ei lasa, ca-i arat io lui! Szi, ce faci miine?
Pe la 5, 6 dupa masa?

+Quote Post
dr_wise
post Mar 13 2009, 12:21 AM
Post #1219

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Eu zic sa dam cu tigaia in usa dormitorului, sa vedem ce se intampla cu ei.

+Quote Post
Diana.
post Mar 13 2009, 12:25 AM
Post #1220

Fondator eLady.ro

Daca n-ar fi fost si catelusa cu el in camera, dadeam cu AG-u`!

+Quote Post

174 Pages V  « < 120 121 122 123 124 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th August 2025 - 07:33 PM