![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
guvidul de-l stiu eu are capul mare si ochi bulbucati, corpul e micut ca sta ascuns intre pietre, numai capul il tine la vedere
pescuiam cand eram copil metoda: tineai o mana palnie in dreptul capului si cu cealalta il gadilai putin la coada si el iti sarea in palma odata eram la tara si eram in fustita si bluza mai lejere asa si intru in parau sa ma joc putin in apa pana peste glezne si vad guvidu' cum ma priveste (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si ma aplec sa-l prind si asa concentrata eram ca n-am remarcat ca si bluza si fusta mi-erau in apa, chicoteam de bucurie si de descoperire iar tata statea pe mal si radea la spectacolul pe care-l ofeream |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Io va zic ca n-am facut-o in purpose, pur si simplu gustul ala de salvie, mi-a ramas asa ca o pata neagra pe creier si mie chiar nu-mi pasa daca cineva imi zice ca ce mananc eu lui nu-i place, daca mie imi place poa' sa zica ce vrea. Nici nu mi-am dat seama ca am deranjat pe cineva, pana n-a scris Kalua.
Cleolica (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) faza cu pescui guvidul. Am curatat pestisorul l-am pus cu sare in frigider il fac mai tarziu cu mamaliga si mujdei, ca am o lene in mie de adorm imediat pe tastatura. Era mascul firar si eu care speram ca gasesc icre, am gasit lapti buni si aia ca-i fac pane, da' mai bune erau niste icre proaspete lasate cateva zile si apoi frecate. Mai tre' sa iau un pestisor. Am facut aluatul de saratele acu' tre' sa-l las in 3-4 reprize la frigider. Ma uitam eu la emisiunea aia cu dulciuri si zicea gagiga aia ca de fapt aluatul frantuzesc iese si mai bun daca il impachetezi de vre-o 6-7 ori. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Master imi scrii si mie reteta ta de saratele te rog (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Tot faci si faci de nu stiu cat timp si tare ma imbie si pe mine (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Eu le fac si termitele mele cu mine laolalta le si mancam pe toate, pana a doua zi nu mai ramane una.
Aluat frantuzesc asta-i aluatul -e la sfarsitul paginii la reteta de baclava- tineam minte ca parca l-am mai scris. Apoi intinzi aluatul, tai saratelele le pui in tava, le ungi cu ou batut cu putina sare, apoi pui mac si susan sau ce iti place tie, apoi razi branza mai tare de oaie peste el. This post has been edited by Master of Norules: Mar 13 2009, 05:51 PM |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Cu placere (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sa vezi cand le faci ca nu te mai opresti din mancat, sunt tare gustacioase.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
am facut ciorba de curcan a la grec o nebunie a iesit si pui cu sos puttanesca si tagliatelle de casa. Din sosul puttanesca am scos ansoa si ardeiul iute ca sa manance si copilul. Ieri (pe foodtv) am vazut ca exista un ansoa alb, spaniol care chipurile e tare bun (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Seamana cu hamsiile noastre!? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai e fix hamsie (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Am achiziotionat forme de muffins, asa ca saptamana care vine ca sa fiu in ton cu motivul lunii voi presta muffins cu capsuni/ciocolata. Am ramas dezamagita sa le cumpar di Auchan cu 4 euro 100 bucati pentru ca in alt market ( specific detergentilor si altor produse de casa) sa le gasesc cu 1,50 euro tot 100 bucati. Aceasi calitate ehhh... Am luat si niste paste (viermisori) chinezesti si sos de soia, sa vad ce retete gasesc ( daca aveti sau stiti ceva retete loviti'ma cu ele (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )... Am in plan si niste iepure la cuptor si niste fasolica cu costite... |
|
|
![]()
|
|
merge sosul puttanesca si la vermicelli, o sa-l scriu maine la paste sa fie scris
daca nu-i departe Auchan du formele inapoi si ia de dincolo. In Canada tare-i la moda manevra asta. Mi-era o jena la inceput, acum nu mai am nici un fel de emotii. (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) hamsiile prajite sint o nebunie |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Maine as face un fel de salata Wadldorf, nu mi-am satisfacut pofta de cand am vazuta poza bulinei.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 10:47 PM |
|