![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Neith |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cu praful n-am probleme... cu produsele de styling am. Inainte sa ma usuc folosesc spuma si o chestie pentru protectie termica... si dupa ce ma usuc ramane peria destul de lipicioasa...
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu am o chestie pentru protectie termica, dar care-i sub forma de spray pulverizator, asa ca nu imbacseste peria. La spuma de par, am renuntat demult. Nu prea-i vad rostul.
|
|
|
Neith |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si al meu tot spray e, dar are o consistenta asa... lipicioasa. Spuma o folosesc pentru ca mai ajuta putin la volum. Eu am un par foarte fin si subtire si fara ajutor ( cateodata si cu ) nu sta niciodata cu volum.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Si mie mi se pare utila putina spuma, ajuta parul sa fie mai maleabil.
Dar nu am avut pana acum probleme cu spuma si peria. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
In ultimul timp imi face probleme iar peria rotativa. S-au cam zburlit firele de la perie si pesemne din cauza asta imi electrizeaza si mie parul si varfurile le face asa aiurea, zburlite, de parca as fi netunsa si cu varfurile tocite! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Voi ati patit asa ceva? Dupa ce m-o facut dependenta de ea, acum imi vine peria rotativa cu hibe din astea! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Oare se gasesc in oras perii separate de cumparat, care sa fie bagate in dispozitivul ala? Sau poate ii gasesc un substitut, ca deja ma enerveaza..
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
In ultimul timp imi face probleme iar peria rotativa. S-au cam zburlit firele de la perie si pesemne din cauza asta imi electrizeaza si mie parul si varfurile le face asa aiurea, zburlite, de parca as fi netunsa si cu varfurile tocite! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Voi ati patit asa ceva? Dupa ce m-o facut dependenta de ea, acum imi vine peria rotativa cu hibe din astea! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Oare se gasesc in oras perii separate de cumparat, care sa fie bagate in dispozitivul ala? Sau poate ii gasesc un substitut, ca deja ma enerveaza.. buna! probabil ca se gasesc perii separate pentru dispozitiv nu stiu sa ti spun sigur.in legatura cu parul care se electrizeaza pulverizeaza foarte putin fixativ sau ceara pe par. |
|
|
![]()
|
|
Mersi ca mi-ai 'dedicat' primul post. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) O sa trec chiar in seara pe la Altex sa vad daca au inlocuitoare. Fixativul sau ceara nu prea imi plac dar ma gandeam serios la un ulei de par nutritiv bun. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 28-March 09 Member No.: 6,184 ![]() |
Eu ieri m-am inregistrat pe acest forum si nu prea am reusit sa citesc ce ati scris despre peria rotativa Velform Rotair Ceramic Brush...
Am cumparato si nu prea este buna de nimic... ori am stricato ori nu merge ea din fabricatie!: (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Majoritatea discutiilor de aici sunt despre peria rotativa de la Rowenta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 147 Joined: 2-December 07 Member No.: 2,761 ![]() |
Mersi ca mi-ai 'dedicat' primul post. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) O sa trec chiar in seara pe la Altex sa vad daca au inlocuitoare. Fixativul sau ceara nu prea imi plac dar ma gandeam serios la un ulei de par nutritiv bun. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) eu folosesc pt varfuri o crema (silk styling cream ) de la senscience,gama profesionala pt par de la shiseido. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 11:22 PM |
|