![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Buna dimineata!
Durere de cap si la mine de vreo doua zile. Am si pofte (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Tre' sa-mi fac testul ala " esti gravida?" Unde este? Cred ca la jocuri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ieri noapte a venit sora mea din Grecia. Sta doar doua saptamani. Asa frumos vorbeste (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Mai ca m-as apuca si eu de greaca. In rest, stres cat cuprinde. Sa simt ca traiesc, nu? |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
yellow! (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif)
Vad c-ati chefuit voi si m-am trezit mahmura eu! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Si eu tot mahmura ma simt (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
Deede ai ajuns la doctorul de care iti era teama sau inca nu? Pai nu, pentru ca, dupa cum spuneam, am fost prea ocupata cu somnul ca sa ajung la timp pentru programare. Ce vorbarete ati fost aseara (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Eu chiar sunt mahmura!
Ne-am betivit in 2 aseara (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Bine ca nu ma doare capul! Buna vokta! cu redbull (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Vodka cu redbull? Moaaa, cred ca esti mahmura rau azi (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Nu foarte tare! Is mai mult dezorientata! Da imi revin io! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Eu am invatat portugheza de la nu stiu ce serial pe care-l dadeau acum vreo 25 de ani sambata seara: "le bijú sont a mia" si "documenta milionu". Ee? Impresionabil ori ba? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Vreau si eu italiana, pricep multisor, mai si scot vreo 2 vorbe - 3 prostii, mai ales in Italia, unde vrei-nu vrei trebuie sa le cam zici pe limba lor. Mr. kalua e responsabil cu numerele, alea nu vor la mine nicicum. Astea fiind spuse, va auguro una buona giornata! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) peseu: azi e (IMG:http://sertop.files.wordpress.com/2008/03/st_patricks.jpg) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da scorpi e clar, nu mai imi scoate nimeni spaniola din cap (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Spaniola mi-a fost usor sa o invat mai ales datorita muzicii, ca mie daca imi place muzica imediat tre sa inteleg si versurile si e relativ usor. Dupa muzica italiana recunosc ca nu m-am prea omorat niciodata.
Si eu inteleg portugheza cat de cat, de la fado-uri citire (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Germana cred ca de aia si refuz sa o invat, ca mi se pare ca orice muzica in lb germana suna aiurea doar din cauza limbii, nu e melodioasa deloc (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Asa am patit si eu Angel cand am venit aici! Pricepeam ce ziceau astia, da' n umai italiana nu.mi iesea din gura! Spaniola era la putere (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Kalua, adica vrei sa imi zici ca tre sa beau iar? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th August 2025 - 02:46 PM |
|