IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

174 Pages V  « < 143 144 145 146 147 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXV, Muzica, bautura, barfe, conversatie
ZIBBA
post Mar 17 2009, 12:12 PM
Post #1441

Dependent

Group: Dependent
From: barca
Member No.: 1,130

Buna dimineata ,fetelor,desi e cam tarzior:)
Ma bucur sa vad ca sunteti binedispuse.Azi si eu sunt l fel .De ce ?Habar nu am ,poate ca e cald afara.

Dr.Wise,ce flori frumoase ai acolo!
Muscatele mele sunt pline de flori ,mi-e drag de ele de nu mai pot.Ieri le-am facut si eu "igiena "un pic.Si sunt fericita ca bonsaiul meu,pe care l-am crezut dus ca ii cazusera toate frunzulitele ,are acum muguri mici ,kiar au aparut si niste frunzulite mici ,mici de tot.I-am prins spilul,o data pe saptamana il cufund in galeata cu apa si il las acolo vreo 5 minute pana musteste pamantul de apa.

Referitor la "limbi",spaniola e frumoasa ,dar mai frumoasa e franceza cum zice kalua.Cand am venit aici nu stiam boaba de spaniola,iar astia sunt anti engleza,franceza ,anti tot (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .parerea mea de rau e ca de cand sunt aici,"fisierul "meu din creierut cu engleza si franceza(care avea ceva informatie,puteam sa port o conversatie ,oarece)e pe zi ce trece tot mai ocupat de spaniola,iar daca incerc sa articulez ceva in engleza ,din 5 cuvinte ies 3 in "cervanteasca".

Va pupicesc si va urez o zi frumoasa in continuare!Muahhh (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif)

Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Mar 17 2009, 12:40 PM
Post #1442

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Am patit si eu o faza in timpul studentiei. Curs de literatura engleza, ma striga profa, ma intreaba si io incep, fericita ca stiu, sa turui raspunsul in neogreaca... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
kalua
post Mar 17 2009, 12:49 PM
Post #1443

Musafir

Mie mi se pare mai putin amuzant. Si eu le dadeam binisor pe engleza si franceza cand am venit in Germania, dar dupa aceea m-am concentrat numai pe nemteasca si aproape n-am mai avut tangenta cu celelalte limbi. Nici la tv macar, ca aici sunt dublate toate filmele. Si dupa nu stiu cati ani dau de Mr. kalua, care avea si-o firmulita pe-atunci ai carei clienti erau in procent de 95% vorbitori nativi de engleza. Nu va spun cum eram transpirata toata dupa o convorbire de max. 2 minute, cand suna cineva si-i ziceam ca omul nu-i acasa, cam cand vine si cam atat. In capul meu era asa: concentreaza-te sa intelegi ce-ti spune, valeu, ce spun acum, spuneam, apoi ma gandeam daca am spus bine ce-am spus...stres maxim, ce mai. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Acum rad eu, dar atunci era jale.

+Quote Post
albinuza
post Mar 17 2009, 01:01 PM
Post #1444

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Doctore, unul rosu e perfect (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Te asteptam pe meleaguri "italienesti" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mi-e greata! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Mar 17 2009, 01:07 PM
Post #1445

Musafir

QUOTE(dr_wise @ Mar 17 2009, 10:55 AM) *
te voglio bene sau tanto bene...depinde... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
ti amo
mi manchi
io sto benissimo sau cosi e cosi
come stai? sau come state?
mannaggia! (asta cica-i injuratura mai elevata.... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) )
etc...etc....
Ieri am cumparat biletele de autocar si avion. Gata! Kary si Bazi, pregatiti-va de o gelata, un cappuccino si un shopping inrait la Venetia, sau in imprejurimi.
Va aduc cioco luxemburgheza, sau sunteti la dieta? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
PS:...si un vin bun luxemburghez? (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) rosu, sau alb?

te voglio bene spun napoletanii, ti voglio bene este corect (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Sto benissimo...pronumele personal in italiana se spune doar cand se face o comparatie...io sto bene, lui no

Rosso si eu prefer (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
albinuza
post Mar 17 2009, 01:21 PM
Post #1446

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Cred ca o sa ma apuc si io sa invat oleaca mai bine gramatica limbii italiene. Am inceput eu sa o studiez, dar m-am lasat la mana mea. Am invatat conjugarile si sanatate...
Nu mai am chef sa stau la munca... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Bia
post Mar 17 2009, 01:29 PM
Post #1447

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Va spun si eu buna dimineata. Mie limba italiana nu mi-a placut deloc in liceu. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)

+Quote Post
Cindy
post Mar 17 2009, 01:35 PM
Post #1448

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Pink, si eu ca tine. Am facut putina italiana in liceu dar deloc nu mi-a placut. Si lungirea vocalelor ma enerveaza foarte tare. Ma descurc cat de cat.
O sa ziceti ca sunt nebuna, insa mie imi place tare mult cum suna germana. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Am incercat eu sa o invat dar dupa ce termin cu licenta, as vrea sa iau niste cursuri la Institutul Goethe.
L.E. Ahh si ca sa fiu in spiritul vostru: Ich wünsche ihnen einen schönen tag! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

This post has been edited by sweet_girl: Mar 17 2009, 01:44 PM

+Quote Post
sylvia_31
post Mar 17 2009, 01:43 PM
Post #1449

Incurabil

Member No.: 868

'Neatza !
M-a impresionat clipul pus de Diana, cu interviul luat lui Elan.
Chiar asa, de ce sa tina copilul in hotel cand ea are bine merci o vila , daca n-o face decat pentru ca asa a consiliat-o avocatul ?
Bun, sa zicem ca are propria strategie, dar asta n-ar trebui sa-l afecteze pe copil, parerea mea.....

Doctore, ai un barbat de milioane (sau mai degraba tu esti de milioane (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) daca reusesti sa-l convingi sa spele gresia.

Diana, intrebare intrebatoare: Ai participat in '86 la faza nationala a olimpiadei de romana ?

Kisss you, girls (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) and have a nice day, sau una buona giornata. E bine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ?

+Quote Post
angeldust
post Mar 17 2009, 01:52 PM
Post #1450

Musafir

Io nu am vazut clipul ca nu pot sa vad filmulete la lucru, dar de obicei ma enerveaza la culme ideile de genul "de ce sa tii copilul la hotel cand tu ai o vila?" Sa fim seriosi, copilului ii este bine ORIUNDE chiar si in coliba daca atmosfera este una calda si iubitoare si are parintii alaturi si se simte protejat. Daca are 2 parinti care isi scot ochii unul altuia, detalii legate de "unde sta, la vila sau la hotel" sunt de-a dreptul nesemnificative (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post

174 Pages V  « < 143 144 145 146 147 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th August 2025 - 12:27 PM