![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 248 Joined: 1-February 07 From: barca Member No.: 1,130 ![]() |
Buna dimineata ,fetelor,desi e cam tarzior:)
Ma bucur sa vad ca sunteti binedispuse.Azi si eu sunt l fel .De ce ?Habar nu am ,poate ca e cald afara. Dr.Wise,ce flori frumoase ai acolo! Muscatele mele sunt pline de flori ,mi-e drag de ele de nu mai pot.Ieri le-am facut si eu "igiena "un pic.Si sunt fericita ca bonsaiul meu,pe care l-am crezut dus ca ii cazusera toate frunzulitele ,are acum muguri mici ,kiar au aparut si niste frunzulite mici ,mici de tot.I-am prins spilul,o data pe saptamana il cufund in galeata cu apa si il las acolo vreo 5 minute pana musteste pamantul de apa. Referitor la "limbi",spaniola e frumoasa ,dar mai frumoasa e franceza cum zice kalua.Cand am venit aici nu stiam boaba de spaniola,iar astia sunt anti engleza,franceza ,anti tot (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .parerea mea de rau e ca de cand sunt aici,"fisierul "meu din creierut cu engleza si franceza(care avea ceva informatie,puteam sa port o conversatie ,oarece)e pe zi ce trece tot mai ocupat de spaniola,iar daca incerc sa articulez ceva in engleza ,din 5 cuvinte ies 3 in "cervanteasca". Va pupicesc si va urez o zi frumoasa in continuare!Muahhh (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am patit si eu o faza in timpul studentiei. Curs de literatura engleza, ma striga profa, ma intreaba si io incep, fericita ca stiu, sa turui raspunsul in neogreaca... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie mi se pare mai putin amuzant. Si eu le dadeam binisor pe engleza si franceza cand am venit in Germania, dar dupa aceea m-am concentrat numai pe nemteasca si aproape n-am mai avut tangenta cu celelalte limbi. Nici la tv macar, ca aici sunt dublate toate filmele. Si dupa nu stiu cati ani dau de Mr. kalua, care avea si-o firmulita pe-atunci ai carei clienti erau in procent de 95% vorbitori nativi de engleza. Nu va spun cum eram transpirata toata dupa o convorbire de max. 2 minute, cand suna cineva si-i ziceam ca omul nu-i acasa, cam cand vine si cam atat. In capul meu era asa: concentreaza-te sa intelegi ce-ti spune, valeu, ce spun acum, spuneam, apoi ma gandeam daca am spus bine ce-am spus...stres maxim, ce mai. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Acum rad eu, dar atunci era jale. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Doctore, unul rosu e perfect (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Te asteptam pe meleaguri "italienesti" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi-e greata! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
te voglio bene sau tanto bene...depinde... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ti amo mi manchi io sto benissimo sau cosi e cosi come stai? sau come state? mannaggia! (asta cica-i injuratura mai elevata.... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ) etc...etc.... Ieri am cumparat biletele de autocar si avion. Gata! Kary si Bazi, pregatiti-va de o gelata, un cappuccino si un shopping inrait la Venetia, sau in imprejurimi. Va aduc cioco luxemburgheza, sau sunteti la dieta? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) PS:...si un vin bun luxemburghez? (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) rosu, sau alb? te voglio bene spun napoletanii, ti voglio bene este corect (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Sto benissimo...pronumele personal in italiana se spune doar cand se face o comparatie...io sto bene, lui no Rosso si eu prefer (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Cred ca o sa ma apuc si io sa invat oleaca mai bine gramatica limbii italiene. Am inceput eu sa o studiez, dar m-am lasat la mana mea. Am invatat conjugarile si sanatate...
Nu mai am chef sa stau la munca... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Va spun si eu buna dimineata. Mie limba italiana nu mi-a placut deloc in liceu. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Pink, si eu ca tine. Am facut putina italiana in liceu dar deloc nu mi-a placut. Si lungirea vocalelor ma enerveaza foarte tare. Ma descurc cat de cat.
O sa ziceti ca sunt nebuna, insa mie imi place tare mult cum suna germana. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Am incercat eu sa o invat dar dupa ce termin cu licenta, as vrea sa iau niste cursuri la Institutul Goethe. L.E. Ahh si ca sa fiu in spiritul vostru: Ich wünsche ihnen einen schönen tag! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) This post has been edited by sweet_girl: Mar 17 2009, 01:44 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
'Neatza !
M-a impresionat clipul pus de Diana, cu interviul luat lui Elan. Chiar asa, de ce sa tina copilul in hotel cand ea are bine merci o vila , daca n-o face decat pentru ca asa a consiliat-o avocatul ? Bun, sa zicem ca are propria strategie, dar asta n-ar trebui sa-l afecteze pe copil, parerea mea..... Doctore, ai un barbat de milioane (sau mai degraba tu esti de milioane (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) daca reusesti sa-l convingi sa spele gresia. Diana, intrebare intrebatoare: Ai participat in '86 la faza nationala a olimpiadei de romana ? Kisss you, girls (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) and have a nice day, sau una buona giornata. E bine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ? |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Io nu am vazut clipul ca nu pot sa vad filmulete la lucru, dar de obicei ma enerveaza la culme ideile de genul "de ce sa tii copilul la hotel cand tu ai o vila?" Sa fim seriosi, copilului ii este bine ORIUNDE chiar si in coliba daca atmosfera este una calda si iubitoare si are parintii alaturi si se simte protejat. Daca are 2 parinti care isi scot ochii unul altuia, detalii legate de "unde sta, la vila sau la hotel" sunt de-a dreptul nesemnificative (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th August 2025 - 12:27 PM |
|