![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Multumesc de complimente, fetelor (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Da, suntem tize eu si Scumpic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pai am vazut acolo si o nunta. E o idee destul de interesanta, dar parca nu as face-o. Lasa tu Pesca, ca acum cica nu mai suntem copile, suntem femei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scumpic, acum am intrat pe grup sa va vad pe tine si pe 3A.
Sa fie intr-un ceas bun cununia voastra! "Zburatorul" tau arata tare bine, sa nu-i fie de deochi, si, ce-i mai bine, pare topit de fericire. Sa va tina bucuria acestui moment toata viata! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) 3A, ai niste ochi superbi! Ptiuuuuuuu! Sa te scuip la buric! Vorba unui amic, tot "purtator de ochi albastri": bedroom eyes. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ia sa zambesti mai des! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Am pus si eu cateva poze le las cateva zile si apoi le sterg ca am asa un fix eu cu pozele cu mocute puse pe net.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai si-atunci de ce le-ai mai pus? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Cateva raman da' nu las multe, cica n-ar fi asa safe sa lasi poze mai ales cu copii pe net. Anw parca Walpu se plangea ca de pe photogaleata i-au luat careva pozele si a aparut la ziar. Yahoo are securizata doar partea cu parola si la o adica daca isi sparge cineva capul o poate deslusi si pe aia.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu se poate sparge o parola as ausor, stai linistita. Si io mi-s schizo pe tema asta si totusi am pus poze. Lasa, ca unii pun poze cu copiii lor peste tot, nu intr-un grup cu reguli. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Scumpic, acum am intrat pe grup sa va vad pe tine si pe 3A. Sa fie intr-un ceas bun cununia voastra! "Zburatorul" tau arata tare bine, sa nu-i fie de deochi, si, ce-i mai bine, pare topit de fericire. Sa va tina bucuria acestui moment toata viata! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) "Zburatorul' (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) , hai ca bine i-ai zis. A facut 3 drumuri intr-un an prin muulte avioane ca sa ne vedem, chiar i se potriveste! |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scumpic, casa de piatra! Aratati tare bine impreuna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
3A, nici n-am apucat sa vad destinatia de vacanta, dar atata timp cat e soare si plaja, sunt convinsa ca te-ai distrat. Imi plac pozele ca-s colorate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Vazut si eu pe Pedro, arata super si tu esti mandra tare! Eu nu pot sa stau asa de dreapta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Zi asa doftoreaso, bedroom eyes (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Faine pozele Monule, imi place zapada si soare nu frig cum e pe aici uneori. Roxi, a fost fain, sper sa ma mai duc si in alte destinatii exotice. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Si eu vazut Pedro, foarte tare! Si constanteanca noastra la fel, fetele celelalte cam suparate asa.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 06:58 PM |
|