IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

135 Pages V  « < 128 129 130 131 132 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee, Partea a doua
deedee29
post Mar 10 2009, 12:31 PM
Post #1291

Dependent

Group: Dependent
From: Highway to Hell
Member No.: 5,474

Jo ai dreptate, nu e graaasa rau, dar mie tot nu imi place foarte tare. Am avut si creme inainte, pe care le foloseam ca baza de machiaj si care intrau in piele mult mai repede si lasau o senzatie mai placuta. Numai ca alea nu mi-au priit din alte motive si a tb sa renunt la ele. De aceea vroiam acum ceva care sa fie atat potrivit tipului meu de ten, cat si sa fie o buna baza de machiaj (sa hidrateze, sa confere un aspect mat si sa nu faca mii de scame atunci cand incerci sa intinzi fdt). Eu vreau si pe mama si pe tata, totul intr/un borcan cu crema minune.
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post Mar 15 2009, 05:17 PM
Post #1292

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Deedee, si mie mi-a facut aceeasi impresie Sebium Akn si la fel, am si eu aceleasi cerinte. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Effaclar M nu am avut pentru ca multe creme special matifiante nu lasa tocmai o baza prea buna pentru aplicat fdt, se fac scuame, fdt nu se intinde uniform etc. si mi-a cam fost teama de potentialul asta efect. In schimb Effaclar H, hidratanta si matifianta mi-a placut mult, face exact ceea ce ii spune si numele. Effaclar K e intr-adevar putin mai grasa, este si crema tratament, dar tin minte ca mi-a placut de asemeni mult si am tot recumparat-o. Ca baza de machiaj, prefer totusi Effaclar H. Roc Purif-Ac am tot ales in ultimul timp. Pe moment hidrateaza dar intra foarte repede in piele, deplin si matifiaza (si pe termen lung). Eu aplic fdt cam imediat, altfel nici nu mai reusesc sa il intind (trebuie sa recunosc ca nu imi displace asta, deh comoditatea (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ).

+Quote Post
deedee29
post Mar 15 2009, 07:33 PM
Post #1293

Dependent

Sweet am apucat deja sa cumpar Effaclar M si K. Pe K il folosesc seara, alternativ cu celelalte produse tratament si imi place, so far. Imi lasa o piele foarte fina si cred ca si actioneaza asupra zonelor care se incapataneaza sa mai faca probleme. Pe M nu am apucat sa il aplica inca, dar sper sa nu imi faca figuri. De voi avea nenorocul sa imi faca probleme la aplicarea fondului de ten sau daca vor fi alte neplaceri legate de folosirea ei, voi incerca si H, daca spui tu ca-i buna. O sa va zic si cum raspunde fata mea la Effaclar M pentru cele care sunteti interesate.

+Quote Post
Cindy
post Mar 15 2009, 10:50 PM
Post #1294

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Da, asa e, si mie imi lasa Effaclar K o piele fina si luminoasa. Succes si cu M-ul, chiar sunt curioasa cum ti se pare.

Schimband subiectul, iar am reusit performanta de a adormi nedemachiata 2 nopti saptamana asta, ajungand foarte tarziu acasa. Si acum bineinteles se resimt efectele, am asa o piele uscata, mai ceva ca echivalentul a multe aplicari continue de Retin. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Va dati seama cum s-a sufocat saraca piele, de s-a deshidratat in halul asta. Si mi-au iesit si ceva puncte in barbie, pe care bineinteles ca le-am mutilat si s-au inflamat. In concluzie, situatia e horror. Maine ma duc si la un tratament, sper macar sa amelioreze prostiile facute de mine, desi as fi preferat sa ma duc cu o baza de muncit mai buna. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
baby_nfs
post Mar 18 2009, 03:55 PM
Post #1295

Dependent

From: Bucuresti
Member No.: 27

buna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

dupa vreo 2 ani revin si eu la topicul unde, ca multe alte fete, incercam sa descopar un produs minune pentru acnee.. intre timp am mai crescut si eu si desi nu am mai postat de muuulta vreme, mai urmeresc topicul din cand in cand..

dupa ce am folosit tot ce se putea incerca in materie de cosmetice, pana la urma m-am oprit la cateva care zic eu ca "mi-au salvat tenul" .. cam de un an folosesc produse de la dr kadir si pot sa spun ca foarte rar imi mai apar cosuri .. prima data cand le-am incercat eram cu tenul semi varza spre varza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .. daca aveti ocazia sa le folositi, incercati-le cu incredere ca sunt foarte bune.. din pacate, se gasesc numai in saloane..

cand inca aveam cosuri dupa tratamentul cu retin a, am folosit gama cu b3, formata din demachiant, lotiune tonica si crema hidratanta.. aa, plus masca.. dupa circa trei luni mi s-au vindecat cosurile si apareau din ce in ce mai putine.. apoi am schimbat gama cu una de acizi de fructe .. hydroxy retinol, care acum e intr-o formula mai buna sub numele de deep restore .. asta pentru semne care in proportie de 90% s-au dus.. mai am o o gropitza mica de la un fost cos imens pe care nu cred ca pot sa o vindec si 2 semne pe unul din obraji (care sunt perfect acoperite si de cel mai light fond de ten)..

plus vizite la cosmetica o data la o luna, o luna jumatate..

sper ca va ajuta experienta mea din ultimii 2 ani si sa fie macar cienva care mai scapa de afurisita asta de acnee datorita produselor mentionate mai sus

+Quote Post
deedee29
post Mar 18 2009, 04:05 PM
Post #1296

Dependent

Am aplicat azi Effaclar M. I-as da un 8/10 pentru matifiere si un 9/10 pentru senzatia pe care o ai dupa aplicare. Overall, nu imi pare rau ca am schimbat crema de la Bioderma. Sa vedem acum ce-o fi pe termen lung.

Baby eu nu am auzit de dr kadir asta, dar la cat ma preumblu eu prin saloane nici nu-i de mirare. Oricum ma bucur sa aud ca la tine a dat rezultate. Eu asa nu mai am chef sa mai incerc nimic, sa mai dau atatia bani pe creme, va jur. M-am saturat de atatia doctori - Brandt, Murad. Acum a aparut si Kadir in schema. Astea cat mai costa, de le-ai folosit tu? Oricum pana nu termin ce am acasa mi-am jurat ca nu mai intru in nici un magazin/farmacie, cel putin nu pentru creme. Deocamdata nu am de ce sa ma plang, trebuie sa vad jumatatea plina a paharului, mai bine cate un cos sporadic, decat invazia de dinainte de a ajunge la produsele pe care le folosesc acum.

+Quote Post
baby_nfs
post Mar 18 2009, 04:13 PM
Post #1297

Dependent

pai nu cred ca sunt atat de scumpe ..

demachiantul 55 lei - 200 ml
tonic - 55 lei - 200 ml
crema - 100 lei - 75 ml

poate par scumpe toate la un loc..dar demachiantul tine 4 luni.. tonicul 2 luni, iar crema tot 2 luni

in ceea ce priveste incercatul a mii de produse, te inteleg perfect.. acum cand intru intr-o farmacie sau magazin gen sephora, nici nu ma mai uit la creme..acum pasiunea mea sunt fondurile de ten (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) .. am incercat argila, remedii naturale, retin, brevoxyl, skinoren, avene, vichy, la roche posay, cam tot ce gasesti prin farmacie.. o caruta de bani aruncati pe fereastra, plus vizite la dermatologi care mi-au recomandat anticonceptionale si roaccutane de la prima vizita fara analiza fara nimic (si nici nu eram caz asa grav..) ..

+Quote Post
Diana.
post Mar 18 2009, 04:15 PM
Post #1298

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Baby draga, te daduseram disparuta de aproape 2 ani! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
deedee29
post Mar 18 2009, 04:16 PM
Post #1299

Dependent

Am inteles. Multumesc pt informatie. Nu sunt scumpe, avand in vedere ca eu am dat pe un produs de la Dr Brandt aproape cat costa astea toate la un loc. Dar promit sa raman cumintica, desi presimt ca atunci cand m-o apuca disperarea sau vreo depresie legata de aspectul pielii o sa-mi aduc aminte de "discutia" asta.

+Quote Post
baby_nfs
post Mar 18 2009, 04:24 PM
Post #1300

Dependent

QUOTE(Maàt @ Mar 18 2009, 02:15 PM) *
Baby draga, te daduseram disparuta de aproape 2 ani! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

pai.. m-am intors (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

sper ca ma primiti inapoi (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)

+Quote Post

135 Pages V  « < 128 129 130 131 132 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st May 2025 - 07:59 PM