![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Pe mine m-au sunat sa imi trimita niste mostre de la Lancaster. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) V-au sunat si pe voi?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
pe trilu aia o gasisem si io dar o vreau mp3 (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Pentru asta trebe sa cumperi cd-ul. Altfel e piraterie. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hello.
Eu mi's obosita, nu reusesc sa ma odihnesc noaptea cum trebuie si cand vine dimineata, am senzatia ca nu am dormit mai deloc. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) In rest, toate bune, dar mi-e dor de soare. |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Am fost in pauza si am stat in cur pe o piatra afara, si m-a incalzit soarele de mama mama. Eram io si cu soparlele (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Frumos cald si soare (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Si toti copacii infloriti. Eu abia astept weekendul cand o sa fug cu al meu intr'un colt uitat de lume sa ne prajim (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) la soare...
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
e o chestie tare ciudata. si eu si alti cunoscuti au primit in ultimele sptamani apeluri de la numere ascunse, in care interlocutorul se recomanda reprezentant Orange si ii ruga sa se prezinte. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) e de cercetat! Pe boyfriend l-au sunat de la Cosmote (cica). El are o cartela, tipul s-a prezentat ca fiind operator Cosmote si a dorit sa stie cu cine vorbeste. Al meu a fost reclacitrant si a inchis. Am sunat eu inapoi (si de regula e cam imposibil sa dai peste acelasi om, ca suna prin numele de centrala) si mi-a raspuns individul. L-am intrebat ce doreste. Mi-a pus aceeasi placa, precizandu-mi ca vrea sa imi prezinte nu stiu ce oferta si ca e normal ca inainte de orice sa stie si el cu cine vorbeste. Si am intrat in el de numa, numa. Eu nu stiu cine incearca sa isi faca baze de date asa, dar mi se pare tare ciudat. Daca esti operator al unei firme de telefonie mobila si vrei sa prezinti noi servicii clientilor cu cartele nu e musai sa le ceri alora sa se prezinte. Poate eu mi-am luat prepay tocmai ca sa nu mi se cunoasca identitatea, iar tu ca operator daca vrei sa arati ca ti-ai facut norma iti faci o lista cu numerele la care ai sunat si punct, nu tb neaparat sa afli si cu cine vorbesti. Mie mi-a mirosit tare ciudat apelul ala, cert e ca dupa ce i-am explicat omului ca nu va afla in vecii vecilor cu cine vorbeste, cel putin nu inainte de afla motivul real pentru care suna si ca nu ma intereseaza oferta lor, individul nu a mai avut nici o replica, motiv pentru care i-am inchis. Poate sufar eu de paranoia, nu stiu, dar nu mi se pare normal sa ii dau oricui informatii personale. Imi pare rau ca nici pana acum nu am sunat la Cosmote sa aflu daca era adevarat sau nu. Vremea asta ma scoate din sarite, e atat de urat si ploua pe aici (Bucuresti). Kary, imi dai voie sa te "invidiez" (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) putin? Inteleg ca pe tine te va binecuvanta soarele din plin in curand. Sa iti incarci bateriile si pentru mine, please. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Oare cit de dereglata trebuie sa fie o persoana ca sa isi faca 4 conturi si sa rapunda propriilor mesaje? (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu stiu daca sa rad sau sa plang si ma tot gandesc cum ajung o gramada de oameni pe niste posturi mai bine decat bine platite si-o tot freaca in stanga si-n dreapta, habar n-au despre ce vorbesc si se mai dau si mari.
Hai c-o dau pe ras, mai bine pentru sanatatea mea. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Mie-mi vine sa pling. Ma duc sa iau niste carne proaspata, astazi fac un gratar maaare cu o salata si mai maaaaaaaaaaaaaaaare! M-am saturat de munca si de prostie! Ma ia iar astenia si-mi vine sa bocesc ca fata mare la maritat!
Si-am un chef sa sa ma fac prastie in seara asta, ceva de speriat. Da` n-am motiv. Damn! M-am carat, ma asteapta vecinu taximetrist jos! Poate gasesc si-o funie de cumparat! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 11:44 AM |
|