![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Stii ce-am eu impresia, Sweety? Ca de fapt tu nu ma votezi pentru c-as fi mafiot ci pentru c-am spus ca n-ai putere de convingere. Ehh naa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Stiu ca tu nu ma placi, de mult timp. Eu chiar cred ca am putere de convingere si multa, asa cum sunt foarte constienta de multe defecte pe care chiar le am. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daca tu Sweet pentru faptul ca in opinia ta te simti jignita ca mi-am batut joc de ce ai scris tu consideri ca imi merit urmatoarele:
'' Unde pm m-am contrazis?! Femeie, esti beata???!!!! Hai sa o luam punctat ca ma scoti din sarite si eu sunt calma de fel. Unde dracu m-am contrazis? E clar acum sau ma apuc de desenat? Si da am vorbit urat pentru ca ma scoti din sarite cu aberatiile astea. Deci eu chiar nu ma mai joc de acum, decat sa ascult aberatii de genul. '' atunci eu pur si simplu no comment... Eu am jucat asa cum am facut'o mereu, nu esti prima la care vin cu anumite argumente care par aberante sau puerile. Dar esti prima care a intrecut limita bunului simt si a jocului... |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ne certam sau jucam? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
offfff (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) sweet (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) kary (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) haaaaaaai
This post has been edited by scorpirescu: Mar 18 2009, 09:39 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Acum facem procesul meu sau al mafiotilor? Sa ma ierti Kary, dar cand repet de 10 mii de ori acelasi lucru ca nu ma contrazic si incerc sa iti explic asta, iar tu nu intelegi si persisti cu lucrul asta, atunci chiar ma enervez. Pentru ca mi se pare ca ma ignori si iti bati joc de mine in mod direct.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu joc...
Nu i'ati spus voi lu' Teo sa nu inchida in seara asta? Ete acu' se conformeaza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si o sa continue jocul pana maine fara sa se mai inteleaga ceva... |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
scorpirescu vrea sa afle cine-s mafiotii
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Deci pot sa ma duc linistita sa fac baie. Mie nu-mi place cand se joaca asa lalait. Toata tensiunea asteptarii se transforma in "crapa cineva odata???" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
scorpirescu vrea sa afle cine-s mafiotii O sa fie tare interesant cand o sa aflam. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Se va juca maine iara pe zi cand eu nu pot (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Hai sa vedem daca toate lumea isi mentine voturile si sa mergem mai departe. Sunteti toate pe aici? Angel? Lilisor? De Teo oare cum dam? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th August 2025 - 09:49 AM |
|